A subaru amerikai gyártmány?

Pontszám: 4,9/5 ( 45 szavazat )

Míg a Toyota több tucat gyárat tart fenn szerte a világon, a Subarunak csak két gyártóüzeme van, így kisebb járműgyártó, mint néhány főbb szereplő. Az eredeti üzem a japán Gunmában, a másik az Indiana állambeli Lafayette-ben található.

A Subaru amerikai gyártmányú autó?

A Subaru (スバル) (/ˈsuːbəruː/ vagy /sʊˈbɑːruː/; japán kiejtése: [ˈsɯbaɾɯ]) a Subaru Corporation (korábbi nevén Fuji Heavy-Industries) legnagyobb autógyártó konszern autógyártó részlege a világon 2017.

A Subaru amerikai gyártmány vagy külföldi?

Míg a Toyota több tucat gyárat tart fenn szerte a világon, a Subarunak csak két gyártóüzeme van , így kisebb járműgyártó, mint néhány főbb szereplő. Az eredeti üzem a japán Gunmában, a másik az Indiana állambeli Lafayette-ben található.

A Subaru a Toyota tulajdona?

Tehát bár a Toyota hivatalosan nem a Subaru tulajdonosa , a jövőben egyre nagyobb szerepet játszik. Érdekes lesz látni, hogy a Toyota tovább növeli-e részesedését a cégben.

A Subaru hány százaléka amerikai gyártmány?

A Subaru of America a japán autógyártó messze legnagyobb piaca, járműveinek közel 70 százalékát értékesíti. A tavalyi Made in America index szerint a Subaru Outback, az Impreza és az 5 ajtós kompakt mindössze 45 százalékos amerikai tartalommal rendelkezik. A Subaru Ascent és Legacy egy kicsit több amerikai tartalommal rendelkezik, mindegyik 50 százalék.

A Subaru problémája és hogyan lehet 200 000 mérföldet elérni

15 kapcsolódó kérdés található

Jobb a Subaru, mint a Toyota?

Mindketten olyan járműveket árulnak, amelyek nagy megbízhatóságot, értéket és teljesítményt nyújtanak. A Subaru járművek a biztonságra való összpontosításukról híresek, amivel a Toyota is foglalkozik. Ha fej-fej mellett összehasonlítja a modelleket, meggyőződhet arról, hogy a Subaru jobb ár -érték arány és tartósabb jármű.

Drága a Subarus javítása?

Tehát drágább a Subarus javítása? Igen, a Subarus javítása költségesebb . Legalábbis a hazai márkákhoz képest azok. ... A Subaru motorok is hajlamosak a fejtömítés meghibásodására, és a katalizátorok cseréje sokkal többe kerülhet, mint a hazai márkák ugyanazon alkatrésze.

Megbízhatóak a Subarusok?

A Subaru megbízhatósági besorolási bontása. A Subaru megbízhatósági besorolása 3,5/5,0 , amivel a 14. helyet foglalja el a 32-ből az összes autómárka tekintetében. Ez az értékelés 345 egyedi modell átlagán alapul. Egy Subaru átlagos éves javítási költsége 617 dollár, ami azt jelenti, hogy az átlagosnál magasabb tulajdonosi költségekkel jár.

Mit jelent japánul, hogy Subaru?

Nyugaton a klaszter neve Plejádok, Kínában, Mao és Japánban pedig Subaru, ami „ kormányozni” vagy „összegyűlni ”. A Subaru volt az első autómárka, amely japán szót használt a névként. A Plejádok forró kék csillagokból állnak, amelyek körülbelül 100 millió évvel ezelőtt alakultak együtt.

Hol gyártják a Subaru motorokat?

A Subaru gyártóközpontja a japán Ota városában, Tokiótól északra található. Míg egyes, az Egyesült Államokban értékesített járműveket egy indianai üzemben szerelik össze, az alkatrészek a Subarutól és otai beszállítóitól származnak. A Subaru és beszállítói a fejlődő világból vesznek fel munkavállalókat, akik közül néhányan Japánban menedékjogot kérnek.

Hol gyártják a Subarukat az USA-ban?

A Subarukat két gyártóüzemben gyártják. Az egyik üzem a japán Gunmában, a másik az Indiana állambeli Lafayette-ben található. A japán telephelyen a Subaru BRZ, XV Crosstrek, Impreza, WRX, STi és Forester modellek készülnek. Az indianai telephelyen a Subaru a Legacy szedánt, valamint az Outback és Tribeca crossovereket gyártja.

Mely Subaru modellek készülnek az Egyesült Államokban?

Hol készülnek a Subaru autók? A 2020-as Subaru Outback és Ascent SUV -k az Egyesült Államokban készülnek, de mennyire amerikaiak? A válasz meglepheti Önt. A 2020-as Subaru Outback, Ascent, Impreza és Legacy a Subaru Lafayette-ben, Indiana államban készül, de mennyire amerikaiak?

A Honda amerikai gyártmány?

1982 óta hozzávetőlegesen 22,4 millió Honda és Acura autót gyártottak Amerikában, és a Honda mára egy hihetetlen 12 amerikai gyártóüzemet üzemeltet, amelyek ...

Milyen autók készülnek Ausztráliában?

Legjobb ausztrál autómárkák
 • Holden. Bebizonyítva, hogy az ausztrál autógyártás mennyit esett vissza, Holden 2017-ben beszüntette a helyi gyártást.
 • FPV. Az FPV a Ford Australia melbourne-i nagy teljesítményű autók részlege volt. ...
 • Toyota Ausztrália. ...
 • HSV. ...
 • Mack Trucks Ausztrália. ...
 • Manószerű. ...
 • Iveco Ausztrália. ...
 • Nota Sport és Racing.

A Subaru egy lány Hololive?

Oozora Subaru (大空スバル) egy női japán virtuális YouTuber, aki a hololive-hoz kapcsolódik, és a VTuberek második generációjának részeként debütált Minato Aqua, Murasaki Shion, Nakiri Ayame és Yuzuki Choco mellett.

A Toyota vagy a Subaru megbízhatóbb?

A Subaru is nagy futásteljesítményt kap, sok modell 200 000 mérföld körüli élettartammal rendelkezik. ... A Subaru több alkalommal is legyőzte Toyota riválisát, köztük a szeretett Toyota RAV4-et. A Consumer Reports szerint a Subaru Forester megbízhatóbb , jobb a menetminősége és a legkényelmesebb a belseje.

A Subaru férfi vagy női név?

A Subaru (kanjiban 昴, hiraganában すばる vagy katakanában スバル) a Plejádok csillaghalmaz japán neve. Ez egy utónév japánul, férfiakra és nőkre egyaránt használják .

Sok problémája van a Subarusnak?

De annak ellenére, hogy a Subarut nagyon szerették, az elmúlt néhány évben szembesült néhány kínos problémával, beleértve néhány nagy (és drága) javítási problémát, például a CVT sebességváltóval és a Subaru motorjával kapcsolatos problémákat .

Melyek a gyakori problémák a Subarusszal?

A leggyakoribb Subaru problémák
 • Denso üzemanyag-szivattyú meghibásodás. ...
 • CAN rendszer parazita lefolyás az akkumulátoron. ...
 • Nem szándékos gyorsulás. ...
 • Féklámpa kapcsoló hibás. ...
 • Repedt szélvédők. ...
 • Subaru STARLINK problémák. ...
 • Lineartronic CVT megbízhatóság. ...
 • A rágcsálók rágják a Subaru szójahuzalait.

Könnyen javítható a Subarus?

A Subarusokon közepesen könnyű dolgozni . A generátorok, radiátorok és akkumulátorok javítása nagyon egyszerű és egyszerű. Azonban az olyan javítások, mint a gyújtógyertyák, fejtömítések és bármilyen belső motormunka, bonyolultnak és nagyobb kihívást jelentenek.

A Subarus megtartja értékét?

A Kelley Blue Book 2021-es, legjobb viszonteladási értékkel rendelkező járművek listáján három 2021-es Subaru-modell szerezte meg az első helyet . A Subaru Crosstrek, Subaru Forester és Outback a legjobb SUV-k, amelyek megőrzik értéküket.

Miért olyan népszerűek a Subarusok?

A Subaru sikerének alapja az intelligens marketing, a bal oldalon lévő ügyfelek összegyűjtése és a kis crossoverek széles körű népszerűségének megfelelő időzítése. "A Subaru sikeréhez hozzátartozik, hogy jól teljesítettek a kis crossover kategóriával" - mondta Jessica Caldwell, az Edmunds vezető elemzője.