Megöljem Derricket vagy Francist?

Pontszám: 4,2/5 ( 65 szavazat )

Ha megölöd Francist , annak nincs különösebb jutalma vagy következménye. Ha megölöd Derricket, lehetségessé válik, hogy felhívd Francist, hogy törölje a keresett szintet. Mindkét haláleset alapvetően ugyanazt a temetési küldetést eredményezi, az egyetlen jelentős különbséggel Packie megjegyzései az alapján, hogy melyik testvér halt meg.

Kit öljem meg Francist vagy Derrick GTA 4-et?

Ha Francist megölik, a játékos megtalálhatja a holttestét a padon, de ha Derricket megölik, a teste eltűnik. Ha Francist megölik, kapcsolata Niko telefonján marad a játék vége után egy ideig.

Kánon megölni Derricket vagy Francist?

GTA 4 – A „Blood Brothers” küldetésben Derrick megölése volt a kánon választás . A játék ezen a pontján Niko a kiutat keresi a bűnözők életéből. Francis találkozik vele, és azt mondja neki, hogy ölje meg Derricket, majd Derrick kapcsolatba lép Nikóval, és azt mondja neki, hogy ölje meg Francist.

Hogyan halt meg Derrick McReary?

Derrick kedvenc rádióállomása a The Journey. Ha a "Blood Brothers" küldetésben megölték, a Steinway-i sírkövén ez lesz: "Itt fekszik Derrick McReary, Brave, Honest, Shot Dead ." Francis ugyanezt fogja mondani, de a sírja a Colony Islanden lesz.

Mit csinált Francis McReary?

Háttér. Ferenc és testvérei egy ír katolikus otthonban nőttek fel. ... Francis elmondja Nikónak, hogy Liberty City utcáinak megtisztítására irányuló filozófiája "egyszerre egy százalék" – egyenként gyilkolja meg a kiskorú szélhámosokat és drogdílereket , hogy "javítsa" a várost a jogrendszer bevonása nélkül.

GTA IV: Öld meg Derrick McRearyt vagy Francis McRearyt (kis útmutató)

42 kapcsolódó kérdés található

Ki az a Francis GTA 4?

Francis "Frankie" McReary (írül: Proinsias Mac Ruairi) a GTA IV szereplője. Ő egy 45 éves korrupt rendőrkapitány-helyettes , és a McReary klán második legidősebb tagja.

Melyik vége a canon a GTA 4-ben?

A GTA IV utolsó küldetése során választhat, hogy megöli Dimitri Rascalovot, vagy alkut köt neki. Ha a "Revenge" befejezést választja, Kate McRearyt Jimmy Pegorino fogja megölni. Ha az "Üzlet" befejezést választod, Roman Bellicet megöli Dimitri bérgyilkosa.

Kíméljem meg a Clarence life GTA 4-et?

Kíméld vagy öld meg Clarence Little-t. Jutalom: Semmi az ölésért. Ha megkímélik, később véletlenszerű karakterként jelenik meg a lakópark északi oldalán, ahol a "Holland Nights" küldetés zajlik, ahol Niko megöli.

Mi történt Gerald McRearyvel?

Sajnos az egyik embere ellopta a Gyémántokat ; amikor Niko és Packie sarokba szorította, miután kiszedték a többieket, egy teherautóba dobta a gyémántokat; Packie és Niko megölték őt és a maradékot, így véget ért Gerald McReary szerepe a történetben.

Ki az a Florian Cravic?

Florian Cravic (szerbül: Флоријан Кравић, Florijan Kravić), más néven Bernie Crane , a Grand Theft Auto sorozat egyik szereplője, aki a Grand Theft Auto IV kulcsszereplőjeként és egy láthatatlan karakterként jelenik meg, akinek hangja hallható a Theft. Lost and Damned.

Hány küldetése van a GTA 4-nek?

Ebben a részben megtalálja a Grand Theft Auto IV összes Story Missziójának teljes listáját időrendi sorrendben (bár egyes küldetéseket ezzel egy időben oldanak fel). A GTA 4 fő történetében összesen 88 küldetés található, két lehetséges befejezéssel.

Ki ölte meg Niko Bellicet?

Vladimir Glebov meggyilkolása után Nikót megkíméli Mihail Faustin, bár Dimitri Rascalov azt akarta, hogy őt és Romant öljék meg.

Ki árulta el Niko Bellicet?

Darko Brevic elmagyarázza, miért árulta el Nikót és a barátait, és mennyi árat fizettek érte a Ez a különleges valaki című filmben. Ezer. Darko Brevic (szerbül: Дарко Бревић, Darko Brević) a Grand Theft Auto IV központi szereplője és harmadlagos antagonistája.

CJ Franklin apja?

Tehát az elméletem szerint Franklins anyja valójában csak CJ viszonya volt, tehát Franklint valójában a nem biológiai apja nevelte fel , aki korán elhagyta a családot. Anyja némi kutatás után meghalt 1993-ban, majd a nagyszüleihez küldték.

Mi a GTA 4 vége?

Mindkét befejezés a két fő antagonista, Dimitri Rascalov és Jimmy Pegorino halálával végződik . Dimitrit közvetlenül Niko öli meg a Deal/Revenge-ben, Pegorinót pedig maga Dimitri (Üzlet) vagy Niko (Bosszú) öli meg. A játék utolsó főnöke Dimitri/Pegorino a Deal és Revenge számára.

Melyik GTA 4 vége a legjobb?

Úgy tűnik, a GTA 4 játékosai többnyire mindig a bosszúvéget választják. Ez már egy ostoba kísérlet Dimitriben bízni. Kate halála szívszorító, de Niko mindig találhat másik barátnőt. Megvan az esély, hogy továbblépjen az életében.

Mi a cannon GTA 5 vége?

Melyik befejezés a canon a GTA V-ben? - Quora. Trevor él a GTA Online -ban, ami azt jelenti, hogy a vége, ahol meghal, nem lehet kánon, mivel az Online körülbelül négy évvel a fő sztori után játszódik.

Hol van a zsaroló a GTA 4-ben?

Menjen a Union Drive East melletti kilátóhoz . Vigyázz a zsarolóra, a mobiltelefonját használja. Ez a zsaroló.

Hol van Patrick McReary?

Hol található Packie McReary? Sajnos úgy tűnik, hogy nincs meghatározott hely a McReary megtalálásához , ezért egyszerűen azt javasoljuk, hogy játsszon a játékkal a szokásos módon, és tartsa szemmel a térképet az árulkodó kék pont után, amikor szabad barangolásban van. Figyelj a szirénákra is, még akkor is, ha nem vagy keresett, vagy nincs más játékos a közelben.

Hogyan kerülhetsz a csali tetejére a GTA 4-ben?

Menjen be az apartmanházba , és kezdjen felmászni a legfelső emeletre. Az épületben senki sem fog megnehezíteni, még akkor sem, ha fegyverrel hadonászik, így mindaddig, amíg csendben maradsz, és tovább sétálsz, a tetőre jutás egyszerű feladat.

Niko Bellic jó srác?

A Grand Theft Auto sorozat tele van rossz emberekkel. ... Niko valószínűleg az egyik legsötétebb háttértörténettel rendelkezik a GTA főszereplői közül, és bár az emberek szeretik őt mogorva, közvetlen természete miatt – nem olyan jó srác , ha megnézzük néhány dolgot, amit csinál. a GTA IV-ben.

Niko Bellic megnősül?

Niko biztosítja, hogy az övé már úton van. Később Niko megérkezik a templomba, és szemtanúi , hogy Roman és Mallorie összeházasodnak .