Tudsz alázatos lenni?

Pontszám: 4,6/5 ( 67 szavazat )

A ragaszkodó emberek általában nem őszinték; hízelgéshez és más ócska módokhoz folyamodnak, hogy a tekintélyes személyiségek kegyeiben maradjanak. A bevállalós embert nevezhetjük csizmanyafogónak, barnavirágnak vagy varangynak.

Mit jelent az alázatos ember?

Angol nyelvtanulók Az obsequious meghatározása: túl szívesen segít valakinek, vagy engedelmeskedik valakinek, aki fontos .

Az alázatosság negatívum?

Az „ alkalmas ” szót olyan valaki leírására használják, aki szinte szánalmasan vágyik arra, hogy kövessen, engedelmeskedjen és szolgáljon. ... Az 1500-as évekre azonban a szó elnyerte modern értelmét, hogy őzikés és nyájas, és ma már határozottan negatív konnotációi vannak.

Hogyan használod az alantas szót?

Példák az „aljas” kifejezésre egy mondatban obsequious
  1. Karikatúrái a nagyok és a jók szeretetteljes, de nem alázatos ábrázolásai voltak. ...
  2. Engedelmesek és szolgalelkűek voltak, és nem akarták úgy beszélni gazdáikkal, mintha egyenrangúak lennének.

Mi az a szikofáns obesquius?

Melléknévként a különbség a nyájas és az álnokság között. az, hogy a szipofánt az alázatos hízelgés kapja, míg az alázatos (archaikus) engedelmes, megfelel valaki más parancsainak vagy kívánságainak.

🔵 Obsequious - Obsequious Jelentés - Szemtelenül Példák - Obsequiousness Defined - Formális angol

23 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a Agathokakological ?

: jóból és rosszból is áll .

Mi az a Ninnyhammer?

főnév. bolond vagy együgyű ; tökfej.

Mit jelent tompanak nevezni?

A tompa kifejezés, amely a latin obtusus szóból származik, jelentése " tompa" vagy "tompa ", olyan szöget írhat le, amely nem éles, vagy olyan személyt, aki szellemileg "tompult" vagy lassú elméjű. A szó a „nehezen érthető” némileg ellentmondásos értelmét is kifejlesztette, valószínűleg a homályossággal való összekeverés eredményeként.

Mit jelent a Obsequity?

Obsequity jelentése Az alázatosság állapota; ügyetlenség .

Hogy hívják azt az embert, aki túl keményen próbálkozik?

/əbˈsikwiəs/ (formális) (rosszalló) túl keményen próbál valakinek a kedvében járni, különösen valakinek, aki fontos szinonimája, szolgai és alázatos módon.

Mit jelent a Psychophant ?

Szűrők . (humoros) Szokatlan, főleg pszichés problémákkal küzdő. főnév.

Hogyan lehet azonosítani a szajkót?

Íme néhány módszer, hogyan lehet megkülönböztetni a hízelgőt egy igaz baráttól.
  1. Vélemény konformitás. A szajkó az Ön ízlését és véleményét utánozza, gyakran lelkesen osztja meg véleményét. ...
  2. Divat harisnyatartók. Ez a mimickerek altípusa. ...
  3. Ön-promóció. ...
  4. Egyéb fejlesztés. ...
  5. Csók fel, rúgj le. ...
  6. Kis pontokban nem értek egyet.

Mi a különbség a ragaszkodó és a kérkedő között?

Melléknévként a különbség a kérdő és az ócsárló között. az, hogy kérő hajlamos-e kérni ; vágyik arra, hogy megszerezzen valami kívánatost, vagy elkerüljön bármi rosszat; érintett; aggódó; óvatos, míg az alázatos (archaikus) engedelmes, betartja valaki más parancsait vagy kívánságait.

Mit jelent az, ha valaki pedáns?

A pedáns egy sértő szó, olyan személy leírására , aki bosszant másokat azzal, hogy kijavítja az apró hibákat , túl sokat törődik az apró részletekkel, vagy kiemeli saját szakértelmét, különösen bizonyos szűk vagy unalmas témákban.

A kéretlenség szó?

unc·tu·ous adj. 1. Túlságosan méltatlankodó vagy őszintén komoly : bosszantotta a kéretlen pincér.

Mit jelent az, hogy alázatos Lee?

szolgai engedelmesség és túlzott tetszésnyilvánítás jellemzi vagy mutatja ; tiszteletteljes; őzölgés: álnok íj; alázatos szolgák. engedelmes; kötelességtudó.

Mi a szó szerinti jelentése az unctuous szónak?

1 : önelégült, meghökkentő és hamis komolyság vagy spiritualitás jellemzi, felfedi vagy megjelöli . 2a : zsíros, olajos. b : sima és zsíros állagú vagy megjelenésű. 3 : műanyag finom, sértetlen agyag.

Miért tompa sértés?

Mert a "hülye" szót használja , ami inkább egy sértő címke, mintsem a viselkedés leírása. De a „szándékosan tompa” a viselkedés leírása is, és ugyanolyan objektív, mint a „kérdésem elkerülése” a kontextusban. Ez csak egy non-sequitur, ha félreérted, mit jelent a szövegkörnyezetben.

Mi a példa a tompaságra?

A tompa definíció olyasvalami, ami nem éles. A tompa olló például egy gyermek ollója . A matematikában 90 foknál nagyobb, de 180 foknál kisebb szög.

Mit jelent az, hogy érzelmileg tompa?

A pszichológiában az érzelmi leválásnak, más néven érzelmi tompításnak két jelentése van: az egyik az , hogy képtelenség érzelmi szinten kapcsolódni másokhoz ; a másik a szorongással való megbirkózás pozitív eszköze. ... Az érzelmi kapcsolatok kijátszására utal.

Mi az a Bedswerver?

Bedswerver. Meghatározás: „ Az ágyhoz való hamis; amelyik egyik ágyról a másikra vándorol, vagy átkanyarog ." (Samuel Johnson, Az angol nyelv szótára, 1755)

Ninny sértés?

Használja a ninny szót valakire, aki hihetetlenül bolond – más szóval, kábítószer vagy okoskodó. Figyelmeztetheti a bátyját, hogy ne legyen nincs, amikor éppen egy egész forró chilit készül a szájába ütni. A Ninny alkalmas valakire, aki buta és buta, de egyben sértő is, és óvatosan kell használni.

Mi az a fojtószelep?

: ártalmatlanul alkalmatlan és hiábavaló személy közhivatalban .

Mi az az episztemofília?

EPISZTEMOFILIA, főnév: túlzott tudásszeretet .

Mi az a diszkofil?

: aki fonográf lemezeket vagy CD-ket tanul és gyűjt .