Elvis andrus még mindig a rangersnél játszik?

Pontszám: 5/5 ( 71 szavazat )

Az AL West riválisával, a Texas Rangersszel eltöltött 12 szezont követően Andrus az A-k sorában lesz a Houston Astros elleni szezonnyitón csütörtök este a Colosseumban. ... A kétszeres All Star versenyt 2020-ban hátsérülése hátráltatta, és elveszítette kezdő állását az újjáépülő Rangersnél Isaiah Kiner-Falefa ellen.

Hol van most Elvis Andrus?

Oakland Athletics (2021–jelenleg) 2021. február 6-án Andrus és Aramis Garcia az Oakland Athleticshez került Khris Davis, Jonah Heim és Dane Acker helyett.

Elvis még mindig a Rangersben játszik?

2021. június 20. Frissítve: 2021. június 20. 19:39 NEW YORK – Elvis Andrus 12 szezont játszott a Texas Rangersben, így az A négymeccses sorozata Arlingtonban hétfőn kezdődően egyfajta visszatérést jelent majd a shortstop számára.

Kire cserélték el a Rangers Elvis Andrust?

A veteránok, a kilátások és a készpénz közötti meglehetősen lenyűgöző csere során a Rangers a hosszú ideje rövidtávú Elvis Andrust, az esélyes Aramis Garciát és 13,5 millió dollár készpénzt küld az Athleticsnek a mezőnyjátékos/kijelölt ütő Khris Davisért, az elkapó Jonahért. Heim, és a jobbkezes dobó, Dane Acker .

Kivel kereskedett a Texas Rangers?

Szerda este a Rangers és a Yankees megegyezett egy hatfős cserében, amely Joey Gallot Bronxba küldi. A klubok csütörtökön délelőtt megerősítették a megállapodást. Cserébe a Rangers négy esélyesből áll: 2B Ezequiel Duran, SS Josh Smith, 2B/OF Trevor Hauver és RHP Glenn Otto .

Játékos tisztelgés Elvis Andrus előtt

43 kapcsolódó kérdés található

Ki cserélte le az A-t Khris Davisre?

A 33 éves Davist Oaklandből Texasba cserélték az elkapó Jonah Heim és a jobboldali Dane Acker társaságában a tél folyamán egy pénzügyileg vezérelt csereügylet során, amely a veterán shortstop Elvis Andrust, az elkapó Aramis Garciát és a pénzt visszahozta az A-ba.

Elvis Andrus megsérült?

Vasárnap az A's felfedte, hogy Andrus bal fibula törését szenvedte el a játék során, és felkerült a 10 napos sérültek listájára.

Elvis Andrus játszik?

Andrus kiesett a sorból a vasárnapi, Giants elleni meccsen . Mióta kedden visszatért az apasági listáról, Andrus mind az Oakland utolsó öt meccsén kezdett, 3-16-ra hármasával, ellopott alappal és két futással. Ő foglal helyet a sorozat fináléjában, és megengedi Josh Harrisonnak, hogy forduljon rövidre.

Hol van a durva szag?

Rougned Odor, 2B, New York Yankees , MLB Baseball - CBSSports.com.

Fáj a durva szag?

A Yankees durva szagának bal térdrándulása van , ijesztő ütközés után a sérültek listájára került. New York – Az Astros elleni kedd esti győzelem után a Yankees egy hazai pályán történt ütközést követően a Rougned Odort a 10 napos sérültek listájára tette bal térdficam miatt.

Mennyire jó Elvis Andrus?

146 meccsen kezdett rövidtávon, egyet pedig DH-ként… minden idők éllovasaként végzett az arlingtoni Globe Life Parkban (1994-2019) a labdaszerzések terén ( 157 ), a második helyen végzett Michael Young előtt a meccsek (814), a találatok (866) terén. , fut (451), páros (152) és tripla (34).

Hogyan szerezték vissza az A-k Khris Davist?

Khris Davis visszatér az Athletics névsorába, miután behívták, mivel a csapat kerete szerdán 26-ról 28-ra bővül. A csapat visszahívta a Triple-A elkapóját, Austin Allent is. ... Texas június 13-án elengedte Davist, augusztus elején pedig aláírt egy kisligás szerződést az A-val .

Megváltoztatták Khris Davist?

Khris Davis öt szezont töltött az Oakland Athleticsnél, mielőtt februárban elcserélték a Texas Rangershez az Elvis Andrus megállapodással.

Mikor cserélték le Khris Davist?

Az A-kat a múlt hónapban hozták kapcsolatba Cruz-szal a kereskedelmi dübörgésben, de az AL East-vezető Rays a legjobb ajánlatot tette a most egykori Twins sluggerért, és körülbelül egy héttel a július 30-i kereskedési határidő előtt megszerezte.

Hogy van az Odor of the Yankees?

Rougned Odor egy hibás főbajnoki ütő. Vágja . ... Összességében Rougie jó kiegészítője volt a Yankeesnek 2021-ben, és lelkesedését és pozitív energiáját is beleadta a dögbe. Azonban amint a Bombers belső mezőnye egészséges lesz, Odor valószínűleg kispadra ül, és csak alkalmi indításokkal.

A Rougned szag megváltoztatta a számát?

2B Eldurvult szag 12 -re változott. ... A New York Yankees aktiválta a 2B durva szagot a 10 napos sérültek listájáról. 2021. április 10. A New York Yankees aktiválta a 2B Rougned Odort a 10 napos sérültek listájáról.

Játszhat a Rougned szag SS-en?

A védekezésben Odornak megvannak az eszközei ahhoz, hogy kezelje a rövidzárlatot, átlagon felüli kesztyűvel és elegendő karral, hogy működjön… ... Úgy tűnik, Rougnednak megvan a szükséges karja, hogy legalább SS-t hamisítson . És amiért megéri, előző menedzsere idén tavasszal azt mondta, hogy szerinte megvan a karja ahhoz, hogy akár a harmadik bázist is megjátssza.