A Supermannek hatalma lenne a kriptonon?

Pontszám: 4,5/5 ( 60 szavazat )

Mivel Superman a Krypton szülötte, egy olyan bolygón, amelyen vörös nap volt, sárga nap alatt (a Földéhez hasonlóan a kriptoni cellái élő napelemekként működnek, elnyelik a napenergiát, és emberfeletti erőket adnak neki.

Superman gyenge a Kryptonon?

A kriptonit, az a ragyogó zöld kőzet a Kripton magjából, Superman néhány Achilles-sarkának egyike. ... (Míg a kripton oxianionja okot adhat a tudósoknak arra, hogy valamit „kriptonitnak” nevezzenek, a gáz egyszerűen nem reagál a legtöbb más elemmel.) 5. A sugárzás gyengíti Supermant .

Superman Super a Kryptonon?

Superman, Supergirl, Krypto és Zod tábornok mind a Földön élő kriptonok példái. Míg a Kriptonon vagy bármely vörös csillag alatti bolygón élnek, a kriptoniak fizikailag ugyanolyan erősnek tűnnek, mint a normál emberek, de rendkívül fejlett technológiájuk van, amely lehetővé teszi számukra, hogy irányítsák világukat.

Túlélheti-e Superman Kryptont?

A Kettő Földön a kriptoni Val-Zod (Superman) túléli Kryptont , Kara Zor-L/Karen Starrral (Supergirl) együtt. Az Új 52 bemutat egy H'El nevű túlélőt, egy kriptoni klónt, aki a Jor-El rakéta prototípusát vezette, hogy megmentse fiát, és a bolygó történelmi feljegyzéseivel együtt távozott Kryptonból.

Minden kriptoni olyan erős lenne, mint Superman?

Dióhéjban tehát minden kriptoni rendelkezik valamilyen szupererővel. Még Krypto is, aki egy kutya és Superman társa kisgyermek korától kezdve, rendelkezik bizonyos szuperképességekkel. De nincs más kriptoni, aki erősebb Supermannél .

Miért van SUPERMAN ereje? - Tudomány a szuperhősök mögött

37 kapcsolódó kérdés található

Superman erősebb Zodnál?

Ahogy mások is említették, Supermannek magasabb a teljesítményszintje, mint Zodnak , mivel hosszabb ideig van kitéve a Napnak és a Föld légkörének. Superman tehát az erőkiegyensúlyozatlanság elhasználódása révén nyer, amint az a filmben is látható.

A Shazam erősebb Supermannél?

Mindkét férfi ugyanazokkal az alapvető képességekkel rendelkezett, és Shazam is képes volt villámot használni az ő parancsára. Azonban az a tény, hogy Shazam ereje a mágia révén jött létre , egyértelmű előnyt jelent Supermannel szemben a harci erők terén. Shazam azon ritka hősök közé tartozik, akiknek sikerült kiütniük Supermant.

Superman halhatatlan?

Egy Tom King, Clay Mann, Jordie Bellaire és John Workman novellában (a ScreenRant-on keresztül) "A holnapról" Supermant a Föld jövőjének évmilliárdjaiban élőként ábrázolják. És élni fog (szó szerint) a Föld végezetéig. Szóval igen, ő halhatatlan.

Ki a legerősebb kriptoni?

Superman , kripton neve, Kal-El, örökbefogadott földi neve, Clark Kent. Könnyen a legerősebb a kriptoniak közül, és a Föld szuperhőse. Amellett, hogy hatalmas ereje van, Superman legfigyelemreméltóbb ereje a szerénység és az alázat, ami elválasztja őt a többi kriptonitól. 15.

Meg tudja-e emelni Superman Thor kalapácsát?

Szóval, itt van: igen, Superman képes hadonászni Mjolnirral , bár csak vészhelyzetben látta ezt – és valójában úgy tűnik, hogy Wonder Woman feltétel nélkül méltóbb a fegyverre, mint ő.

Le tudja győzni Thanos Supermant?

Egy egyenes csatában Superman valószínűleg legyőzheti Thanost , bár Thanos minden bizonnyal jó harcot vívna, hiszen ő is egyetlen pofonnal legyőzte a Marvel két legerősebb szuperhősét.

A világvége erősebb Supermannél?

Ha a tiszta erőről van szó – ami magában foglalja az erőt, a mozgékonyságot és az összes hozzátartozó eszközt –, a Doomsday ellenállása egyszerűen túl elképesztő ahhoz, hogy Superman maradandó károkat okozzon. Így a Doomsday egyértelmű nyertese maradt. Supermannek legalább az Igazság Ligája segít neki.

Ki tudja legyőzni Supermant?

Superman: 15 DC-szereplő, akik kriptonit nélkül is legyőzhetik az acélembert
  • A 11 Wonder Woman jobb harcos.
  • 12 A vakunak van a sebessége az oldalán. ...
  • 13 Rogol Zaarban megvan a bosszú ereje. ...
  • 14 Superboy-Prime a puszta dühön keresztül. ...
  • 15 Batman intelligenciáján és személyes tudásán keresztül csinálja. ...

Miért utálja Lex Luthor Supermant?

Lex Luthor Superman iránti gyűlölete az irigységéből fakad. Superman mindenre emlékezteti Lexet, ami soha nem lehet. Superman soha nem betegszik meg, tüzet tud sütni a szeméből, nagyobb sebességgel tud repülni, mint bármely ember alkotta repülőgép. ... Lex Luthor egy szupergonosz a DC képregény-univerzumban.

Mi Batman gyengesége?

Batman legnagyobb gyengéje a DC történetében az egyetlen szabálya lehet: nincs gyilkosság . Bruce Wayne ölni tilos szabálya, bár időről időre megerősíti erkölcsi kódexét, ellenfelei is alkalmazzák ellene.

Le tudja győzni Thor Supermant?

Thor lenne a győztes, képes legyőzni Supermant , ezen kívül ő a mennydörgés istene, bár mindent elveszít, beleértve a szemét is, mégis ő a legerősebb bosszúálló, mint mások. ... Azonban Thor, a Marvel egyik legerősebb Bosszúállója lehet, hogy éppen elég erős ahhoz, hogy megküzdjön Supermannel.

Ki az erősebb Dr Strange vagy Superman?

Nos, ami a nyers fizikai erőt illeti, Superman felülmúlja a Strange -et. Ereje nagymértékben függ az erejétől és a gyorsaságától, így fizikailag Superman összehasonlíthatatlanul erősebb. Doctor Strange ereje azonban nem a fizikai erejében rejlik. ... Azon az osztályon földcsuszamlással elpusztítja Supermant.

Miért ilyen gyenge Superman?

Superman legyőzhetetlen, KIVÉVE, amikor a Kryptonite közelében van. ... Lehetséges, hogy a kriptonit úgy hat Supermanre, hogy megzavarja sejtjeit és a napsugárzás metabolizálási képességét. Így gyengíti , mert sejtjei nem képesek feldolgozni a szuperképességek biztosításához szükséges sugárzást !

Superman erősebb Hulknál?

Kétségtelen, hogy a Hulk egy szinte elpusztíthatatlan erő, aki szinte minden, tiszta erővel vívott csatájában a csúcsra jut. Supermannel szemben azonban felülmúlja. Míg Hulk ereje vetekedhet az Acélemberével, Superman egyéb képességei jelentős előnyt jelentenek ellenfelével szemben.

Ki nyeri Supermant vagy Thort?

A nagy tárgyak felemelésére és mozgatására vonatkozó képességét tekintve Superman erősebb előnyben van Thorral szemben . Lehet, hogy a Thor olyan objektumokat tudott mozgatni, amelyek tömege akkora, mint a bolygóé, de az ezüstkori Superman nemcsak a tényleges bolygókat szorította ki állandóan a pályáról, hanem egészen odáig ment, hogy egy szeszélyből egész galaxisokat mozgatott meg.

Túlélhet-e Superman a víz alatt?

Egy egyszerű légzőmaszk semmiképpen sem lett volna elég ahhoz, hogy megvédje Batmant, Kiborg emberhúsát vagy a Flash-t az ilyen mélységben lévő nyomástól. Ráadásul Superman és Wonder Woman nem tud lélegezni a víz alatt .

A Shazam legyőzi Supermant?

Egy varázsló mágia segítségével adta Shazam erejét. ... Azonban az a tény, hogy Shazam ereje a mágia révén jött létre , egyértelmű előnyt jelent Supermannel szemben a harci erők terén . Shazam azon ritka hősök közé tartozik, akiknek sikerült kiütniük Supermant.

Ki minden idők legerősebb szuperhőse?

Minden egyes listán, amelyet kivétel nélkül ellenőriztem, Superman minden idők legerősebb és legerősebb szuperhőseként szerepelt.

Meg tudja győzni a Shazam Thanost?

Thanos olyan fickó, aki lábujjhegyen tud kozmikus lényekkel találkozni. Shazam erős , de nem kozmikus, hanem erős. Thanosszal kibékülne, de Thanos képes lesz lelőni és visszaadni neki. Shazam villáma talán egy kicsit befolyásolja Thanost, de Thor villámát korábban is elvette.