Megbízható a subaru wrx?

Pontszám: 4,2/5 ( 10 szavazat )

A JDPower jelentései szerint a 2020-as Subaru WRX általános megbízhatósági besorolása 82 a 100-ra . Általában minden 80 feletti jónak számít a JD teljesítmény szerint. A pontszámok további felosztása a vezetési tapasztalat, a viszonteladás, a kereskedési tapasztalat, a minőség és a megbízhatóság tekintetében történhet.

Megbízhatóak a WRX motorok?

A motor megbízhatóságával kapcsolatos problémák Jelenleg a tulajdonosok átlagosan ötből mindössze kettőt adtak nekik megbízhatóságra . Az EJ sorozatú motorokhoz hasonlóan a negyedik generációs WRX és WRX STI modellek FA20 motorjainál is előfordulnak hajtórúdhibák.

A Subaru WRX-nek vannak problémái?

A Subaru WRX gyakori motorproblémák A motor belső elemei. Turbó hiba . Olajszivárgás . Gyújtáskimaradások .

Valóban megbízhatatlan a Subaru WRX?

A WRX, a Subaru egyik legkedveltebb modellje az összes Subaru közül a legalacsonyabb előre jelzett megbízhatósági pontszámot érte el. A 2020-as WRX egyelőre nem kap jó jegyeket. A Consumer Reports megbízhatósági áttekintése szerint a 2020-as Subaru WRX az év legmegbízhatatlanabb Subaruja .

A WRX karbantartása drága?

Milyen gyakran igényel karbantartást egy Subaru Wrx? Összességében a Subaru Wrx éves karbantartási költsége összesen 682 dollár . ... Tekintettel arra, hogy a Subaru Wrx átlagosan 682 dollárba kerül, és az átlagos jármű évi 651 dollárba kerül --- a Wrx karbantartása lényegesen olcsóbb.

Megbízhatóak a Subarusok? Tapasztalatom

17 kapcsolódó kérdés található

Miért olyan népszerű a Subaru WRX?

A Subaru WRX nem rendelkezik a legnagyobb eladásokkal, de van egy odaadó rajongótábora. A GoodCarBadCar szerint a Subarus népszerű „ a vásárlók elkötelezett magja körében , különösen az Egyesült Államokban”. Ezek a vásárlók szeretik a Subaru motorját, összkerékhajtását és megfizethető teljesítményét.

Nagyon tönkremegy a Subarus?

A Subaru számos hullámvölgyön ment keresztül az elmúlt néhány évben , és 2016-ban a megbízhatóság csökkenése elegendő volt ahhoz, hogy a 36-ból a 18. helyre estek vissza a ReliabilityIndex által odaítélt megbízhatósági skálán. A dolgok azonban azóta elkezdtek utánuk nézni.

Miért olyan megbízhatatlan a Subaru WRX?

A WRX STI-nek jól dokumentált problémái voltak az EJ25 2,5 literes turbófeltöltős Boxer motorjával. A bírósági dokumentumok szerint számos per indult a motor idő előtti meghibásodása miatt egy olyan hiba miatt, amely lehetővé tette, hogy a szennyezett olaj „káros fémtörmeléket szállítson a motorokon keresztül ”.

Miért olyan megbízhatatlanok a Subaru motorok?

A Subaru megbízható járművek terén elért eredményei ellenére 2,5 literes motorjuk szinte hírhedtté vált az autóiparban a problémák miatt. Pontosabban, ezek a motorok hajlamosak voltak a fejtömítések szivárgására, és ez olyan folyamatos probléma volt, hogy szinte viccté vált a szerelők körében.

Miért olyan rosszak a Subaru motorok?

Íme a tények: A Subaru sok motorproblémát tapasztalt a fejtömítések miatt, elsősorban az EJ25D 2,5 literes motorban, valamint az EJ251, EJ252 és EJ253 literes motorokban. ... Ez akkora probléma volt a Subaru számára, hogy az autógyártó a hajtáslánc garanciáját 5 évről/60 000 mérföldről 10 évre/100 000 mérföldre kiterjesztette.

Miért olyan drágák a WRX-ek?

Röviden, a Subarus azért drágább , mert sok előnnyel rendelkezik más autókkal és SUV-okkal szemben . A lapos motorok, a szimmetrikus AWD-rendszer, az alacsony karbantartási költségek és a fenomenális biztonsági jellemzők a fő okai annak, hogy a Subarust olyan drága megvenni.

Melyik évjáratú WRX a legmegbízhatóbb?

A 2004 -es év a 2005-2007-es modellévekkel együtt a WRX, a Hagerty és az r/Cars al-Reddit felhasználói jelentései szerint a legjobban értékelt évek.

Hány mérföldet bír ki a Subaru WRX?

Míg az eredmények változnak, és a nagy változó mindig az, hogy milyen jól karbantartották az autót, azt mondhatom, hogy egy Subaru 300 000 mérföldet képes megtenni. És ha Ön rendszeres karbantartást végző tulajdonos, akkor számítania kell arra, hogy ilyen futásteljesítményt kap.

Miért jobb az sti, mint a WRX?

Tehát bár a karosszéria és az üléskapacitás ugyanaz, az STI sokkal nagyobb teljesítményt nyújt, mint a WRX . ... Az STI egy vezető által vezérelt középső differenciálművel is rendelkezik, amely elosztja a motor nyomatékát az első és a hátsó kerekek között. Az STI továbbfejlesztette a gyors áttételű kormányzást és a sportra hangolt teljesítményfelfüggesztést.

Mennyi ideig bírják a tengelykapcsolók a WRX-et?

Úgy tervezték, hogy legalább 50 000 mérföldet kibírjanak , de ez attól függően változhat, hogy mennyire vigyáz az autójára és milyen a vezetési stílusa. Ha sokat közlekedik városban, előfordulhat, hogy a tengelykapcsoló gyorsabban elhasználódik az alacsonyabb fokozatok közötti gyakori váltás miatt.

Milyen Subaru motorok rosszak?

A Subaru EJ25 2,5 literes Boxer motorja a legtöbb problémát tapasztalta a japán autógyártó számára. A motorhoz használt tömítés anyaga megbízhatatlan volt, és a Subaru 1999-ben egy frissített, többrétegű fém alátéttömítéssel próbálta orvosolni a problémát. De néhány 2001-2009-es motornál továbbra is fennállt a probléma.

Melyek a gyakori problémák a Subarusszal?

A leggyakoribb Subaru problémák
  • Denso üzemanyag-szivattyú meghibásodás. ...
  • CAN rendszer parazita lefolyás az akkumulátoron. ...
  • Nem szándékos gyorsulás. ...
  • Féklámpa kapcsoló hibás. ...
  • Repedt szélvédők. ...
  • Subaru STARLINK problémák. ...
  • Lineartronic CVT megbízhatóság. ...
  • A rágcsálók rágják a Subaru szójahuzalait.

Miért olyan zajosak a Subaru motorok?

Kétségtelen, hogy hallotta már a távolban azt a jellegzetes zajt, ami egy Subarué. ... A 2,5 literes Subaru motor az úgynevezett egyenlőtlen hosszúságú fejléceket használja , amelyek pontosan így hangzanak. Az első és a harmadik henger gyűjtőcsövéi eltérő hosszúságúak, mint a kettes és negyedikesek.

A Toyota vagy a Subaru jobb?

A Subaru több alkalommal is legyőzte Toyota riválisát , köztük a szeretett Toyota RAV4-et. A Consumer Reports szerint a Subaru Forester megbízhatóbb, jobb a menetminősége, és a legkényelmesebb a belseje. ... Egyes Subaru modellek azonban nem védik az autógyártó hírnevét a megbízhatóság terén.

Melyik évjáratú a legjobb Subaru?

A CR és az IIHS szerint a legjobban használt Subaru modellek a Subaru Forester ( 2016 vagy újabb ), Subaru Outback (2014 vagy újabb), Subaru Crosstrek (2018 vagy újabb), Subaru Impreza (2014 vagy újabb) és Subaru Legacy (2013 vagy újabb). ). Ha most nem tud új modellt vásárolni, melyik év a legjobb, ha három éves SUV-t vásárol?

Nehéz karbantartani a Subarukat?

Bár a karbantartás költséges, a Subaru járművek rendkívül megbízhatóak és összességében nagyszerű autók . Mint minden modellt, rendszeresen ellenőrizze, hogy a karbantartási költségek minimálisak legyenek.

Mi jobb a WRX-nél?

2019-es Jaguar XE . A kompakt 2019-es Jaguar XE szedán kiváló alternatívája a WRX-nek. Az XE 2,0 literes turbófeltöltős négyhengeres motorral kapható, 247 lóerővel és 269 font forgatónyomatékkal, nyolcfokozatú automata sebességváltóval és AWD-vel párosítva. ... A 2019-es XE AWD 40 490 dollárért kapható.

A Subaru leállítja a WRX-et?

A Subaru bejelentette, hogy a jelenlegi generációs WRX STI-t egy nagyon korlátozott példányszámú különleges kiadással látja el. ... A névben szereplő EJ25 a jelenlegi WRX STI 2,5 literes turbófeltöltős motorjának kódjára utal, amely először 2005-ben jelent meg, és az új generációs WRX STI új erőforrással való megjelenésével megszűnik.