Lehet valaki önfejű?

Pontszám: 4,2/5 ( 40 szavazat )

A ragaszkodó emberek általában nem őszinték; hízelgéshez és más ócska módokhoz folyamodnak, hogy a tekintélyes személyiségek kegyeiben maradjanak. A bevállalós embert nevezhetjük csizmanyafogónak, barnavirágnak vagy varangynak.

Mi tesz valakit alázatossá?

szolgai engedelmesség és túlzott tetszésnyilvánítás jellemzi vagy mutatja ; tiszteletteljes; őzölgés: álnok íj; alázatos szolgák. engedelmes; kötelességtudó.

Az alázatosság negatívum?

Az „alkalmas” szót olyan valaki leírására használják, aki szinte szánalmasan vágyik arra, hogy kövessen, engedelmeskedjen és szolgáljon. ... Az 1500-as évekre azonban a szó elnyerte modern értelmét, hogy őzik és nyájas, és ma már határozottan negatív konnotációi vannak .

Van olyan szó, hogy alázatos?

szolgai engedelmesség és túlzott tetszésnyilvánítás jellemzi vagy mutatja ; tiszteletteljes; őzölgés: álnok íj; alázatos szolgák. engedelmes; kötelességtudó.

Hogyan használod az alantas szót?

Kötetlen egy mondatban?
 1. A hercegnőnek voltak alázatos szolgái, akik elöntötte a figyelem.
 2. Munkahelyén az önzetlen asszisztens annyit dicsért a menedzserének, hogy gyorsan feljebb lépett a vállalati ranglétrán.
 3. Amikor alázatos kiszolgálásban részesül, Lawrence mindig hatalmas borravalót hagy.

🔵 Obsequious - Obsequious Jelentés - Szemtelenül Példák - Obsequiousness Defined - Formális angol

39 kapcsolódó kérdés található

Mi az a Ninnyhammer?

főnév. bolond vagy együgyű ; tökfej.

Mit jelent tompanak nevezni?

A tompa kifejezés, amely a latin obtusus szóból származik, jelentése " tompa" vagy "tompa", olyan szöget írhat le, amely nem éles, vagy olyan személyt, aki szellemileg "tompult" vagy lassú elméjű.

Mit jelent angolul az a szó, hogy obsequious?

szemérmes \ub-SEE-kwee-us\ melléknév. : halvány figyelmesség jellemezte vagy azt mutatja . Példák: „Nem eléggé tetszeni másoknak, az felér a mogorvasággal, a túl sok tetszés pedig alázatossá tesz – barátságosnak kell lenni, de nem túl barátságosnak.

Mit jelent a szemérmes szipofán?

obsequious melléknév. Túlságosan buzgó és figyelmes, hogy szíveskedjék, vagy engedelmeskedjen az utasításoknak ; őző, alázatos, szolgai. Sycophantnoun. Aki a hatalmason és befolyásoson keresztül akar nyerni.

Mit jelent a megbékélés?

1: megnyugtat… sürgősen tanácsolta a parasztok megbékítését… – William Taubman. 2 : szerezni (valamit, például jóindulatot) tetszetős cselekedetekkel. 3 : összeegyeztethetővé tenni : összeegyeztetni Nehéz egyeztetni a munkaerő és a menedzsment nézeteit ezen a ponton.

Hogyan lehet azonosítani a szajkót?

Hogyan lehet felismerni a szikófát
 1. Vélemény konformitás. A szajkó az Ön ízlését és véleményét utánozza, gyakran lelkesen osztja meg véleményét. ...
 2. Divat harisnyatartók. Ez a mimickerek altípusa. ...
 3. Ön-promóció. ...
 4. Egyéb fejlesztés. ...
 5. Csók fel, rúgj le. ...
 6. Kis pontokban nem értek egyet.

Mi az a varangy ember?

: aki hízelget a kegyelmek elnyerésének reményében : szipofán. talpnyaló. ige. varangyos; téblábol.

Hogy hívják azt az embert, aki túl keményen próbálkozik?

/əbˈsikwiəs/ (formális) (rosszalló) túl keményen próbál valakinek a kedvében járni, különösen valakinek, aki fontos szinonimája, szolgai és alázatos módon.

Mit jelent a Psychophant ?

Szűrők . (humoros) Szokatlan, főleg pszichés problémákkal küzdő. főnév.

Mit jelent álnokságra emlékezni?

Mnemonika (memória segédeszközök) a megrögzött makacsoknak, akik mindenkitől igent (qui) kapnak. 0 0. O(iroda mein) B(főnök ki) SEQ(titkár)kaan lagake sunti hai, vagyis szolgai módon hallgatja őt. 0 0. vagy obse(ssed)-Qui(yes in french)-ous=mindig megszállottan mond igent mindenre.

Mit jelent a gusztustalan?

1: ingerlékeny temperamentumában vagy hangulatában: ideges. 2 : perverz (lásd a perverz 2b értelmet) megmakacsol egy ingerült gyermeket. 3: a rossz indulat jellemezte, ingerült, sőt rosszindulatú csíkja van – Elizabeth Drew.

Mit jelent a Agathokakological ?

: jóból és rosszból is áll .

Hogyan bánsz egy szajkóval?

A munkahelyi szikofáns viselkedés kezelése
 1. Reakciók előidézése. Menedzserként nagyszerű módja annak, hogy a szipofánsokat a helyükre tegyük, ha olyan helyzeteket teremtünk, amelyek reakciókat váltanak ki bennük. ...
 2. Légy éber. ...
 3. Tartsa vissza a saját véleményét. ...
 4. Időszakos értékelés. ...
 5. Határok megállapítása.

Mi az a pantológus?

főnév. az összes emberi tudás szisztematikus nézete .

Mit jelent méltatlankodni?

Amikor megbecsülöd magad, akkor valaki kegyeibe helyezed magad, hogy elnyerd tetszését vagy tetszését . Az ingratiate kifejezéshez kapcsolódó angol szavak közé tartozik a gratis és gratuity. Mindkettő valami olyasmit tükröz, amit az ajándékozó jó kegyelméből tettek vagy adtak szívességként.

Mit jelent a csapnivalóság?

melléknév. nem kívánatos kezelni; vitás ; dühös: fanyar, vitatkozó ember.

Sértésnek nevezik, ha ostobaságnak nevezik?

Mert pontosan erről van szó: egy kicsit fantáziadúsabb szavak alá álcázott újabb szintű sértés . *Tompa - Szinonimák: buta, lassú észjárású, lassú, tompa eszű, intelligens, tudatlan, egyszerű gondolkodású, esztelen; ... Az építő jellegű kritika lehet „sértő”, de ez nem egyenlő a puszta sértéssel.

Mi a tompa példa?

A tompa definíció szerint az, aki lassan érti meg a dolgokat. A tompaságra példa az, aki hallgat egy viccet, de nem érti a beütést. ... A tompa definíció olyasvalami, ami nem éles. A tompa olló például egy gyermek ollója .

Mit jelent absztraktnak lenni?

Az Abstruse kifejezést olyan dolgok leírására használják, amelyek a laikus olvasó vagy az átlagember számára nem könnyen hozzáférhetők . Konkrétan olyan nyelv vagy más anyag használatát javasolja, amely megfelel egy olyan tantárgy haladó szintjének, amelyhez a többiek csak elemi ismeretekkel rendelkezünk.

Mit jelent a Muckspout ?

"Muckspout - Aki túl sokat káromkodik "