Lehet csirkét a stafford va-ban?

Pontszám: 4,7/5 ( 37 szavazat )

Az R1 és R2 zónával rendelkező lakónegyedekben legfeljebb hat csirkét tarthatnak az emberek, feltéve, hogy a telkük legalább 25 000 négyzetláb, vagy valamivel nagyobb, mint fél hektár.

megengedettek csirkék Stafford VA területén?

A Betegségmegelőzési és Betegségmegelőzési Központ (CDC) szerint az emlősök az egyedüli veszettségre fogékony fajok, ezért a csirke vagy a tyúk mentesül az állat- és kisállat-meghatározás alól, és szerepel a mezőgazdasági állatok definíciói között.

Stafford VA Észak-VA-nak számít?

A legszűkebben meghatározott Észak-Virginia Arlington, Fairfax, Loudoun, Vilmos herceg és Stafford megyékből, valamint Alexandria, Fairfax, Falls Church, Manassas és Manassas Park független városaiból áll.

Miről ismert Stafford Virginia?

Stafford a történelem során számos fontos esemény és utazó kereszteződése volt. Pocahontastól és John Smith kapitánytól kezdve, George Washingtonon és híres meséjén, „ a cseresznyefa kivágásán ” át a polgárháborús katona számtalan táborhelyéig és kórházáig Staffordnak évszázados meséket kell elmesélnie.

Stafford VA város?

Helyszín Stafford megyében és Virginia államban. Stafford a népszámlálás által kijelölt hely (Stafford Courthouse néven szerepel) Stafford megyében, az Egyesült Államok Virginiai Nemzetközösségének északi részén.

A virginiai Staffordban való élet előnyei és hátrányai | Megválaszolás az északi VA mozgósítási kérdéseire

26 kapcsolódó kérdés található

Stafford VA biztonságos hely az élethez?

Stafford a biztonság 89. százalékában található , ami azt jelenti, hogy a városok 11%-a biztonságosabb, és a városok 89%-a veszélyesebb. ... Staffordban a bűnözés aránya 13,36/1000 lakos egy átlagos év során. A Staffordban élők általában a város nyugati részét tartják a legbiztonságosabbnak.

Mekkora a bűnözés aránya Stafford VA-ban?

Stafford Courthouse, VA bűnelemzés A Stafford Courthouse összesített bűnözési rátája 1000 lakosra vetítve 12 , így a bûnözési ráta az átlaghoz közelít Amerika minden méretû városában.

Stafford VA külváros?

Virginia USA Stafford megyén belüli elhelyezkedése a Virginiai Nemzetközösségben található. Ez egy külváros Washington DC -n kívül.

Mit tekintenek North Staffordnak?

North Stafford egy negyed Staffordban, Virginia államban. ... Stafford lakossága a 2010-es egyesült államokbeli népszámlálás szerint 4320 fő volt. 10 mérföldre északra Fredericksburgtól , körülbelül 40 mérföldre délre Washington DC-től és körülbelül 60 mérföldre északra Richmondtól, az állam fővárosától.

Észak-Virginia jó hely lakni?

Észak-Virginiában élni kiemelkedő életminőségi lehetőségeket kínál . Fejlett oktatási rendszereivel, erőteljes gazdaságával és munkaerőpiacával, valamint szinte minden olyan kényelemmel, amely még a legigényesebb lakosok igényeit is kielégíti, nagyszerű hely az élethez.

Drága Észak-Virginia?

Mint Észak-Virginia legtöbb helyén, itt is magasak a megélhetési költségek, az adók és a lakásárak . Míg az országos átlagos lakásérték körülbelül 184 700 dollár, a Fairfax Countyé 550 000 dollár.

Mely városok számítanak Észak-Virginiának?

Észak-Virginia (vagy "NoVa", ahogy a helyiek nevezik) általában magában foglalja Arlington, Fairfax, Loudoun, Stafford és Vilmos herceg megyéket, valamint Alexandriát, Falls Church-et, Fairfaxot, Manassast és a független városokat. Manassas Park.

Mit jelent az A2 zóna?

Az A2 övezeti körzet meghatározza azokat a területeket, amelyek alkalmasak kereskedelmi mezőgazdasági tevékenységre, illetve hasonló és kompatibilis használatra . ... 040 (Mezőgazdasági körzetfejlesztési előírások) és 22.14. 050 (Minimális telekméret „-B” egyesítő körzet), hogy megértse az új alegységek minimális telekterületét.

Mi az A2 zónázás Virginiában?

Az AG-2 (mezőgazdasági-2) körzet célja a mezőgazdasági földterületek és a kapcsolódó használati módok védelme és megőrzése Taylor városában .

Mi a Stafford jelentése?

Angol: lakóhelyi név Anglia különböző helyeiről, úgynevezett , amelyek nem mindegyiknek ugyanaz az etimológiája. Staffordshire megyeszékhelye (amely valószínűleg a vezetéknév fő forrása) az óangol stæð 'leszállóhely' + ford 'ford' szavakból kapta a nevét.

Fredericksburg Stafford megyéhez tartozik?

terület, amely magában foglalja Fredericksburg városát és Stafford megyét is. A régió az I-95 mentén található, és a festői Rappahannock folyó partja határolja.

Milyen Staffordban élni?

A lakosok azokon a helyeken a legboldogabbak, ahonnan kiemelkedő természeti szépségű területekre nyílik kilátás, és elég messze vannak Londontól, és a megyei város minden jelölőnégyzetet bejelöl. A Hamptons International ingatlanközvetítői csoport friss felmérése szerint a megfizethető lakhatás, a vidék és a mezőváros az, ami boldoggá teszi a lakástulajdonosokat.

Mennyire biztonságos a Fredericksburg VA?

Az ezer lakosra jutó 40 bûnözési rátával Fredericksburg az egyik legmagasabb bûnözési rátával rendelkezik Amerikában minden méretû közösséghez képest – a legkisebb városoktól a legnagyobb városokig. Itt egy a 25-höz az esélye, hogy erőszakos vagy vagyon elleni bűncselekmény áldozatává váljon.

Biztonságos a Garrisonville VA?

Ha csak a bűnözési arányt vesszük figyelembe, Garrisonville kevésbé biztonságos, mint Virginia állam átlaga , és kevésbé biztonságos, mint az országos átlag.

Biztonságos a Woodbridge Va?

Woodbridge, VA bûnözés elemzése Woodbridge-ben 14 bûnözési ráta 1000 lakosra vetítve, így a bûnözési ráta az átlaghoz közelít Amerika minden méretû városában. Az FBI bűnözési adataira vonatkozó elemzésünk szerint 1 a 73-hoz az esélye, hogy bűncselekmény áldozatává váljon Woodbridge-ben .

A Spotsylvania VA biztonságos?

A bûnözés aránya Spotsylvaniában 14,77 1000 lakosra számítva egy átlagos év során. A Spotsylvaniában élők általában a város északkeleti részét tartják a legbiztonságosabbnak .

Stafford megye biztonságos?

Stafford megye gyönyörű nyugodt környezettel rendelkezik, békés és biztonságos . Az időjárás is tökéletes más helyekhez képest, ahol túl meleg vagy túl hideg. Stafford összességében remek hely az élethez.

Milyen Fredericksburgban élni?

A Fredericksburgban élő lakosok városi elővárosi hangulatot kínálnak, és a legtöbb lakos bérbe adja otthonát. Fredericksburgban rengeteg étterem, kávézó és park található. Sok család és fiatal szakember él Fredericksburgban. A fredericksburgi állami iskolák átlagon felüliek.