A brainiac kriptonból származik?

Pontszám: 4,7/5 ( 64 szavazat )

DC Animált Univerzum
Ez a Brainiac a karakter számítógépesített változata volt. Új származását a Superman: The Animated Series első epizódja mesélte el. Egy óriási, kriptoni számítógépként indult, amelyet a kriptoniak építettek mindennapi életük és tudományos méréseik segítésére.

Mi történt Brainiaccal Kryptonban?

Brainiac teste összetört , de Seg-El furcsa tudásrobbanásokat tapasztal, amelyek véletlenszerűen jutnak el hozzá, és végül Lobo rájön, hogy Brainiac Segben van. Úgy tűnik, bár Brainiac teste megsemmisült, eközben sikerült birtokba vennie Seget.

Brainiac meghalt Kryptonban?

A Krypton 2. évadának premierje megölte Superman egyik legnagyobb gonoszát. Az epizód vége felé Brainiac (Blake Ritson), az 1. évad főgonosza szörnyű véget ért Seg (Cameron Cuffe) kezei miatt.

Melyik várost vette el Brainiac Kryptontól?

Kandor (közismertebb nevén Kandor palackvárosa) egy kitalált város, amely megmenekült a DC Comics Superman-címeiben szereplő Krypton halálra ítélt világától. Mielőtt a Krypton felrobbant volna, a futurisztikus várost a szupergonosz, Brainiac elfoglalta, zsugorodó sugara kicsinyítette és egy harangüvegbe helyezte.

Brainiac erősebb Supermannél?

Amikor fizikai formát vesz fel, Brainiacnak szuper ereje van , ami keményebb harcot tesz lehetővé Supermanért. Végső soron Brainiac technológiája és tizenkettedik szintű intellektusa teszi őt Superman egyik legfélelmetesebb ellenségévé.

Brainiac története

27 kapcsolódó kérdés található

Miért lett fekete Ádám gonosz?

Hatalmas Ádám Egyiptom bajnokaként szolgál sok évszázadon át, de megrontja egy titokzatos nő varázsa, akiről kiderül, hogy Shazam gonosz lánya, Blaze álruhában. A megbabonázott Ádám meg van győződve arról, hogy neki és szeretőjének kell uralnia Egyiptomot, ezért megöli a fáraót és kinevezi magát uralkodónak.

Ki ölte meg Yuga Khant?

Más képregényekben, például néhány New 52-ben, mint az Infinity Man és a The Forever People, Yuga Khan halálát Darkseid és Highfather okozta . Miközben a testvérek egymás mellett harcoltak, megölték apjukat, és ezzel az új istenek születésének napjaként ismerték.

Ki tudja legyőzni Supermant?

Superman: 15 DC-szereplő, akik kriptonit nélkül is legyőzhetik az acélembert
 • A 11 Wonder Woman jobb harcos.
 • 12 A vakunak van a sebessége az oldalán. ...
 • 13 Rogol Zaarban megvan a bosszú ereje. ...
 • 14 Superboy-Prime a puszta dühön keresztül. ...
 • 15 Batman intelligenciáján és személyes tudásán keresztül csinálja. ...

Ki tudja legyőzni Darkseidet?

A Darkseid túl erős. Carter Wayne Adams Hulk a legerősebb erejéből kilőhetné a Supermant... SPOILER FIGYELMEZTETÉS: Jelentős spoilerek várnak a különböző Marvel-képregényekre!
 1. 1 FEKETE PÁRDUC.
 2. 2 A FŐNIX. ...
 3. 3 VASEMBER. ...
 4. 4 REED RICHARDS. ...
 5. 5 SCARLET BOSZORKÁNY. ...
 6. 6 HULK. ...
 7. 7 DOCTOR STRANGE. ...
 8. 8 ROGUE. ...

Brainiac gonosz Smallville-ben?

Az eredeti Brainiac megsérült , és Zod tábornok kezében a gonosz eszközévé vált. Aztán Clark Kent megmentette, és lehetővé tette, hogy végleg újraprogramozzák. ... Megváltoztatta a Smallville High School egyik tanácsadóját is, hogy a lány ne támadja meg Clark Kentet a találkozáskor.

Le tudja győzni Brainiac Thanost?

Thanos erős ellenség, de Brainiac képes lenne legyőzni őt . Nem lenne könnyű, az Őrült Titán és a Fekete Rend között Brainiac sokat veszítene. Brainiac azonban nem olyan buta, hogy elhagyja a hajóját és utánuk menjen.

Ki a legerősebb DC karakter?

Superman Prime (One Million) a DC Comics legerősebb szuperhőse. Ő a Superman tökéletes változata, aki több ezer évet töltött azzal, hogy begyűjtse a „sárga” nap energiáját, és ezzel elérje csúcspotenciálját.

Lex Luthor okosabb, mint agyonütő?

Valószínűleg nem. Lex Luthor már régóta a legokosabb ember az egész DC univerzumban . ... Van néhány jelölt a DC univerzumban, akik okosabbak lehetnek Lex Luthornál, köztük Brainiac, Ivo professzor és Bruce Wayne, bár nagyon érzelmes tud lenni, és ez cserbenhagyja.

Ki nyerné Ultront vagy brainiacot?

Wiz: *sóhaj* Míg Brainiacnak volt az intelligencia előnye, Ultron tartósabb volt , és technopathia ereje meglepte Brainiacot. Boomstick: Csak valaki, aki elég erős ahhoz, hogy feloszlassa a Boomstick-t, képes erre. Ultronnak abban is volt előnye, hogy nem volt fogékony Brainiac telekinézisére.

Supergirl idősebb Supermannél?

Ő Superman biológiai unokatestvére , és bár időrendileg idősebb nála, a hajó, amelyen a Földre utazott, belekerült egy nagy zöld kriptonit meteoritba, amely az utazás nagy részében felfüggesztett animációban tartotta, így egy 16 éves lány megjelenése.

Van valaki erősebb Supermannél?

Superman a létező egyik legerősebb DC-hős, de vannak olyanok, akik a megfelelő helyzetben erősebbek lehetnek a küzdelemben. Shazam, Wonder Woman, Martian Manhunter, Supergirl, Captain Atom és a Flash nem erősebb Supermannél .

Superman legyőzheti Hulkot?

Kétségtelen, hogy a Hulk egy szinte elpusztíthatatlan erő, aki szinte minden, tiszta erővel vívott csatájában a csúcsra jut. Supermannel szemben azonban felülmúlja . Míg Hulk ereje vetekedhet az Acélemberével, Superman egyéb képességei jelentős előnyt jelentenek ellenfelével szemben.

Le tudja győzni Thor Supermant?

Thor lenne a győztes, képes legyőzni Supermant , ezen kívül ő a mennydörgés istene, bár mindent elveszít, beleértve a szemét is, mégis ő a legerősebb bosszúálló, mint mások. ... Azonban Thor, a Marvel egyik legerősebb Bosszúállója lehet, hogy éppen elég erős ahhoz, hogy megküzdjön Supermannel.

Kitől fél Darkseid?

Enélkül a többi erejére támaszkodik. Fóbia: Bármilyen hihetetlennek is tűnik, Darkseid mindennél jobban félti apját, Yuga Khant ; Yuga Khan az egyetlen lény az univerzumban, amely sokkal erősebb és gonoszabb, és még Darkseidnél is rosszabb zsarnok volt.

Ki a legerősebb új isten?

Erők és képességek Yuga Khan volt a leghatalmasabb Új Isten. Hatalmának megfelelő mértéke az volt, hogy Darkseid maga nem mert szembenézni vele. Khan képes volt áthaladni a hiperidőn, sőt magát a Forrást is manipulálni tudta bizonyos mértékig.

Ki a szőke nő Darkseid mellett?

Életrajz. Goodness nagyi tanúja volt annak, hogy Steppenwolfot legyőzte és megölte az Igazság Ligája, és Darkseid mellett állt, miközben Steppenwolf feje talpra gurult. Cyborg látomásában is jelen volt, és Darkseid közelében állt, miközben az a trónján ült.

Ki az erősebb Shazam vagy Superman?

Mindkét férfi ugyanazokkal az alapvető képességekkel rendelkezett, és Shazam is képes volt villámot használni az ő parancsára. Azonban az a tény, hogy Shazam ereje a mágia révén jött létre, egyértelmű előnyt jelent Supermannel szemben a harci erők terén. Shazam azon ritka hősök közé tartozik, akiknek sikerült kiütniük Supermant.

Ki az erősebb Shazam vagy Black Adam?

Shazam és Black Adam alapvetően pontosan ugyanazokkal az erőkkel rendelkeznek, de Shazam mindig is erősebb volt Ádámnál . ... Tehát nagyobb részt kap hatalmából, de ettől függetlenül Shazam már régóta bebizonyította, hogy erőssége tekintetében nagyon kevesek előtt a második.

Mi a Black Adams gyengesége?

Gyengeségek. Mágikus sebezhetőség: Csak jelentős varázslat hathat rá. Villám : Villámcsapások, amelyek károkat okoznak, és Black Adam Theo Adamhez való visszatérését okozhatják.