A subaru végül rem?

Pontszám: 4,9/5 ( 56 szavazat )

A Subaru végül Emiliát választja Rem helyett , így Rem a második helyet szerezte meg életében. Először nyilvánvalóan Emilia foglalta el. A Subaru őrülten beleszeretett Emiliába, amint meglátta. Az első szerelem azonban nem feltétlenül jelent kompatibilitást is.

A Subaru Remet vagy Emiliát szereti?

A folyamat során a Subaru bevallotta, hogy szereti Emiliát , azzal a céllal, hogy lássa a mosolyát. Rem azzal viccelődött, hogy kegyetlen volt tőle ezt kérni egy lánytól, akit most elutasított. Tehát egyértelműen kijelenthető, hogy Rem szereti a Subarut, és a Subaru elutasította Remet, ahogy ő szereti Emiliát, de még mindig barátok.

Rem lesz a Subaru felesége?

Miután a Subaru megmentette, mind fizikailag, mind érzelmileg, Remben gyorsan erős romantikus érzelmek alakulnak ki iránta. ... A Hakugei-vel vívott csata előtt Rem azt is javasolta, hogy legyen Subaru második felesége , és a csata után még a halálát színlelte is, hogy kikényszerítse belőle a vallomást.

Miért ölte meg a Subaru Remet?

A Boszorkánykultusz iránti heves gyűlöletet viselő Rem kezdetben azzal vádolta a Subarut, hogy Boszorkány illata van , aminek következtében a nő kétszer megölte.

PUCK Emilia apja?

Puck nem Emilia apja , bár a kötelékük hasonló lehet. Ő egy Mesterséges Szellem, és így képtelen a fogantatásra. Továbbá Emilia születési apja egy elf, aki beleszeretett egy emberbe, aminek következtében megszületett.

Remek ügye | Emilia ügye

29 kapcsolódó kérdés található

Hogyan szeretett bele Rem a Subaruba?

Rem. Miután kezdetben rossz lábbal indult, Rem végül beleszeret a Subaruba , miután végül érzelmileg és fizikailag megmenti őt a második ív eseményei során , ahol később a nő neki kezdett szentelni magát.

Emilia szerelmes a Subaruba?

Natsuki Subaru Sok szenvedés és gyötrelem után a Subaru végre megkapta a lehetőséget, hogy kifejezze szívből jövő szerelmét Emilia iránt, és hogy miért olyan különleges neki. Sok közös megpróbáltatás és megpróbáltatás után az Arc 4 második felében tudat alatt kezdett kialakulni benne enyhe érzelmek Subaru iránt.

Echidna szerelmes a Subaruba?

Natsuki Subaru Echidnát nagyon érdekli a Subaru Return by Death képessége, mivel ez lehetővé teszi számára, hogy több időpontból gyűjtsön információkat. ... A szerző arra utalt és egyenesen kijelentette, hogy Echidna bizonyos fokú őszinte vonzalmat/érzéseket mutat Subaru iránt még azután is, hogy visszautasította a szerződését.

Beatrice szerelmes a Subaruba?

Ő maga is igyekszik bátorítani a Subarut , és alkalmanként bókolni, bár vonakodva, amit a Subaru imádnivalónak talál. Beatrice is eléggé ragaszkodónak mutatkozott a Subaru iránt, folyamatosan keresi a figyelmét, igaz, tudat alatt, ami általában azt eredményezi, hogy Subaru kötekedik vele.

REM szerelmes Misába?

Rem és Takada Rem a filmben nagyon hasonlít anime és manga megfelelőjére. Leköti Misát , és megpróbálja megvédeni bármi áron, beleértve a saját életét is. A második filmben Rem kinyilvánítja szerelmét Misa iránt és a Fény iránti megvetését a halála előtt.

Emilia megcsókolja a Subarut?

Egy feszült küzdelem után, ahol többet megtudnak arról, hogy hol állnak, Subaru és Emilia valójában megcsókolják . Ez nem csak önmagában óriási pillanat, hanem Emilia fejlődése szempontjából is. ... Viszonozza a csókot, és a rajongók látják, hogyan láthatja igazán először a Subarut.

Erős a Natsuki Subaru?

Az anime legtöbb főszereplőjével ellentétben a Subaru nem rendelkezik emberfeletti erővel vagy intellektussal . Valójában ő az egyik leggyengébb karakter a Re:Zero-ban, akinek egyetlen megmentő ereje a Satella által adott „RBD” képesség. Bár ez egyedivé teszi őt, a rajongók mostanában elégedetlenek tetteivel.

Elsa Granhiert meghalt?

Elsa segítségül hívja Meilit, és több idővonalon keresztül együtt sok halálesetet okoz. ... Végül bár Elsa és Meili képesek sarokba szorítani a kastély lakóit a Demon Beasts és a tűz segítségével, Elsa áldása túllép a határokon, és meghal , amikor az égő kastély ráomlik.

A Subaru a büszkeség bűne?

Subaru a Pride bűn érseke az Ayamatsu IF-ben, de a novella nem kanonikus a fő történethez képest.

Miért nem szólhat a Subaru senkinek a halál általi visszatérésről?

3 Miért nem tud a Subaru beszélni senkivel a halál általi visszatérésről? A Return by Death büntetései meglehetősen enyhék, ha a hatást figyelembe vesszük . Először is, nem egy csomó ember tenne meg mindent, hogy felfedjen egy kártyát, amely esetleg halhatatlanná tenné őket.

Ki végez a Subaruval?

A Subaru végül Emiliát választja Rem helyett, így Rem a második helyre kerül életében.

Emília a boszorkány?

Melakuera szerint Emilia „ ugyanabból az elátkozott vérből született, mint a boszorkány ”, valamint „a boszorkány leszármazottjának” nevezte.

A Satella valóban gonosz?

Megosztott személyisége van, a Satella a jó személyiségre (és az eredetire) utal, míg az Irigység Boszorkánya a gonoszra. Szóval igen, amennyire eddig bemutatták, a Satella nem gonosz , de az irigység boszorkánya igen. ... Satella még azt is megemlíti, hogy a Subaru megcsókolta, és mindent megad neki, amit csak akart a 4. ívben.

Emilia bevallja a Subarunak?

Rem számára a Subaru egy hős, aki megmentette, és lehetővé tette, hogy továbblépjen múltjából. Ennek köszönhetően szerelmi érzések alakulnak ki iránta. Sőt, még a Subarunak is bevallotta érzéseit, de az lelőtte .

Emilia tényleg Satella?

Kapcsolatban állnak egymással? Emilia nem Satella annak ellenére, hogy tükrözi a külsejét . Még csak gyerek volt, amikor Satella 300 évvel ezelőtt előidézte a nagy vészt, és elpecsételték miatta.

Hányszor halt meg a Subaru?

Eddig összesen tizenhétszer halt meg főszereplőnk, ebből hat haláleset a 2. évadból származik. Nem lehet tudni, hogyan fog alakulni a szezon hátsó fele, ezért reméljük, hogy a Subaru felkészül az elkerülhetetlenre. Mi a véleménye erről az új halálozási számról?

A REM visszatér a nullához?

'Re: Zero' 2. évad pletykák, spoilerek: Rem nem jön vissza hamarosan ; Sorozat, amelynek középpontjában Emilia harca a trónért áll. A Rem rajongók szerencsétlenségére a kék hajú démonlány valószínűleg aludni fog a "Re: Zero" 2. évadában, vagy talán még a következő évadokban is. ... A helyzete azonban a "Re: Zero" Arc 6-ig sem fog változni.

Miért szereti a boszorkány a Subarut?

Satella azt mondja, hogy szereti a Subarut, amiért "fényt ad neki, megmutatta neki a külvilágot, megfogta a kezét, amikor magányos volt, és megcsókolta, amikor teljesen egyedül volt ", és okot ad neki az életre. ... Ez teszi a Satella létezését a múltban és a jövőben. Minden erejével.

A REM visszatér valaha?

Rem meghalt? Rem kómában van, de nem halt meg. A Subaru kivételével mindenkiből törölték. Sajnos a mentési pontja Rem halála után van, így nem tud visszamenni az időben, hogy megmentse őt .

Ki ölte meg Elsa re Zero-t?

Elsa Granhiert (エルザ・グランヒルテ) bérgyilkos volt, aki Meili Portroute-tal együtt dolgozott egy titokzatos szervezetnél, egészen a Garfiel Tinsel által okozott haláláig. Ő volt az Arc 1 fő antagonistája és az Arc 4 egyik elsődleges antagonistája.