Megölheti-e a kriptonit a világvégét?

Pontszám: 4,1/5 ( 51 szavazat )

Doomsday látszólag kimeríthetetlen állóképességgel rendelkezett, és nem lassult le észrevehetően az egész napos Supermannel való küzdelemben. ... Miután megszerezte Superman kriptoni DNS-ét, fogékony lett a kriptonitra. Supermannel ellentétben fájdalmat okozott neki, de nem tudta megölni .

Mi ölheti meg a Doomsdayt?

Egy bizonyos pontig a Doomsday gyakorlatilag érzéketlen az olyan ellenfél ütései által okozott tompa erőszakkal szemben, mint Superman , mivel Superman megölte az öklével. A Doomsday azonban megsérülhet kivételesen erős ütésekkel, bár normál eszközökkel nem lehet megölni.

Legyőzhető a Doomsday?

A Doomsday legyőzhető és megölhető , bár még ez is rendkívül nehéz, és szupererős ellenfélre lesz szükség a legjobb tudása szerint. Tehát technikailag nem halhatatlan – meg is halhat.

Ki öli meg a Doomsday-t Smallville-ben?

Együttműködés eredményeként Superman és a Justice League képes volt csapdába ejteni a szörnyet az állandó teleportálás állapotában, molekulái pedig egyenlően oszlanak szét 4 transzporterben. Amikor ismét visszatért, Doomsdayt azonnal legyőzte Kal-El és Kal-L együttes ereje.

Ki ölheti meg Supermant kriptonittal?

Zöld kriptonit 1949), és csak az Action Comics #161-ig (1951. augusztus) vette át jellegzetes zöld árnyalatát. A zöld kriptonit gyengíti Supermant és más kriptoniakat. Hosszú távú expozícióval megölheti és meg is fogja őket ölni.

Krypton 2. évad 9. rész | S2 E9 Doomsday vs Seg Army Blood Fight

22 kapcsolódó kérdés található

Meg tudja ölni Thor Supermant?

Thor lenne a győztes, képes legyőzni Supermant , ezen kívül ő a mennydörgés istene, bár mindent elveszít, beleértve a szemét is, mégis ő a legerősebb bosszúálló, mint mások. ... Azonban Thor, a Marvel egyik legerősebb Bosszúállója lehet, hogy éppen elég erős ahhoz, hogy megküzdjön Supermannel.

Ki tudja legyőzni a Superman Prime-ot?

A Marvel-univerzum azonban még kriptonit nélkül is rengeteg olyan figurával büszkélkedhet, akik sokszor könnyedén lerombolhatják Supermant!
  1. 1 A TÚL.
  2. 2 VILÁGTÖRŐ HULK. ...
  3. 3 A SENTRY. ...
  4. 4 THOR. ...
  5. 5 GLADITOR. ...
  6. 6 DOCTOR DOOM. ...
  7. 7 MARVEL KAPITÁNY. ...
  8. 8 DORMAMMU. ...

Miért ölték meg Jimmy Olsent Smallville-ben?

A 2009-es San Diego Comic-Conon a "Smallville" írói elismerték, hogy úgy döntöttek, hogy megölik Jimmyt , és létrehoznak egy új, fiatalabb, mint Lois és Clark Jimmyt, jobban összhangban a képregényekkel, ami még mindig az a Superman, akit remélnek véget vetni. amikor a "Smallville" véget ér. Nem tervezik Ashmore karakterének feltámadását.

Ki az erősebb Doomsday vagy Darkseid?

Valószínű, hogy ha ők ketten újra összecsapnának, Darkseid előnyben lenne a Doomsday -val szemben, vagy legalábbis terve lenne, hogy megküzdjön vele. De még mindig érdemes megjegyezni, hogy az első komoly elhúzós küzdelmükben a Doomsday döntő győzelmet aratott, és megállapította, milyen erős is valójában.

Hogyan szabadulhat meg Clark a Doomsday-től?

A Smallville 8. évad fináléjában Clark fekete Kryptonitet használt, hogy Doomsdayt és Davist két különálló lényre bontsa , és azt hitte, hogy így képes lesz legyőzni Doomsdayt Davis megölése nélkül. Később szembeszállt a Doomsday-vel, és legyőzte őt Oliver Queen's Justice League segítségével.

Le tudja győzni Thor a Doomsdayt?

A Doomsday pontosan az a fajta kihívó, akit Odin fia élvez. Thor lehetőséget kapott a Doomsday-ben, és ő lett a legjobb .

A Doomsday legyőzheti Thanost?

A Doomsday legyőzné Thanoszt . Thanos nagyon-nagyon erős, de Doomsday időről időre bebizonyította, hogy képes ellenállni ennek. Darkseid egyszer harcolt a Doomsday ellen, és összetörték. Thanosnak még arra sincs módja, hogy megölje Doomsdayt.

Ki tudja legyőzni a Doomsdayt?

Hyperion könnyen legyőzheti a Doomsday-t, mert olyan bravúrokat mutatott be, amelyekre még Superman sem volt képes. Egyszer megállította két bolygó ütközését, és túlélte, hogy két hatalmas égi objektum közé szorult.

Megölheti-e a Doomsday Hulkot?

Több különböző kulcstényezőt megvizsgálva nyilvánvaló, hogy Hulk nagyon könnyen megmérkőzhetne a Doomsday -vel, ha nem is győzné le teljesen. Emiatt Hulk könnyen tekinthető a legerősebb komikus karakternek, legalábbis fizikai értelemben.

Le tudja győzni Thor Darkseidet?

A gonosz démonistene, Darkseid a DC egyik leghatalmasabb gonosztevője. ... Thort minden bizonnyal meghiúsítaná Darkseid . Ez a félelmetes gazember képes lenne kiszívni belőle az életerőt, és úgy tűnik, még istenfélő fegyverei sem tudták ellenállni Darkseid Omega sugarainak.

Le tudja győzni a Shazam a Doomsdayt?

Shazam azonban meg tudta ölni Doomsdayt a villámával , de valószínűleg nem akarná. Bár Doomsday-nek nem biztos, hogy van védekezése Shazam varázsvillámai ellen, ha meghalna annak robbanásai miatt, és újra életre kelne, immunis lenne bizonyos mágiafajtákra, ami veszélyesebbé teszi, mint valaha.

Le tudja győzni a Darkseid a Galactust?

Ám a kettőjük szembeállítása a képregényben leírtakkal ellentétben nem lehet ennyire egyoldalú. Igen, a Galactus rendkívül erős . ... A Darkseid elég erős ahhoz, hogy hatással legyen a Galactusra. Olyannyira, hogy Galactus fenyegetésként fogadta.

Ki ölte meg Darkseidet?

Egy heves csata után az Anti-Monitor összeolvasztja a Black Racert Flash-el, és Darkseid után küldi. Az összeolvadt Flash és saját erejével megöli Darkseidet. Amikor a Darkseid meghalt, az univerzum kiegyensúlyozatlanná válik, mivel elvesztette a gonosz istenét.

Le tudja győzni a Darkseid Hulkot?

1 VESZTEna: Darkseid Míg Hulk hatalmas ereje ugyanolyan jó esélyt ad neki, mint bárki másnak Darkseid ellen, Darkseid Omega Beamsjei lennének a döntő tényező. A Hulk túlélhet tőlük egy-két robbanást, de minél többet találnak el velük, annál nagyobb áldozatot követelnek.

Ki lőtte le Olsen Supergirl-t?

Az Anti-Monitor válság során Jamest, valamint a multiverzumban mindenkit, kivéve a hét Paragont, az Anti-Monitor 2019. december 10-én megölte egy antianyag-hullámban, majd egy hónappal később helyreállították, miután a Paragonok és a Spectre új univerzumot hozott létre.

Jimmy Olsen tudomást szerez Clark-ról Smallville-ben?

Jimmy Olsen (Aaron Ashmore) gyanakodni kezdett, hogy Clark a Vörös-Kék Blur (Clark éber személyazonossága a 8. évadban), amikor a hős megmentésére irányuló kutatása közvetlenül Clarkra irányította. ... Sajnos azonban Jimmy nem sokáig volt benne Clark titkában .

Kihez ment Chloe feleségül Smallville-hez?

A sorozat utolsó két évadában Chloe beleszeret Oliver Queenbe , akit más néven a kosztümös, éber-íjász, Zöld Nyílnak is neveznek, akit végül feleségül vesz, és lesz egy fia.

Mi a Superman fő gyengesége?

Gyengeségek. Napenergia : Kal-El Prime emberfeletti képességei mind abból fakadnak, hogy képes tárolni a folyamatokat és átalakítani a kompatibilis energiaforrásokat a testében a hatás érdekében.

Superman erősebb, mint Thanos?

Supermannek nem kellett végtelen kesztyűt viselnie, hogy megmutassa, képes bolygókat mozgatni, ahogy Thanos tette a Marvel Bosszúállók: Végtelen háborúban. A bolygók mozgatása nem jelent problémát Superman számára. ...

Verhet-e Superman kriptonit nélkül?

Íme néhány rendkívül erős lény, akik kriptonit nélkül képesek lehetnek a lehetetlent megvalósítani Superman ellen. ... Superman számára még egy kis mennyiségű anyag is jelentős gyengeséget okoz szülőbolygójáról, a Kriptonról. A DC Comics világának számos szereplője azonban kriptonit nélkül is legyőzheti őt .