Miért pont a clueless pg-13?

Pontszám: 4,5/5 ( 45 szavazat )

Ez a film nem alkalmas fiatal gyerekeknek – ivást, kábítószer-használatot és hallgatólagos szexet tartalmaz –, de a tinik imádni fogják. És még arra is ráveheti őket, hogy Jane Austent olvassanak.

Miért van mit, ha a besorolása PG-13?

A What If (The F Word) az MPAA PG-13 besorolást kapott a szexuális tartalmak tekintetében, beleértve az egész utalásokat, a részleges meztelenséget és a nyelvezetet . Erőszak: Egy férfit véletlenül kiütöttek a második emeleti ablakon, de úgy tűnik, nem szenved életveszélyes sérülést.

A PG megfelelő 10 évesek számára?

Általános megtekintés, de előfordulhat, hogy egyes jelenetek nem alkalmasak kisgyermekek számára . Egy PG-film nem nyugtalaníthatja a nyolc év körüli vagy annál idősebb gyermeket. Bármilyen életkorú, kísérő nélküli gyermek megnézheti, de a szülőknek azt tanácsoljuk, hogy fontolják meg, hogy a tartalom nem zavarhatja-e meg a fiatalabb vagy érzékenyebb gyermekeket.

Egy 10 éves nézheti a PG-13-at?

Semmi illegális nincs abban, ha egy 10 éves gyereket bevisznek egy PG-13 filmbe – mert a minősítés pontosan ezt jelenti. ... „A PG-13 minősítés szigorúbb figyelmeztetés a minősítő testülettől a szülők számára annak eldöntésére, hogy 13 éven aluli gyermekeiknek meg kell-e nézniük a filmet, mivel előfordulhat, hogy bizonyos anyagok nem megfelelőek számukra.”

Egy 7 éves nézheti a PG-13-at?

A Motion Picture Association szerint a PG-13 címke azt jelenti, hogy a film megfelel a tizenhárom éven felüli gyerekeknek . Előfordulhat azonban, hogy a tizenhárom éven aluli gyermekek számára nem megfelelő nyelvezet, erőszak, meztelenség és más felnőtteknek szóló tartalom miatt.

A Cluelessben csak felnőttként veszed észre a dolgokat

28 kapcsolódó kérdés található

A Marvel's What If jó gyerekeknek?

Egyáltalán.) A 7 éves és annál idősebb korosztály tűnik a legjobb választásnak ehhez a sorozathoz, de valószínűleg még egy kicsit régebbi is a legjobb. A feltevés összetettsége miatt egy 9 éves vagy 10 éves Marvel-rajongó valószínűleg jobban fogja élvezni a sorozatot, mint egy fiatalabb gyerek.

Miért mi van akkor, ha MA minősítést kapott?

A szexuális tartalom gyakori , és a cselekmény a hűtlenség és a szex körül forog. Az ágyban csókolózó, ritmikusan mozgó szereplőket látunk; oldalról meztelenül látunk egy férfit (nem látszanak privát részek), majd a kamera rájuk vág, hogy elégedetten nézzenek ki az ágyban, miközben lepedővel takarják le.

A Marvel's What If megfelelő?

Mi van ha…? TV-14 besorolású nyelvi és akciósorozatokhoz , ami azt jelenti, hogy nem minden gyermek számára alkalmas. Noha animált, előfordulhat, hogy egyes gyerekek nem értik a kedvenc szuperhőseivel zajló fordulatokat és alternatív eseményeket, ha történeteik nem ugyanazok, mint az MCU-ban.

Tudnak 11 évesek tanácstalanul nézni?

Ez a film nem alkalmas fiatal gyerekeknek – ivást, kábítószer-használatot és hallgatólagos szexet tartalmaz –, de a tinik imádni fogják. És még arra is ráveheti őket, hogy Jane Austent olvassanak.

Clueless hányt?

Nem igazán , de szó esik arról, hogy egy barát más lányokat néz, és talál egy hajhosszabbítást az autójában, és megkérdezi, hogy csalt-e. Említések arról, hogy Cher anyja meghalt egy „rutin zsírleszívás” során. – Nincs halál a képernyőn. ... Azt mondja valaki, hogy "megölöm magam"?

Mit jelent az R a filmeken?

R: Korlátozott, 17 év alatti gyermekek kísérő szülőt vagy felnőtt gyámot igényelnek. Ez a besorolás azt jelenti, hogy a film felnőtteknek szóló anyagokat tartalmaz, például felnőtteknek szóló tevékenységeket, durva nyelvezetet, heves, grafikus erőszakot, kábítószerrel való visszaélést és meztelenséget.

Egy 9 éves nézheti a Lokit?

A Lokit 9 ​​éves kortól ajánlom gyerekeknek , főleg unalom miatt. Azt hiszem, a 12 éves fiam biztosan élvezni fogja ezt a műsort, de a 8 éves lányomnak gondot okozhat a követése.

Mi van, ha a szülők felülvizsgálják?

A szülőknek tudniuk kell, hogy a Mi lenne, ha egy mókás romantikus vígjáték – Daniel Radcliffe és Zoe Kazan főszereplésével – arról, milyen nehéz plátói barátságot kötni egy másik nemhez tartozóval. A huszonéves romkom azoknak a felnőtt tinédzsereknek a legjobb, akik megértik a barátok közötti romantikus feszültség gondolatát.

A TV-MA rosszabb, mint az R minősítés?

Az Egyesült Államokban a TV Parental Guidelines szerint a TV-MA besorolású műsorok felnőtt közönségnek szóló tartalmat jelentenek. Egyenértékű az R és NC-17 MPAA filmbesorolással. Az ilyen besorolású programok általában nem alkalmasak 17 éven aluliak (egyes esetekben 18 éven aluliak) számára.

Egy 12 éves nézheti a TV-Ma-t?

TV-MA: felnőtteknek készült, és 17 éven aluliak számára alkalmatlan lehet ; a következők közül egyet vagy többet tartalmaz: nyílt erőszak (V), erős szexuális tevékenység (S) és/vagy durva nyelvezet (L)

Egy 16 éves nézheti a TV-Ma-t?

Nos, a TV-MA besorolás azt jelenti, hogy a műsor azt jelenti, hogy felnőtt közönségnek szól. Úgy tervezték, hogy csak felnőttek nézhessék, mivel valószínűleg 17 éven aluliak számára alkalmatlan anyagok vannak benne. Manapság azonban szinte bárkit láthat, aki bármit megnéz, például igazán fiatal gyerekeket, akik egy R besorolású filmet néznek.

A Marvel erőszakos?

Sok az erőszak , rengeteg sci-fi fegyverrel: lézerfegyverek, űrhajók, természetfeletti erők stb. A karakterek (beleértve a főbbeket is) hirtelen meghalnak, és vannak robbanások, lövések és katonai csaták, valamint néhány sivár epizód. befejezések és őszintén szólva félelmetes szörnyek.

A galaxis őrzői rendben vannak 7 évesen?

A galaxis őrzői a Marvel Comics akciókalandja, amely az idősebb tinédzsereket és a tudományos-fantasztikus filmek felnőtt rajongóit célozza meg. ... A film M besorolása azonban megfelelő . Sok erőszakos és felkavaró jelenetet és ijesztő karaktert tartalmaz, ami miatt nem alkalmas 13 év alatti gyermekek és néhány idősebb gyermek számára.

Nézhet egy 7 éves R-es filmet?

A 17 éven aluli gyermekeknek kísérő szülő vagy gyám (21 éves vagy idősebb) szükséges az R besorolású előadásokon. A 25 éven aluliak kötelesek személyi igazolványt felmutatni az R besorolású teljesítményekhez.

Hány évesnek kell lenned ahhoz, hogy megnézhess egy PG-13 filmet?

PG-13: A szülők erős figyelmeztetése – Előfordulhat, hogy egyes anyagok nem alkalmasak 13 éven aluli gyermekek számára . A PG-13 minősítés szigorúbb figyelmeztetés a minősítő testülettől a szülőknek, hogy eldöntsék, 13 éven aluli gyermekeiknek meg kell-e nézniük a filmet, mivel előfordulhat, hogy bizonyos anyagok nem megfelelőek számukra.

A PG-13 ugyanaz, mint a 12?

Általánosságban elmondható, hogy a jelenlegi brit besorolások hasonlóak az Egyesült Államokhoz – G egyenlő U, PG egyenlő PG-vel, PG-13 egyenlő 12A-vel (egy éves korkülönbségtől eltekintve), NC-17 pedig 18-at (bár a brit verzióban nincs meg az fentebb tárgyalt kulturális problémák).

A Mi lenne, ha című film megtalálható a Netflixen?

A What/If (stilizált WHAT/IF) egy amerikai thriller, streaming televíziós minisorozat, Mike Kelley által készített , és 2019. május 24 -én mutatták be a Netflixen.

Miről szól a Marvel-film Mi van, ha arról szól?

A sorozat a multiverzum alternatív idővonalait kutatja, amelyek megmutatják, mi történne, ha az MCU-filmek főbb pillanatai másként történnének . Bradley főíróként dolgozik Bryan Andrews rendezésében. Jeffrey Wright alakítja a Watchert, aki elbeszéli a sorozatot, valamint sok MCU-filmszínész, aki megismétli szerepét.