Aljas módon?

Pontszám: 4,2/5 ( 68 szavazat )

A ragaszkodó emberek általában nem őszinték; hízelgéshez és más ócska módokhoz folyamodnak, hogy a tekintélyes személyiségek kegyeiben maradjanak. A ragaszkodó embert nevezhetjük csizmanyírónak , barnavirágnak vagy varangynak.

Mit jelent az alázatos modor?

szolgai engedelmesség és túlzott tetszésnyilvánítás jellemzi vagy mutatja ; tiszteletteljes; őzölgés: álnok íj; alázatos szolgák. engedelmes; kötelességtudó.

Mit jelent az alázatos viselkedés?

Az álnokság néhány gyakori szinonimája: szolgai, szolgai és alázatos. Míg mindezek a szavak azt jelentik, hogy „szélsőséges engedelmesség vagy engedelmesség mutatkozik vagy jellemezhető”, a könnyelműség elbizonytalanodó vagy nyájas engedelmességet, valamint a viselkedés túlzott tiszteletét jelenti .

Sértés-e a szemérmeskedés?

Ha valakit alázatosnak ír le, akkor kritizálja, mert túlságosan szívesen segít, vagy egyetért valakivel, aki fontosabb náluk . Talán édesanyád nagyon engedelmes volt az orvosoknak. Elmosolyodott, és alázatosan meghajolt Winger előtt.

Hogyan használod az alantas szót?

Kötetlen egy mondatban?
  1. A hercegnőnek voltak alázatos szolgái, akik elöntötte a figyelem.
  2. Munkahelyén az önzetlen asszisztens annyit dicsért a menedzserének, hogy gyorsan feljebb lépett a vállalati ranglétrán.
  3. Amikor alázatos kiszolgálásban részesül, Lawrence mindig hatalmas borravalót hagy.

🔵 Obsequious - Obsequious Jelentés - Szemtelenül Példák - Obsequiousness Defined - Formális angol

44 kapcsolódó kérdés található

Mi az a Ninnyhammer?

főnév. bolond vagy együgyű ; tökfej.

Mit jelent tompanak nevezni?

A tompa kifejezés, amely a latin obtusus szóból származik, jelentése " tompa" vagy "tompa ", olyan szöget írhat le, amely nem éles, vagy olyan személyt, aki szellemileg "tompult" vagy lassú elméjű. A szó a „nehezen érthető” némileg ellentmondásos értelmét is kifejlesztette, valószínűleg a homályossággal való összekeverés eredményeként.

Mit nevezel önfejű embernek?

A ragaszkodó embert nevezhetjük csizmanyírónak , barnavirágnak vagy varangynak. Azt is mondhatod, hogy valaki meghajol, egy gesztus, ami azt jelenti, hogy „a kívánságod az én parancsom”. Az obsequious definíciói. melléknév. megpróbálja elnyerni a befolyásos emberek tetszését hízelgéssel.

Mit jelent a szemérmes szipofán?

obsequious melléknév. Túlságosan buzgó és figyelmes, hogy szíveskedjék, vagy engedelmeskedjen az utasításoknak ; őző, alázatos, szolgai. Sycophantnoun. Aki a hatalmason és befolyásoson keresztül akar nyerni.

Mit jelent a megbékélés?

1: megnyugtat… sürgősen tanácsolta a parasztok megbékítését… – William Taubman. 2 : szerezni (valamit, például jóindulatot) tetszetős cselekedetekkel. 3 : összeegyeztethetővé tenni : összeegyeztetni Nehéz egyeztetni a munkaerő és a menedzsment nézeteit ezen a ponton.

Mit jelent a Psychophant ?

Szűrők . (humoros) Szokatlan, főleg pszichés problémákkal küzdő. főnév.

Mi az a varangy ember?

: aki hízelget a kegyelmek elnyerésének reményében : szipofán. talpnyaló. ige. varangyos; téblábol.

Mit jelent a gusztustalan?

1: ingerlékeny temperamentumában vagy hangulatában: ideges. 2 : perverz (lásd a perverz 2b értelmet) megmakacsol egy ingerült gyermeket. 3: a rossz indulat jellemezte, ingerült, sőt rosszindulatú csíkja van – Elizabeth Drew.

Mi az obsequies definíciója?

: temetési vagy temetési szertartás – általában többes számban használják. Szinonimák és antonimák Példamondatok Tudjon meg többet az obsequy-ról.

Mit jelent méltatlankodni?

Amikor megbecsülöd magad, akkor valaki kegyeibe helyezed magad, hogy elnyerd tetszését vagy tetszését . Az „ingratiate” szóhoz kapcsolódó angol szavak közé tartozik a „gratis” és a „gratuity”. Mindkettő valami olyasmit tükröz, amit az ajándékozó jó kegyelméből tettek vagy adtak szívességként.

Mi az az Arinola English?

A Fülöp-szigeteken a kamrás edényeket piszoárként használják, és a legtöbb fülöp-szigeteki nyelven, például a cebuano és a tagalog arinola néven ismerik. Koreában a kamrás edényeket yogangnak (요강) nevezik.

Mit jelent a Agathokakological ?

: jóból és rosszból is áll .

Mi a szikófánt példa?

Gyakoriság: A szajkó definíciója szerint az a személy, aki gazdag vagy befolyásos emberek hízelgésével próbál figyelmet felkelteni. Példa a szipogósra az , aki egyetért mindennel, amit a főnöke mond, és havonta egyszer ajándékot hoz a főnökének .

Hogyan bánsz egy szajkóval?

A munkahelyi szikofáns viselkedés kezelése
  1. Reakciók előidézése. Menedzserként nagyszerű módja annak, hogy a szipofánsokat a helyükre tegyük, ha olyan helyzeteket teremtünk, amelyek reakciókat váltanak ki bennük. ...
  2. Légy éber. ...
  3. Tartsa vissza a saját véleményét. ...
  4. Időszakos értékelés. ...
  5. Határok megállapítása.

Mit jelent az, hogy mindkét hordó?

Teljes erővel, mint a Amikor szidtam a lopásért, mindkét hordóval megengedtem neki. Ez a kifejezés a kétcsövű vadászpuska mindkét csövével való tüzelésre utal . [

Miért tompa sértés?

A tompa jelző arra alkalmas, hogy valakit lelassítson a felvételről: "Ne légy olyan tompa: vidd a programot!" A tompa jelző szó szerint "kerekített" vagy "tompa"-t jelent, de ha egy személyre használják, akkor azt jelenti, hogy " nem gyors vagy éber az észlelés " - más szóval, nem a legélesebb eszköz a fészerben.

Mi a példa a tompaságra?

Intellektuálisan tompa vagy gyengécske. A tompa definíció olyasvalami, ami nem éles. A tompa olló például egy gyermek ollója . A matematikában 90 foknál nagyobb, de 180 foknál kisebb szög.

Sértésnek nevezik, ha ostobaságnak nevezik?

Lehet, hogy az emberek nem szeretik , ha „tompa”-nak nevezik, de ez nem sértés.

Mi az a Bedswerver?

Bedswerver. Meghatározás: „ Az ágyhoz való hamis ; amelyik egyik ágyról a másikra vándorol, vagy átkanyarog." (