A kriptonnak volt zöld lámpája?

Pontszám: 4,2/5 ( 36 szavazat )

VAN, Nick! A Zöld Lámpás, amelynek szektorában Krypton beesett, nem volt más, mint Tomar-Re , a legelső Zöld Lámpás, akivel Hal Jordan valaha is találkozott (a Green Lantern #6-ban). Tudod, Nick, az 1970-es évek elején, akkor kezdtek betörni az első képregényírók, akik valóban képregényrajongók voltak.

Melyik Green Lantern szektorban volt a Krypton?

A Krypton, a 2813-as űrszektor bolygója egyre instabilabbá vált. Felrobbanása a bolygó magjában lévő belső nyomás okozta. A Tomar-Re egy ritka, Stellarium nevű vegyületet próbált használni a tektonikus nyomás egy részének elnyelésére, megmentve ezzel a kriptoniakat.

Ki volt az első zöld lámpás a Földön?

Hal Jordan tesztpilóta az újdonságból, az első emberi Zöld Lámpásból az egyik leglegendásabb lámpássá vált, amely valaha erőgyűrűt forgatott. Hal Jordan életét kétszer is megváltoztatta a lezuhant repülőgép. Először akkor volt szemtanúja apja, Martin Jordan pilóta halálának.

Egy Zöld Lámpás legyőzheti a Kriptonit?

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Zöld Lámpás Hadtestnek valamikor politikája volt az erőgyűrűk ölésre való használata ellen – ami azt jelenti, hogy bár egy Zöld Lámpás képes lehet kriptonit sugárzást kifejteni, és megsebezni Supermant vagy bármely más kriptoniat, valójában nem tudták megölni őket anélkül, hogy megsértették volna. esküjüket.

Ki volt a Green Lanterns első gonosztevője?

Volthoom : A Zöld Lámpás Hadtest eredeti ellensége és nagyjából a hadtest létezésének oka. Van egy fantomgyűrűje, amely lehetővé teszi számára a teljes érzelmi spektrum irányítását, ugyanakkor instabillá is teszi.

Hol volt a Krypton zöld lámpása, amikor felrobbant?

34 kapcsolódó kérdés található

A Green Lantern erősebb Supermannél?

2 LARFLEEZE . ... Bármely más hatalmi gyűrűnél jóval nagyobb hatalommal, Larfleeze könnyedén uralhat minden, és valószínűleg minden Green Lanternet, akiknek maguknak minden bizonnyal megvan az ereje, hogy legyőzzék Supermant. Valójában a gyűrűje 100 000-szer erősebb, mint egy normál Green Lantern gyűrű.

Miért olyan gyenge a Green Lantern?

A hatalom végül megrontotta ezt a korai Zöld Lámpást, amikor megpróbált uralkodni az emberiség felett, ami arra kényszerítette az Őrzőket, hogy a gyűrűje gyengeséget mutasson a fával szemben, amely anyagból a legtöbb földi fegyvert akkoriban készítették.

A Flash legyőzheti a Green Lanternt?

A képregényekből származó Flash őrülten gyors, olyannyira, hogy egy rohadt attoszekundum alatt képes utazni – ez könnyen erősebbé teszi, mint egy zöld lámpás . ... És mégis, azt is meg kell adni neki, hogy képes legyőzni egy Green Lantern-t, hiszen epikus pályákon is erősnek bizonyult.

A Green Lantern legyőzheti Hulkot?

Miközben láthattuk, hogy Hulk végül képes lesz törni a Green Lantern erőteljes energiakonstrukcióit, elegendő idő és erőnövekedés mellett, a Green Lantern ugyanennyire valószínű, hogy Hulkot számos módon kihozza nyers erejéből.

Ki a legerősebb DC karakter?

Superman Prime (One Million) a DC Comics legerősebb szuperhőse. Ő a Superman tökéletes változata, aki több ezer évet töltött azzal, hogy begyűjtse a „sárga” nap energiáját, és ezzel elérje csúcspotenciálját.

John Stewart az egyetlen fekete zöld lámpás?

John Stewart, a Green Lantern néven ismert karakterek egyike, egy kitalált szuperhős, aki a DC Comics által kiadott amerikai képregényekben szerepel, és ő volt a második afro-amerikai szuperhős, aki a DC Comics-ban szerepelt.

Ki a legerősebb Zöld Lámpás?

Páratlan akaraterővel Hal Jordan a DC legerősebb Green Lanternje, de legerősebb formája egy másik DC-hős smaragdjelmezét öltötte magára.

Milyen faj a Tomar-Re?

A karakter életrajza. Tomar-Re egy xudarian volt, a 2813-as szektorban lévő Xudar bolygóról származó idegenek faja (a válság előtti első fellépésén azt állította, hogy ez a 9. szektor). Tudós volt szülőföldjén, mielőtt csatlakozott a Zöld Lámpás Hadtesthez, és a 2813-as szektor Zöld Lámpája lett.

Ki a kriptoni zöld lámpás?

A Zöld Lámpás, amelynek szektorában Krypton beesett, nem volt más, mint Tomar-Re , a legelső Zöld Lámpás, akivel Hal Jordan valaha is találkozott (a Green Lantern #6-ban).

Van Green Lantern 2?

Ehelyett a hibás szuperhősmozgókép teljesen lebombázta a pénztárakat, és negatív kritikákat kapott, így a Warner Brothers elvetette a folytatást. Egy izgalmas, új újraindítás van folyamatban, amely Hal Jordanre és John Stewartra összpontosít, ami lesz a Green Lantern első hivatalos betörése a DCEU-ba.

Vajon Hulk legyőzheti Godzillát?

1 Godzilla Could't Beat : Hulk Hulk nyer a sokkal nagyobb ellenfelével szemben potenciális ereje miatt. ... Csak idő kérdése lenne, hogy mikor szerez nagy kiütéses ütést Godzilla ellen. Természetesen csatájuk mérhetetlen járulékos károkat okozna, de ez magától értetődik.

Meg tudja-e emelni Superman Thor kalapácsát?

Szóval, itt van: igen, Superman képes hadonászni Mjolnirral , bár csak vészhelyzetben látta ezt – és valójában úgy tűnik, hogy Wonder Woman feltétel nélkül méltóbb a fegyverre, mint ő.

Le tudja győzni a Fekete Párduc a Green Lanternt?

Amint azt a legtöbben tudják, a Fekete Párduc Wakanda királya, a Marvel-univerzum egyik legerősebb és technológiailag legfejlettebb nemzete. A fejlett technológia ellenére azonban továbbra sem tudna nyerni a Green Lantern ellen . A Fekete Párduc közeli harcosként küzd a legjobban.

Van valaki erősebb Supermannél?

Superman a létező egyik legerősebb DC-hős, de vannak olyanok, akik a megfelelő helyzetben erősebbek lehetnek a küzdelemben. Shazam, Wonder Woman, Martian Manhunter, Supergirl, Captain Atom és a Flash nem erősebb Supermannél .

Ki az erősebb Green Lantern és Superman között?

Ezért, mivel Hal Jordant az egyik legnagyobb lámpásnak tartják, és még ő is küzd a kriptonok visszaszorításával, Superman valószínűleg felülkerekedne a Green Lantern Corp átlagos tagjával és gyűrűikkel szemben. Superman nem erősebb, mint a DC univerzum összes akaratereje ...

Ki az erősebb Shazam és Superman között?

És ahol Superman hőlátással, hideg lehelettel és más hasznos képességekkel rendelkezik, Shazam képes lecsapni a villámokat, és hatalmának egy részét átruházni más hősökre is. Ez egy elég kiegyenlített párosítás, mindent figyelembe véve. Ami a nyers erőt illeti, úgy tűnik, hogy a legtöbb képregénytörténet Supermannek adja az előnyt .

Hordhat két gyűrűt egy zöld lámpás?

Hal Jordan is használta a zöld és a sárga hatalmat.) De még soha nem volt példa arra, hogy egyetlen felhasználó egynél több gyűrűszínt használjon egyszerre. A Green Lantern-tanban egynél több gyűrű viselése nem növeli a forgató hatását vagy képességét.)

A sárga lámpás gonosz?

Ivan Reis művészete. A Sinestro Corps , más néven Yellow Lantern Corps, kitalált karakterek csoportja, a DC Univerzumban a Green Lantern Corps gonosz analógja, amely az érzelmi elektromágneses spektrumból származik.

Mi az Aquaman gyengesége?

Aquaman legnagyobb gyengesége ismét kiderült, hiszen Arthur Curry víztől való félelmét a Super Sons leleplezte, de jó okkal.