A Quick Detailer eltávolítja a viaszt?

Pontszám: 4,1/5 ( 58 szavazat )

A Quik Detailer nem viasz eltávolítására készült, és valójában ez, valamint az összes köd- és törlőtermékünk rendkívüli kenőképességet kínál, hogy segítsen eltávolítani a könnyű port, az ujjlenyomatokat és a foltokat a viaszbevonat eltávolítása nélkül.

Használható a Quick Detailer viasz után?

Ha mindenekelőtt a szépségre vágysz, például most viaszoltad az autót, és most körútra indulsz, vagy kiállítod az autót, akkor teljesen rendben van, ha a frissen viaszolt festéket letörölöd akár spray-vel , akár tisztítószerrel. rápermetezhető viasz .

A gyors részletező ugyanaz, mint a viasz?

Re: Spray Wax vs Quick Detailer A spray wax általában nem tisztít, hanem csak véd. A gyors részletező megtisztítja az enyhe port és egy kis védelmet ad. A legtöbb QD csak néhány napig tart. Enyhén szennyezett autón ne használjon permetező viaszt.

Mit csinál egy gyors részletező?

Az avatatlanok számára a gyors részletező egy spray formula, amelyet arra terveztek, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket az autóból . ... Arra is készült, hogy egy kenőréteget adjon a szennyeződés és az autó fényezése közé. Ez segít letörölni minden szennyeződést anélkül, hogy megkarcolná a festéket.

A Meguiars Quick Detailer egy viasz?

A mosás és gyantázás közötti hiányzó lépés, a Meguiar's® Quik Detailer® megőrzi a viaszolt autó „csak viaszolt” megjelenését . Eltávolítja a káros szennyeződéseket, mielőtt azok károsítanák a felületet. ... Részletezzen egy teljes méretű autót kevesebb mint 15 perc alatt! Használja a garázsban, munkahelyen vagy úton.

Hagyja abba a gyors részletezők helytelen használatát!

38 kapcsolódó kérdés található

Van viasz a gyors részletezőben?

Az UQW azonban nem biztosítja azt a rendkívül csúszós felületet, amely a könnyű por karcolás nélküli eltávolításához szükséges. UQD-vel távolítsa el a port, majd alkalmazza az UQW-t. Amikor ismét felgyülemlik a por, az UQD segítségével távolítsa el a port. Az UQD egy spray-részletező, míg az UQW egy permetező viasz.

Használhatom a Meguiars Quick Detailert?

A napi használathoz kellően gyengéd, az Ultimate Quik Detailer nagy kenőképességű formulája átlátszó bevonat biztonságos és ideális minden festéktípushoz. A Meguiar hidrofób polimer technológiájával pedig megkapja a Meguiar híres vízgyöngyök elleni védelmét, amely hetekig kitart!

Mikor használjak gyors részletezőt?

Míg az autók részletező spray-je eltávolítja az erős szennyeződéseket, akkor a leghatékonyabb, ha enyhe nyomokat távolít el, és általában a mosások között, vagy a bemutatók előtti fény növelésére szolgál. A szennyeződés gyors eltávolítására és az autók fényességének fokozására való képességüknek köszönhetően az autók részletező spray-it nem csak az autó külső felületére használják.

Hogyan készíthetek gyors részletezőt?

Amire szüksége van/Útvonalterv:
 1. Spray palack (24 oz.) ...
 2. Adjon hozzá 1 teáskanál Meguiar Ultimate Wash and Wax-ot.
 3. Adjon hozzá 1/4-1/2 teáskanál Meguiar's Gold Class folyékony viaszt (jól rázzuk fel)
 4. Lassan adjon hozzá egy kis vizet, amíg az üveg 1/4-éig meg nem telik, NEM akar habot (ha szeretne még egy lépést tenni, használhat desztillált vizet)

A gyors részletező biztonságos a festéshez?

A gyors részletező spray-k nagyon kevés védelmet adnak az autó fényezésének, és nem túl tartósak . Csak a gyantázás vagy a tömítőanyag közötti védelem növelésére használhatók, nem pedig önálló termékként, mert nem biztosítanak ugyanolyan szintű UV-védelmet vagy szennyeződéstaszító hatást.

Megéri a gyors részletezés?

Megfelelően elvégezve a gyors részletezés csökkentheti az autó tisztítására fordított időt . Csökkenti a káros elemek (útszennyeződés, madárürülék, bogarak stb.) hatását is, és megőrzi az autó éles megjelenését. Minden nap vagy minden második napon tíz percre van szükség ahhoz, hogy megőrizze a nagyszerű megjelenést.

A gyorsviasz jó?

A Meguiar's Ultimate Quick Wax édességillatú, és felhordás után remekül néz ki . A fényessége nem olyan mély, mint egy megfelelő folyékony vagy paszta Carnauba viasz használatakor, de így is nagyon jó. A felület simasága azonban nem tart sokáig. Amint újra mosod az autót, a nagy része lejön.

Hogyan használd a gyors részletezőt?

A Quick Detailer használata
 1. Fújja közvetlenül a külső felületekre* (festékre, fémre, műanyagra vagy üvegre), csiszolja le egy mikroszálas kendő egyik oldalával, majd törölje le a kendő másik oldalával.
 2. Permetezze rá egy mikroszálas kendő egyik oldalára, dolgozza bele a felületbe, majd csiszolja le a kendő másik oldalával.

Használható a Quick Detailer üvegen?

A minap találtam egy kis trükköt az új Quik Detailer használata közben a fekete üvegben. Mindenre rárúg, még az ablakokra is. Az új autóm üvegén használtam, és tökéletesen tisztítja, egyetlen csík sem maradt utána.

Mi a különbség a gyors részletező és a vízmentes mosás között?

Mi a különbség a Quick Detailer és a Waterless Wash között? ... Ezek a jellemzők azt jelentik , hogy a vízmentes mosószerek sokkal piszkosabb autókkal is megbirkóznak , mint a gyors részletezők , és nem igényelnek utólagos gyantázást . A gyors részletezők viszont gyorsabban párolognak el, hogy ne legyen csíkozás.

Használhatja a Quick Detailer-t párnakondicionálóként?

Ne használjon gyors részletezőt vagy párnakondicionálót , mivel általában szilikonokat, olajokat, viaszokat, polimereket, fényességfokozókat tartalmaznak, amelyek negatívan befolyásolják a fényezési kenést (kivéve a Meguiar Final Inspection Spray, hígított desztillált víz 1:1 arányú permetezését) polírozás közben a víz habszivacsot okozhat...

A Quick Detailer karcolásokat okoz?

A gyors részletező spray-k karcolásokat okozhatnak, ha por vagy szennyeződés eltávolítására használják őket , különösen a puha festésű autókon. Lehetőleg kerülni kell a gyors részletező használatát a mosások között. Ha az autó mosása után azonnal felvisz egy gyors részletezőt, akkor kisebb a karcolás valószínűsége.

Használhatja a Meguiars Quick Detailert a Chrome-on?

Valójában most váltottam a Meguiars Ultimate Quick Detailer használatára. Kiválóan működik fényes festékeken, krómozott és még lexan szélvédőkön is.

Használhatja a Quick Detailer-t kerámia bevonatra?

Szintén gyakran javasolják, hogy a kerámiabevonat fenntartásához gyors részletpermet vagy vízmentes mosás használata szintén megfelelő, és megfelelő megoldás. ... A gyors részletpermeteket egyszerűen nem komoly autómosáshoz tervezték. Ezért azt tanácsoljuk, hogy ezeket a termékeket takarékosan használja – ne teljes mosási vagy karbantartási megoldásként.

A spray viasz jobb, mint a paszta viasz?

A permetező viaszt sokkal könnyebb egyenletesen felvinni a jármű külső felületére . ... A paszta viasz felhordása hosszabb ideig tart, de tovább tarthat, valamint jobb védelmet nyújt. A pasztaviasz jobb védőréteget hoz létre járműve számára, ami rendkívül hasznos lehet a zord téli VAGY nyári hónapokban.

Mennyi ideig tart a gyors viasz?

Az Ultimate Quik Wax hosszú élettartama azonban megnehezíti ezt. A legjobb esetben is néhány hétig tart , ez mindennél jobb ápoló viasz. Ha valóban tesztelni szeretné az UV-sugarak elleni védelmet, készüljön fel arra, hogy több hónapig vagy akár évekig elkötelezi magát a viasz mellett.

Melyik permetező viasz tart ki a legtovább?

A 10 legtartósabb autóviasz a piacon
 • Meguiar Ultimate folyékony viasz. Ellenőrizze a legújabb árat. ...
 • P21S Carnauba Wax. ...
 • Chemical Guys Butter Wet Wax. ...
 • Az utolsó kabát autóviasz. ...
 • Car Guys folyékony viasz. ...
 • Meguiar Gold Class Carnauba Plus prémium paszta viasz. ...
 • Turtle Wax 1-Step Wax & Dry. ...
 • Griot's Garage Liquid Gloss Poly Wax Kit.