Miért nem halhat meg a subaru?

Pontszám: 4,3/5 ( 52 szavazat )

Ettől kezdve, a körülményektől függetlenül, minden alkalommal, amikor a Subaru meghalt, az idő visszatekeredett vagy hurkolt, és visszatért az utolsó „mentési” ponthoz . Ez a „Halál általi visszatérés” néven ismert képesség az oka annak, hogy a Subaru nem halhat meg.

Hogyan hal meg a Subaru?

A Subaru egy faluba megy készletekért, és találkozik a falu lakóival, köztük egy kiskutyával, aki megharapja a kezét. Amint visszatérnek a kastélyba, a Subaru ráveszi Emiliát, hogy állapodjon meg egy randevúban. Lefekszik, és álmában hal meg , és felébred, hogy először találkozzon Remmel és Ram-mal.

Ki öli folyton a Subarut?

Itt arról beszélünk, hogy Rem miért öli meg a Subarut az 5. részben, annak ellenére, hogy jó a kapcsolatuk.

Hányszor halhat meg a Subaru?

Összességében tizenötödik halálát a 33. epizód követte, a Subaru pedig még egyszer a 35. epizóddal rúgta ki a kockát. Legutóbbi halálát a 36. epizódban számolták, így láthatja, miért volt durva ez a második évad. Eddig összesen tizenhétszer halt meg főszereplőnk, ebből hat haláleset a 2. évadból származik.

PUCK Emilia apja?

Puck nem Emilia apja , bár a kötelékük hasonló lehet. Ő egy Mesterséges Szellem, és így képtelen a fogantatásra. Továbbá Emilia születési apja egy elf, aki beleszeretett egy emberbe, aminek következtében megszületett.

A Subaru halálos visszatérése magyarázata

32 kapcsolódó kérdés található

Erős a Natsuki Subaru?

Az anime legtöbb főszereplőjével ellentétben a Subaru nem rendelkezik emberfeletti erővel vagy intellektussal . Valójában ő az egyik leggyengébb karakter a Re:Zero-ban, akinek egyetlen megmentő ereje a Satella által adott „RBD” képesség. Bár ez egyedivé teszi őt, a rajongók mostanában elégedetlenek tetteivel.

Miért kel újra életre a Subaru?

Meg kellett tanulnia a képesség csínját-bínját úgy, hogy többször meghalt . Finoman szólva sem ez a legélvezetesebb edzés. Az Irigység Boszorkánya, Stella, valamikor a másik világra való átmenete során (vagy azt megelőzően) megadta Subarunak ezt a Halál által visszatérő képességet.

Elsa Granhiert meghalt?

Elsa segítségül hívja Meilit, és több idővonalon keresztül együtt sok halálesetet okoz. ... Végül bár Elsa és Meili képesek sarokba szorítani a kastély lakóit a Demon Beasts és a tűz segítségével, Elsa áldása túllép a határokon, és meghal , amikor az égő kastély ráomlik.

Ki adta vissza a Subarut halálával?

4. Mi az átok, ami ehhez a képességhez kapcsolódik? Annak ellenére, hogy a Subaru nem olyan erős, mint ahogy az a legtöbb főszereplőtől elvárható, van egy olyan képessége, amely megölhetetlenné teszi. A Satella által neki adott „Return by Death” segítségével visszatekerheti a múltat, és még halála után is visszatérhet egy „mentési ponthoz”.

Emilia szerelmes a Subaruba?

Natsuki Subaru Sok szenvedés és gyötrelem után a Subaru végre megkapta a lehetőséget, hogy kifejezze szívből jövő szerelmét Emilia iránt, és hogy miért olyan különleges neki. Sok közös megpróbáltatás és megpróbáltatás után az Arc 4 második felében tudat alatt kezdett kialakulni benne enyhe érzelmek Subaru iránt.

A Subaru a büszkeség bűne?

Subaru a Pride bűn érseke az Ayamatsu IF-ben, de a novella nem kanonikus a fő történethez képest.

Mi a Subaru legrosszabb halála?

9. A legrosszabb: Meggyilkolták A Subarunak elég durva a helyzete attól, hogy egy buzogány zúzta a kizsigerelésig . A legrosszabb az, hogy minden egyes meggyilkolására élénken emlékszik, és halála pillanatáig fájdalmat érez.

A Subaru halálával elvesztette a visszatérést?

Re:Zero 2. évad, 12. rész : A Subaru halál általi visszatérése többé már nem bűntelen.

A Subaru Natsuki halhatatlan?

Miután varázslatos módon Lugunica fantáziavilágába került, a Subarunak nem kell sok idő, hogy ráébredjen, hogy valóban halhatatlan erőket kapott az időben és a térben .

A Subaru beleszeret a REM-be?

A könnyed regény jobban érzékelteti, hogy érzelmeik vannak egymás iránt, és az Arc 4-6-ja az anime eseményei után játszódik. A Subaru bevallja, hogy érzelmei vannak Emilia és Rem iránt, és beleegyezik, hogy Remet tegye a második feleségévé azzal a feltétellel, hogy Emilia beleegyezik.

Ki ölte meg Elsa re Zero-t?

Elsa Granhiert (エルザ・グランヒルテ) bérgyilkos volt, aki Meili Portroute-tal együtt dolgozott egy titokzatos szervezetnél, egészen a Garfiel Tinsel által okozott haláláig. Ő volt az Arc 1 fő antagonistája és az Arc 4 egyik elsődleges antagonistája.

Elsa szereti a Subarut?

A Subaru rajta keresztül találkozott Emiliával, és először használta a „Halál által visszatér” képességét. Az első néhány epizódban a Subarut Emilia mentette meg, és beleszeretett . Hogy segítsen neki visszaszerezni ellopott jelvényét, követte őt, és találkozott Elsával, akit a „bélvadászként” is ismertek. '

Ki a gonosz a re Zeroban?

Satella, más néven az irigység boszorkánya, az árnyak kastélyának királynője, a féltékeny boszorkány és egyszerűen csak a boszorkány , a 2014-es japán sötét fantasy könnyűregénysorozat, a Re:Zero – Életkezdés egy másik világban rejtélyes fő antagonistája. , valamint anime televíziós sorozatai és ugyanannak a manga-adaptációi...

Roswaal jó vagy rossz?

Nem gonosz , hiszen egyszerűen mindent megtesz, hogy elérje célját. Roswaal a sárkányvér segítségével szeretné feléleszteni tanárát, Echidnát. Nem gonosz, hiszen egyszerűen mindent megtesz, hogy elérje célját.

Miért szereti a boszorkány a Subarut?

Satella azt mondja, hogy szereti a Subarut, amiért "fényt ad neki, megmutatta neki a külvilágot, megfogta a kezét, amikor magányos volt, és megcsókolta, amikor teljesen egyedül volt ", és okot ad neki az életre. ... Ez teszi a Satella létezését a múltban és a jövőben. Minden erejével.

Ki végez a Subaruval?

A Subaru végül Emiliát választja Rem helyett, így Rem a második helyre kerül életében.

Ki a legerősebb a re Zeroban?

1. Reinhard Van Astrea . A nagyszerű Willhelm Van Astrea unokája, Reinhard ellopja az első részt, és a Re:Zero világának legerősebb karaktere. Felt lovagja, és a királyi gárda tagja.

Emília a boszorkány?

Melakuera szerint Emilia „ ugyanabból az elátkozott vérből született, mint a boszorkány ”, valamint „a boszorkány leszármazottjának” nevezte.

Megtanult valaha a Subaru harcolni?

Ahelyett, hogy csak üldögélt volna, és várta volna, hogy lemészárolják, a Subaru meg akart tanulni harcolni . Kezdetben rossz tartása ellenére gyorsan fejlődni kezdett kardharc-fegyverei terén, és saját jogán is tehetségesebb harcossá vált.