Megbízható autók a subarusok?

Pontszám: 5/5 ( 73 szavazat )

A Subaru megbízhatósági besorolási bontása. A Subaru megbízhatósági besorolása 3,5/5,0 , amivel a 14. helyet foglalja el a 32-ből az összes autómárka tekintetében. Ez az értékelés 345 egyedi modell átlagán alapul. Egy Subaru átlagos éves javítási költsége 617 dollár, ami azt jelenti, hogy az átlagosnál magasabb tulajdonosi költségekkel jár.

A Subarusok hosszú élettartamú autók?

A Subaru márka mindig is jól ismert volt a tartós , praktikus és biztonságos járművekről. A Subaru szerint az elmúlt évtizedben eladott járművek 97%-a még ma is úton van. A Subaru megőrizte hosszú élettartamú jármű hírnevét.

Drága a Subarus karbantartása?

Egy adott Subaru karbantartása általában 267 dollárba kerül az első öt évben . Ezek a költségek az autó teljes élettartama alatt változatlanok maradnak, 10 éves költség pedig 500 dollár. Sok Subaru nagy benzines futásteljesítményt kap, így sok pénzt takaríthat meg e tekintetben. Ez azonban még mindig sok pénz a többi nem luxusautóhoz képest.

Sok problémája van a Subarusnak?

De annak ellenére, hogy a Subarut nagyon szerették, az elmúlt néhány évben szembesült néhány kínos problémával, beleértve néhány nagy (és drága) javítási problémát, például a CVT sebességváltóval és a Subaru motorjával kapcsolatos problémákat .

A Subaru a legmegbízhatóbb autó?

Összefoglalva, a Subaru nem a legmegbízhatóbb márka a piacon , azonban egyes modelljeik jobbak, mint mások (pl. a Forester). Összességében egy átlagos márka, egy-két modellel jobbak az átlagnál. ... De sok riválisuk a mai piacon a legmegbízhatóbb márkák közé tartozik.

Az igazság a Subaruról

40 kapcsolódó kérdés található

Jobb a Subaru, mint a Toyota?

Mindketten olyan járműveket árulnak, amelyek nagy megbízhatóságot, értéket és teljesítményt nyújtanak. A Subaru járművek a biztonságra való összpontosításukról híresek, amivel a Toyota is foglalkozik. Ha fej-fej mellett összehasonlítja a modelleket, meggyőződhet arról, hogy a Subaru jobb ár -érték arány és tartósabb jármű.

Melyik évjáratú a legjobb Subaru?

A CR és az IIHS szerint a legjobban használt Subaru modellek a Subaru Forester ( 2016 vagy újabb ), Subaru Outback (2014 vagy újabb), Subaru Crosstrek (2018 vagy újabb), Subaru Impreza (2014 vagy újabb) és Subaru Legacy (2013 vagy újabb). ). Ha most nem tud új modellt vásárolni, melyik év a legjobb, ha három éves SUV-t vásárol?

Milyen Subaru motorok rosszak?

A Subaru EJ25 2,5 literes Boxer motorja a legtöbb problémát tapasztalta a japán autógyártó számára. A motorhoz használt tömítés anyaga megbízhatatlan volt, és a Subaru 1999-ben egy frissített, többrétegű fém alátéttömítéssel próbálta orvosolni a problémát. De néhány 2001-2009-es motornál továbbra is fennállt a probléma.

Hány mérföldet bír ki a Subarus?

A Subaru által gyártott legtöbb jármű körülbelül 150 000 mérföldet bír ki egészen 200 000 mérföldig . Ezek az autók arról ismertek, hogy viszonylag olcsón javíthatók és idővel karbantarthatók.

A Subaru megbízhatóbb, mint a Toyota?

A Subaru több alkalommal is legyőzte Toyota riválisát, köztük a szeretett Toyota RAV4-et. A Consumer Reports szerint a Subaru Forester megbízhatóbb , jobb a menetminősége és a legkényelmesebb a belseje.

Miért olyan népszerűek a Subarusok?

A Subaru sikerének alapja az intelligens marketing, a bal oldalon lévő ügyfelek összegyűjtése és a kis crossoverek széles körű népszerűségének megfelelő időzítése. "A Subaru sikeréhez hozzátartozik, hogy jól teljesítettek a kis crossover kategóriával" - mondta Jessica Caldwell, az Edmunds vezető elemzője.

Melyik a legmegbízhatóbb autómárka?

  • 1: Lexus – 98,7% A Lexus a legmegbízhatóbb márkaként tartja magát az első helyen; autói nagyon kevés hibát szenvedtek, és gyakorlatilag minden munkát ingyen végeztek. ...
  • 2: Dacia - 97,3% ...
  • =3: Hyundai - 97,1% ...
  • =3: Suzuki - 97,1% ...
  • =5: Mini - 97,0% ...
  • =5: Toyota - 97,0% ...
  • 7: Mitsubishi - 96,9% ...
  • 8: Mazda – 95,9%

Miért drága a Subaru?

Röviden, a Subarus azért drágább , mert sok előnnyel rendelkezik más autókkal és SUV-okkal szemben . A lapos motorok, a szimmetrikus AWD-rendszer, az alacsony karbantartási költségek és a fenomenális biztonsági jellemzők a fő okai annak, hogy a Subarust olyan drága megvenni.

A Subarunak motorproblémák vannak?

A Subaru közel 875 000 autót és SUV-t hív vissza az Egyesült Államokban, mert a motorok lefulladhatnak, vagy a hátsó felfüggesztés egy része leeshet . Az elakadt visszahívás több mint 466 000 Crosstrek SUV-ra vonatkozik 2018 és 2019 között, valamint Impreza autókra 2017 és 2019 között.

Kibír egy Subaru 20 évet?

Az átlagos Subaru Legacy élettartama 200 000-300 000 mérföld, mielőtt meghibásodik vagy drága javításra szorulna. Ez 15-20 év szolgálati időt jelent évi 15 000 mérföld megtételekor , feltéve, hogy rendszeresen karbantartja és óvatosan vezet.

A Subaru a legjobb autómárka?

Ki készíti a legjobb autókat? A Consumer Reports éves jelentésében, amely harminckét autómárkát rangsorol, a Subaru összességében a harmadik helyen áll, megelőzve a Toyotát, a Hondát és a Lexust. A Subaru 76 pontot ér a BMW (78) és az első számú Mazda mögött 80 ponttal.

Melyik évjáratú Subarusoknál van fejtömítési probléma?

Az érintett modellek bontása a Subaru Forester 1999-2010-től , az Impreza 1999-től 2011-ig, az Outback 2000-2011-ig, a Legacy 2000-2009-ig és a Baja 2003-2005-ig. A Subaru fejtömítési problémák széles skálája azt jelenti, hogy számos modellnél vannak motorproblémák.

Miért olyan zajosak a Subaru motorok?

Kétségtelen, hogy hallotta már a távolban azt a jellegzetes zajt, ami egy Subarué. ... A 2,5 literes Subaru motor az úgynevezett egyenlőtlen hosszúságú fejléceket használja , amelyek pontosan így hangzanak. Az első és a harmadik henger gyűjtőcsövéi eltérő hosszúságúak, mint a kettes és negyedikesek.

Megéri a Subaru tömítéseket javítani?

A motor kikerül az autóból a fejtömítések cseréjére – a hajtószíjak és a vezérműszíjak az alkatrészek költségéért cserélhetők, míg egyes vezérműalkatrészek és tengelykapcsoló cseréje minimális mennyiségű munkát jelent. 3. ... Ha jól működött a fejtömítés meghibásodása előtt, valószínűleg érdemes megjavítani .

Melyik Subaru modell a legjobb?

A Consumer Reports szerint a Subaru Forester nyolc éve a legjobb választás. A következő 2021-es Subaru modell, amely felkerült a listára, a 2021-es Subaru Outback. A Consumer Reports szerint a 2021-es Subaru Outback a legjobb SUV/kombi 35 000 és 45 000 dollár közötti áron.

Melyik a legmegbízhatóbb Subaru?

Az iSeeCars legutóbbi, 2021-es legjobb használt autói listáján azt mondják, hogy a Subaru Outback kiváló választás biztonsága és megbízhatósága miatt, és a viszonteladási értékek a legmagasabbak a legtöbb más modellhez képest.

A Toyotának van Subaruja?

Tehát bár a Toyota hivatalosan nem a Subaru tulajdonosa , a jövőben egyre nagyobb szerepet játszik. Érdekes lesz látni, hogy a Toyota tovább növeli-e részesedését a cégben.

Drágák a Subaru alkatrészek?

Tehát drágább a Subarus javítása? Igen, a Subarus javítása költségesebb . Legalábbis a hazai márkákhoz képest azok. ... A Subaru motorok is hajlamosak a fejtömítés meghibásodására, és a katalizátorok cseréje sokkal többe kerülhet, mint a hazai márkák ugyanazon alkatrésze.