Kelet Stafordshire volt?

Pontszám: 4,9/5 ( 22 szavazat )

East Staffordshire egy helyi önkormányzati körzet Staffordshire-ben, Angliában. Két fő városa van: Burton upon Trent és Uttoxeter. A környék falvai közé tartozik Abbots Bromley, Stretton, Tutbury, Barton-under-Needwood, Rolleston on Dove, Hanbury, Kingstone, Marchington, Mayfield és The Heath.

East Staffordshire East vagy West Midlands?

Staffordshire közigazgatási, földrajzi és történelmi megye Közép -Anglia középső részén. A West Midlands nagyvárosi megyétől északra nyúlik el (központja Birmingham), és nyugaton Shropshire határolja.

Hol található East Staffordshire?

East Staffordshire a Nemzeti Erdő része, és alapvetően vidéki jellegű. A kerületnek számos faluja van Bartontól délen Needwood alatt, nyugaton Leigh-től, északon Mayfieldtől, keleten pedig Derbyshire-rel határos. Két fő városa van, Burton upon Trent és Uttoxeter.

Staffordshire Anglia keleti részén található?

Staffordshire (/ˈstæfərdʃɪər, -ʃər/; postai rövidítés Staffs.) egy tengerparttal nem rendelkező megye Anglia Nyugat-Közép-szigetén. Északnyugaton Cheshire-rel, keleten Derbyshire-rel és Leicestershire -rel, délkeleten Warwickshire-rel, délen West Midlands megyével és Worcestershire-rel, nyugaton pedig Shropshire-rel határos.

Staffordshire biztonságos hely az élethez?

Staffordshire a legbiztonságosabb megye Angliában, Walesben és Észak-Írországban. Staffordshire-ben 2020-ban 29 bűncselekmény volt 1000 főre, a leggyakoribb bűncselekmények pedig az erőszak és a szexuális bűncselekmények voltak, ami 1000 lakosból nagyjából minden 14-nél fordult elő.

🍁Homes Under the Hammer🍁 24. évad, 71. rész (2021. november 1., hétfő)

20 kapcsolódó kérdés található

Mi számít East Staffordshire-nek?

East Staffordshire egy helyi önkormányzati körzet Staffordshire -ben, Angliában. Két fő városa van: Burton upon Trent és Uttoxeter. A környék falvai közé tartozik Abbots Bromley, Stretton, Tutbury, Barton-under-Needwood, Rolleston on Dove, Hanbury, Kingstone, Marchington, Mayfield és The Heath.

Stoke-on-Trent Staffordshire-nek minősül?

Stoke-on-Trent (gyakran Stoke-nak rövidítve) egy város és egységes hatósági terület az angliai Staffordshire-ben , területe 36 négyzetmérföld (93 km 2 ). 2019-ben a város becsült lakossága 256 375 volt. Staffordshire legnagyobb települése.

A Staffordshire-i kerámia értékes?

Az egyes darabok értékei 500 dollártól több ezer dollárig terjednek, sok különböző tényezőtől függően. A Staffordshire-i darabokat világkiállításokon és nyilvános kiállításokon állították ki, mint például az 1915-ös Panama Pacific Expo.

Anglia melyik része Staffordshire?

Staffordshire, közigazgatási, földrajzi és történelmi megye Közép-Anglia középső részén . A West Midlands nagyvárosi megyétől északra nyúlik el (központja Birmingham), és nyugaton Shropshire határolja.

Melyik tanács az Uttoxeter?

ESBC – Borough Council – Uttoxeter Városi Tanács.

Melyik tanács alá tartozik Uttoxeter?

East Staffordshire - Staffordshire megyei tanács .

Vannak feketék Staffordshire-ben?

A statisztikák szerint a Staffordshire-i feketék és kisebbségekhez tartozók háromszor nagyobb valószínűséggel esnek rendőri leállításnak és átvizsgálásnak kitéve. ... A lakossági becslések szerint Staffordshire-ben a lakosság mindössze hat százaléka vallja magát BAME-nek. Az esetek 13 százalékában nem rögzítettek nemzetiségi adatokat.

Staffordshire Fekete országban van?

A Black Country egy lazán meghatározott terület Staffordshire déli részén és Worcestershire északi részén, amely Birminghamtől északra és nyugatra, valamint Wolverhamptontól délre és keletre fekszik. ... A Black Country Stafford és Worcester megyék között oszlik meg, amelyek nagy része Staffordshire-hez tartozik.

Cheadle Staffordshire jó hely lakni?

Az átlagon felüli kulcsfontosságú 2. és 4. stádiumú eredmények a nagyon alacsony bűnözési rátával kombinálva Cheadle-t vonzó, családbarát mezővárossá teszik. ... A Staffordshire Peak District peremén elhelyezkedő Cheadle több mint 40 hektárnyi parkosított tavat kínál ideális kalózhajó kalandterület felfedezéséhez!

Stoke-on-Trent angolszász vagy viking?

Stoke-on-Trent Helytörténet – Településtörténet. Az egyik Stoke-on-Trent helynév, amely a kelták idejéből maradt fenn, a Penkhull (Pen jelentése: erdő vagy domb vége). De szinte minden helynév az angolszász korszak későbbi részéből származik .

Mi a Staffordshire Egyetem rangsorolása?

A Staffordshire Egyetem az 1001. helyen áll a Times Higher Education World University Rankings rangsorában, és összesített pontszáma 4,2 csillag a Studyportals hallgatói értékelései szerint, amely a legjobb hely, ahol megtudhatja, hogyan értékelik a hallgatók tanulmányaikat és a világ egyetemein szerzett tapasztalataikat. .

Rugeley East Staffordshire?

Rugeley Staffordshire megyében, West Midlands államban található, hat mérföldre északra Burntwood városától, 12 mérföldre északra Walsall nagyvárosától, 103 mérföldre északkeletre Cardifftól és 115 mérföldre északnyugatra Londontól.

Melyik tanács az a Tutbury?

Az ESBC ( East Staffordshire Borough Council ) 250 000 Tutbury Community Fund-ot kezelt a jogosult szervezetek jelentkezésére.

Melyik helyi önkormányzati szint tartozik az East Staffordshire Borough Councilhoz?

A megközelítés következetessége érdekében a határt visszaállították a 2. szintű települések státuszának megfelelően.

Jó élni Staffordshire-ben?

Az, hogy az Egyesült Királyságon belül hol élsz, nagyon nagy hatással lehet az életminőségedre. Ez azt jelenti, hogy a tabella első felébe került, de ez egy olyan terület, amely az elmúlt két évben némileg romlott az életminőségben. ...

Hol a legjobb lakni az Egyesült Királyságban?

Londonban a Royal Borough of Richmondban fészkelődő Teddingtont tartották a főváros legjobb helyének, míg az Altrincham megőrizte helyét az északnyugati szakasz élén, miután 2020-ban általános győztesnek nevezték ki.

Tamworth elegáns?

Tamworth, Egyesült Királyság egy jómódú város, remek helyen. Vidéki vonzereje van, rengeteg nagyvárosi előnnyel. Több iskola, rengeteg munkalehetőség és a lakásárak viszonylag kedvezőek.