Mi a mondat az álnokságra?

Pontszám: 4,6/5 ( 31 szavazat )

Kíméletlen mondatpéldák
A kislány illedelmes modorú volt. Minden múló hangulat vagy szeszély teremtménye volt , képtelen volt a hideg és szilárd ítélőképességre vagy a legkisebb önuralomra – egy kiszámíthatatlan szélkakas, aki vakon engedelmeskedik a szenvedély minden kitörésének.

Mi az a mondat az álnokságra?

Példák az álnokságra egy mondatban A ragaszkodó falusiak megérintették sapkájukat, de a háta mögött gúnyosan gúnyolódtak . - "George Sand", 1980, VS Pritchett: A Man of Letters, 1985 Nash másik keze egy öngyújtót villantott előre egy motorkereskedő önfeledt sebességével.

Hogyan használod az alantas szót?

Kötetlen egy mondatban?
  1. A hercegnőnek voltak alázatos szolgái, akik elöntötte a figyelem.
  2. Munkahelyén az önzetlen asszisztens annyit dicsért a menedzserének, hogy gyorsan feljebb lépett a vállalati ranglétrán.
  3. Amikor alázatos kiszolgálásban részesül, Lawrence mindig hatalmas borravalót hagy.

Mi az a ragaszkodó ember?

Az angol nyelvben sok szó van egy olyan személyre vagy tettre, amely túlságosan engedelmes és alázatos. ... Egy beképzelt embert nevezhetjük csizmanyírónak , barnavirágnak vagy varangynak. Azt is mondhatod, hogy valaki meghajol, egy gesztus, ami azt jelenti, hogy „a kívánságod az én parancsom”.

Az alázatosság negatívum?

Az „alkalmas” szót olyan valaki leírására használják, aki szinte szánalmasan vágyik arra, hogy kövessen, engedelmeskedjen és szolgáljon. ... Az 1500-as évekre azonban a szó elnyerte modern értelmét, hogy őzik és nyájas, és ma már határozottan negatív konnotációi vannak .

🔵 Obsequious - Obsequious Jelentés - Szemtelenül Példák - Obsequiousness Defined - Formális angol

32 kapcsolódó kérdés található

Mi az a Ninnyhammer?

főnév. bolond vagy együgyű ; tökfej.

Mit jelent tompanak nevezni?

A tompa kifejezés, amely a latin obtusus szóból származik, jelentése " tompa" vagy "tompa", olyan szöget írhat le, amely nem éles, vagy olyan személyt, aki szellemileg "tompult" vagy lassú elméjű.

Mit jelent a Psychophant ?

Szűrők . (humoros) Szokatlan, főleg pszichés problémákkal küzdő. főnév.

Mit jelent a Obsequity?

Obsequity jelentése Az alázatosság állapota; ügyetlenség . főnév.

Mit jelent a megbékélés?

1: megnyugtat… sürgősen tanácsolta a parasztok megbékítését… – William Taubman. 2 : szerezni (valamit, például jóindulatot) tetszetős cselekedetekkel. 3 : összeegyeztethetővé tenni : összeegyeztetni Nehéz egyeztetni a munkaerő és a menedzsment nézeteit ezen a ponton.

Mit jelent a szemérmes szipofán?

obsequious melléknév. Túlságosan buzgó és figyelmes, hogy szíveskedjék, vagy engedelmeskedjen az utasításoknak ; őző, alázatos, szolgai. Sycophantnoun. Aki a hatalmason és befolyásoson keresztül akar nyerni.

Hogy hívják azt az embert, aki túl keményen próbálkozik?

/əbˈsikwiəs/ (formális) (rosszalló) túl keményen próbál valakinek a kedvében járni, különösen valakinek, aki fontos szinonimája, szolgai és alázatos módon.

Mit jelent álnokságra emlékezni?

Mnemonika (memória segédeszközök) a megrögzött makacsoknak, akik mindenkitől igent (qui) kapnak. 0 0. O(iroda mein) B(főnök ki) SEQ(titkár)kaan lagake sunti hai, vagyis szolgai módon hallgatja őt. 0 0. vagy obse(ssed)-Qui(yes in french)-ous=mindig megszállottan mond igent mindenre.

Mit jelent az, hogy alázatos Lee?

szolgai engedelmesség és túlzott tetszésnyilvánítás jellemzi vagy mutatja ; tiszteletteljes; őzölgés: álnok íj; alázatos szolgák. engedelmes; kötelességtudó.

Mit jelent a gusztustalan?

1: ingerlékeny temperamentumában vagy hangulatában: ideges. 2 : perverz (lásd a perverz 2b értelmet) megmakacsol egy ingerült gyermeket. 3: a rossz indulat jellemezte, ingerült, sőt rosszindulatú csíkja van – Elizabeth Drew.

A kéretlenség szó?

adj. 1. Túlságosan méltatlankodó vagy őszintén komoly : bosszantotta a kéretlen pincér. 2.

Mi a szó szerinti jelentése az unctuous szónak?

1 : önelégült, meghökkentő és hamis komolyság vagy spiritualitás jellemzi, felfedi vagy megjelöli . 2a : zsíros, olajos.

Mit jelent a Agathokakological ?

: jóból és rosszból is áll .

Mi a szikófánt példa?

Gyakoriság: A szajkó definíciója szerint az a személy, aki gazdag vagy befolyásos emberek hízelgésével próbál figyelmet felkelteni. Példa a szipogósra az , aki egyetért mindennel, amit a főnöke mond, és havonta egyszer ajándékot hoz a főnökének .

Hogyan lehet azonosítani a szajkót?

Hogyan lehet felismerni a szikófát
  1. Vélemény konformitás. A szajkó az Ön ízlését és véleményét utánozza, gyakran lelkesen osztja meg véleményét. ...
  2. Divat harisnyatartók. Ez a mimickerek altípusa. ...
  3. Ön-promóció. ...
  4. Egyéb fejlesztés. ...
  5. Csók fel, rúgj le. ...
  6. Kis pontokban nem értek egyet.

Mi a tompa példa?

A tompa definíció szerint az, aki lassan érti meg a dolgokat. A tompaságra példa az, aki hallgat egy viccet, de nem érti a beütést. ... A tompa definíció olyasvalami, ami nem éles. A tompa olló például egy gyermek ollója .

Miért tompa sértés?

A tompa jelző arra alkalmas, hogy valakit lelassítson a felvételről: "Ne légy olyan tompa: vidd a programot!" A tompa jelző szó szerint "kerekített" vagy "tompa"-t jelent, de ha egy személyre használják, akkor azt jelenti, hogy " nem gyors vagy éber az észlelés " - más szóval, nem a legélesebb eszköz a fészerben.

Sértésnek nevezik, ha ostobaságnak nevezik?

Mert pontosan erről van szó: egy kicsit fantáziadúsabb szavak alá álcázott újabb szintű sértés . *Tompa - Szinonimák: buta, lassú észjárású, lassú, tompa eszű, intelligens, tudatlan, egyszerű gondolkodású, esztelen; ... Az építő jellegű kritika lehet „sértő”, de ez nem egyenlő a puszta sértéssel.

Mi az a Bedswerver?

Bedswerver. Meghatározás: „ Az ágyhoz való hamis ; amelyik egyik ágyról a másikra vándorol, vagy átkanyarog." (