Mikor lőik le Dereket?

Pontszám: 4,5/5 ( 52 szavazat )

Ez az epizód nagyon sok szinten fáj. A hatodik évad fináléjában Gary Clark lövöldözésbe kezd a kórházban, miután felesége meghalt Derek gondozása alatt. Meredith, aki terhes, szemtanúja volt annak, ahogy Gary lelövi Dereket.

Ki lőtte le Dereket GREY anatómiájában?

A 6. évad kétrészes fináléjában O'Neill egy gyászoló férjet, Gary -t alakított, aki lelőtte Dereket (Patrick Dempsey) és Alexet (Justin Chambers), valamint megölte Reed (Nora Zehetner) és Charles (Robert Baker) gyakornokokat. Ahelyett, hogy lelőné a másik célpontját, Webbert (James Pickens Jr.)

Derek valóban megcsalta Meredithet?

Kate Walsh Derek feleségeként csatlakozott az orvosi drámához, felhozva a szerelmi háromszög harmadik szögét, amelyben Meredith és Derek találták magukat. ... Ezután Seattle-be jött, hogy rendbe tegye Derekkel a dolgokat. Házasságuk azonban hamarosan megszakadt, amikor Derek megcsalta őt Meredith-tel .

Meredith hová tűnt Derek halála után?

Derek halála után Meredith visszatér a Gray Sloan Memorialhoz , hogy értesítse a többieket haláláról.

Owen haldoklik GREY anatómiája miatt?

Owen Hunt (Kevin McKidd) és Dr. Teddy Altman (Kim Raver) legjobb erőfeszítéseinek köszönhetően meghalt .

Meredith szembeszáll a doktorral, aki megölte Dereket – Grey anatómiája

28 kapcsolódó kérdés található

Ki hal meg GREY anatómiájában sorrendben?

Minden ebben a diavetítésben
 • 1/13 Dr. Andrew DeLuca. ...
 • 2/13 Thatcher Grey. Több éves alkoholizmus következtében Meredith elhidegült apja, Thatcher Gray (Jeff Perry) akut mieloid leukémiában halt meg. ...
 • 3/13 Dr. Derek Shepherd. ...
 • 4/13 Dr. Reed Adamson. ...
 • 5/13 Dr. Charles Percy. ...
 • 6 / 13 Dr. ...
 • 7/13 Adele Webber. ...
 • 8/13 Dr.

Ki Clark úr felesége GREY anatómiájában?

Gary Clark gyászoló özvegy volt, akinek feleségét, Alisont , a Seattle-i Grace Mercy West Kórházban vették le az életfenntartóról.

Melyik epizódban esik teherbe Callie?

A "Bend & Break" a Grey's Anatomy című amerikai televíziós orvosi dráma tizenegyedik évadának ötödik epizódja, és összességében a 225. epizód.

Ki hal meg a GREY's Anatomy 7. évadában?

Az évad a 6. évad lövöldözésének utóhatásait követi, amelyben Derek Shepherd (Patrick Dempsey), Alex Karev (Justin Chambers) Reed és Charles lelövik, és összesen 11 ember halt meg. A lövöldözés leginkább Cristina Yang-ot (Sandra Oh) érintette, aki felmondott.

Mi történt Karevvel?

Alex elment találkozni a gyermekeivel , és mivel Izzie egyedülálló anyaként élt (és sebész onkológusként dolgozott), úgy döntött, hogy velük él, és gondoskodik arról, hogy a gyerekek ne nőjenek fel úgy, mint ő (egy összetört otthonban, apa nélkül), miközben bevallotta, hogy mindig is szerette Izzie-t.

Mi történt Gary Clark feleségével?

Alison Clark egy nő, aki agyvérzést kapott a rák eltávolítására irányuló műtét után .

Meredithnek elvetélt?

A 6. évad fináléjában, a 24. epizódban Meredith elvetélt az epizód eseményei miatti stressztől, és elveszítette első gyermekét Derekkel. Ez nehézségekhez vezetne kapcsolatukban, miközben a terméketlenséggel foglalkoztak.

Hogyan zuhan le a repülőgép GREY anatómiájában?

Amikor Meredith felébredt, Cristina Yang sokkot kapott, és azt motyogta, hogy elvesztette a cipőjét, és meg kellett találnia (és végül meg is tette). Aztán rákiáltott Meredithre, hogy a gép lezuhant, és Derek kiszívta az oldalt, amikor nekiütközött a ládának , és a gép hátulja leszakadt.

Mi volt a legszomorúbb haláleset GREY anatómiájában?

Grey anatómiája: A 10 legszomorúbb haláleset
 • 6 Mark Sloan a legnehezebben küzdött az életben maradásért.
 • 7. Szerencsétlen repülőgép-baleset vetett véget Lexie Grey életének. ...
 • 8 Denny Duquette egy szív-összetört Izzie-t hátrahagyta. ...
 • 9 George O'Malley hirtelen halála, amelyet senki sem látott. ...
 • 10 Derek Shepherd halála, amelyet elkerülhetett volna. ...

Ki vette feleségül Meredithet Derek után?

1. William Thorpe . William (Scott Elrod alakításában) volt az első férfi, akivel Mer találkozott Derek halála után, így mindenki számára tragikus volt. Miután egy jó darabig elkerülték őt, végül randevúzni kezdtek, és végül megtették a tettet.

Melyik a Grays anatómiájának legszomorúbb epizódja?

10 legszomorúbb Grey anatómiai epizódja, IMDb szerint
 1. 1 szentély - 9.7.
 2. 2 Vallásom elvesztése - 9.3. ...
 3. 3 Nem volt már majdnem minden? - 8.8. ...
 4. 4 megy, megy, elment - 8.7. ...
 5. 5 Repülés - 8.7. ...
 6. 6 dolog, amit ma elmondtunk – 8.5. ...
 7. 7 Csak sírni tudtam – 8.5. ...
 8. 8 Jó gyászt - 8.5. ...

Miért ment el Karev ilyen hirtelen?

Chambers januárban váratlanul bejelentette, hogy távozik a sorozatból, és a The Timesnak adott nyilatkozatában azt mondta, hogy „remélik, hogy változatosabbá teheti színészi szerepeimet és pályaválasztásaimat ”. Utolsó fellépése a show-ban a novemberi „My Shot”-ban volt, amelyben a „Grey's” évkönyveiből származó betegek vettek részt Meredith védelmében, mint...

Yangnak van babája?

Úgy tűnik , Cristina nem terhes , és a baba csak a képzelete szüleménye. ... Bár Jo és Stephanie találta meg a babát, Cristina átveszi tőlük az irányítást, és Oscarnak nevezi el a babát. Amikor Cristina először teherbe esett a Burke-kel való szexuális találkozás után, nem tűnt túlzottan ragaszkodónak a terhességéhez.

Kivel köt Alex Karev?

Az utolsó "All of me"-ben végül feleségül veszi Jo . A 15. évadban ő és Jo Bostonba készülnek költözni Jo ösztöndíjáért, de aztán végül a Grey-Sloan Memorial Hospitalban marad.

Addison ott volt Derek temetésén?

Kevés dolog váltja ki jobban Grey's Anatomy rajongóit, mint Derek haláláról beszélni. ... Noha sok mindenről érdemes beszélni, egy dolgot nem tudunk felülmúlni az a tény, hogy Addison nem volt Derek temetésén .

Ellis Derek babája?

Ellis Shepherd Meredith Gray és Derek Shepherd fiatalabb lánya és legfiatalabb gyermeke. Van egy bátyja, Bailey és egy nővére, Zola.

Meredith GREY kivel feküdt le?

Meredith Grey. Meredith lefekszik Derekkel , mielőtt rájön, hogy ő a főnöke. Az 1. évad elején meghiúsítja az előrelépést, de végül megadja magát.

Lelövik Lexie-t a 6. évadban?

Gary Clark jött át az előcsarnokon. Amikor megpróbált felmenni a lépcsőn, Vivian megpróbálta megállítani, de lelőtte . Mark és Lexie, akik jelen voltak, ellenőrizték, de meghalt.