Az msjc közösségi főiskola?

Pontszám: 4,8/5 ( 64 szavazat )

Az MSJC egy átfogó közösségi főiskola , amely a kaliforniai 112 közösségből álló főiskolai rendszer része. Egyetlen főiskolai körzet, az MSJC egy 1700 négyzetmérföldes területet szolgál ki a San Gorgonio-hágótól Temeculáig.

Msjc junior főiskola?

A San Jacinto College egy átfogó közösségi főiskola, amely Kalifornia 116 közösségi főiskolájának egyike. Egyetlen főiskolai körzet, az MSJC egy 1700 négyzetmérföldes területet szolgál ki a San Gorgonio-hágótól Temeculáig.

Az Msjc akkreditált főiskola?

A Mt. San Jacinto College-t a Western Association of Schools and Colleges (10 Commercial Blvd. ) Közösségi és Junior Főiskolák Akkreditációs Bizottsága akkreditálta.

Regisztrálhatok még az Msjc-re?

Üdvözöljük az MSJC-ben! Ha még új az MSJC-ben, kezdje el itt. Az egy vagy kevesebb félévet hiányzó folytató és visszatérő hallgatók áttekinthetik az órarendet, és önkiszolgálón keresztül regisztrálhatnak az órákra.

Hogyan tudok belépni az msjc-be?

Kik jelentkezhetnek be az MSJC-be?
  1. Tizennyolc éves vagy idősebb, és részesülhet a főiskola által kínált oktatásban.
  2. Egy érettségizett.
  3. Legyen egy GED...
  4. Rendelkezz kaliforniai középiskolai jártassági bizonyítvánnyal.
  5. Választható középiskolások, akik megfeleltek a meghatározott felvételi követelményeknek.

Az én "nem hagyományos" utam az orvostudományhoz

27 kapcsolódó kérdés található

Miről ismert Msjc?

Az MSJC gazdagító élményeket nyújt, amelyek hozzájárulnak egy robusztus diákélethez az egyetemen, és túlmutatnak a tipikus kétéves főiskolai tapasztalatokon. Az MSJC főiskolai csapatokkal büszkélkedhet férfi futballban, kosárlabdában, baseballban, teniszben és golfban ; és női csapatok fociban, röplabdában, kosárlabdában, teniszben és softballban.

San Jacinto jó hely lakni?

Ha szereti a kényelmes környéket, némileg nyugodt élettel és az alapvető szükségletekkel, akkor tetszeni fog San Jacinto. Több kiskereskedelmi vásárlás, köztük éttermek, ruhaüzletek és éjszakai élet. Szeretem a parkokat, a kisvárosi hangulatot és a barátságos környékeket. A megélhetési költségek magasak és sok új otthon!

Ki vezeti a közösségi főiskolákat Kaliforniában?

A California Community Colleges Kancellári Hivatala (CCCCO) felügyeli a közösségi főiskolai rendszert, amely 72 körzetben 112 közösségi főiskolából áll.

Nyitva van az Msjc könyvtár?

Nyitva tartás személyesen és online hétfőtől csütörtökig 9-19 óráig .

Hogyan tudok jelentkezni az Msjc órákra?

Ha nem tervezett kurzusokat, használja a jobb felső sarokban található keresőeszközt, és keressen egy kurzust vagy szakaszt, amelyet hozzá szeretne adni a tervéhez. A „Regisztráció” vagy a „Várólista” gombra kattintva mindegyik kurzushoz külön-külön kattinthat. Vagy kattintson a „Regisztráljon most” gombra , hogy egyszerre regisztráljon az összes tanfolyamra.

San Jacinto rossz környék?

San Jacinto a biztonság 21. százalékában található, ami azt jelenti, hogy a városok 79%-a biztonságosabb, és a városok 21%-a veszélyesebb . ... A bûnözés aránya San Jacintóban 43,09 1000 lakosra számítva egy átlagos év során.

Szép San Jacinto?

San Jacinto egy nagyon csendes és békés hely a legtöbb . De ez elég unalmas, és a jövőben több helyet szeretnék látni, ahol szórakozásból csinálhatok valamit. Összességében szép városnak tartottam. Csendes, és sokkal kisebb a zaj és a forgalom, mint Los Angelesben.

Biztonságban van a West Hemet?

Az ezer lakosra jutó 38 bûnözési rátával Hemetben az egyik legmagasabb bûnözési ráta Amerikában, minden méretû közösséghez képest – a legkisebb városoktól a legnagyobb városokig. Itt egy a 26 -hoz az esélye, hogy erőszakos vagy vagyon elleni bűncselekmény áldozatává váljon.

Mikor nyílt meg az Msjc?

A Mt. San Jacinto Community College District 1962 -ben alakult meg Banning, Beaumont, Hemet és San Jacinto polgárainak szavazatával. A főiskola 1963 őszén vette fel első diákjait, akik bérelt helyiségekben tartottak órákat.

Van a San Jacinto College-nak kollégiuma?

A San Jacinto College nem biztosít lakhatást hallgatóknak . A kollégiumtól azonban sétatávolságra vannak lakóházak. Ezen kívül számos magánbuli hirdeti ki bérelhető szobákat a kampusz körüli hirdetőtáblákon.

Hogyan találhatom meg Msjc diákigazolványomat?

Problémái vannak a bejelentkezéssel? Meg kell szereznie a diákigazolvány számát?
  1. Nyissa meg a fiókkezelési weboldalt: login.msjc.edu.
  2. Kattintson a "Mi a felhasználónevem és a diákigazolványom?" lehetőségre.
  3. Adja meg vezetéknevét és SSN-számát vagy diákazonosítóját. ...
  4. Megjelenik a felhasználóneve és a diákazonosító száma.

Hány egység a teljes munkaidős?

Ha negyedévente 12 egységet (vagy 3 kurzust) végez el, akkor nappali tagozatos hallgatónak számít, de ez nem a minimális egységmennyiség a diplomához 4 év alatt.

Mi az msjc Promise program?

Az MSJC Promise INGYENES oktatást biztosít az első alkalommal tanuló főiskolai hallgatók számára . Az MSJC ígéretre való jogosultsághoz a hallgatóknak meg kell felelniük az alábbi feltételek mindegyikének: Jelentkezzen felvételre az msjc.edu/apply oldalon. Legyen kaliforniai lakos vagy mentesített csoport.

Az msjc-nek vannak nyári órái?

Már folyamatban van a regisztráció a 2021-es nyári foglalkozásra a Mt. San Jacinto College-ban (MSJC), az órák június 7-én, hétfőn kezdődnek .

Hány egységet vehetek fel a nyári Msjc-ben?

Maximális egységterhelés A nyári munkamenet maximális terhelése tizennyolc (8) egység . Kivételt csak a tanácsadó aláírt ajánlása tesz lehetővé, a Beiratkozási Szolgálathoz benyújtott hallgatói beadványon.

Mi az a nem rezidens tandíj?

A nem rezidensek tandíját minden olyan diáknak fel kell fizetni, aki nem Kaliforniában él . Ide tartoznak más államok lakosai és külföldi hallgatók is.