Melyik a legjobb fegyver az eulához?

Pontszám: 4,7/5 ( 37 szavazat )

A legjobb fegyverek Eulának
Eula jellegzetes fegyvere, a Song of Broken Pines rendelkezik a legmagasabb alaptámadással a játékban. Illetve ez a legjobb agyag, amit Eula szállíthat. A Song of Broken Pines lehetővé teszi Eulának, hogy felhalmozzon Sigil of Whispers-t, amikor normál és erős támadásokat ér el.

Melyik a legjobb konstrukció Eula számára?

A legjobb műtárgyak Eula számára a Pale Flame kétkészlet, amely 25%-kal növeli a fizikai sebzést. A négyes szett is jó, de csak ha megvan Eula második konstellációja, mivel azt produkálja, ha egy elemental skill eltalálja az ellenfelet.

Melyik claymore a legjobb Eulának?

Genshin Impact: 10 legjobb claymores Eula számára, rangsorolt
 • 5 Kígyó gerince – Kockázat és jutalom.
 • 6 Archaic prototípus - Kiváló ingyenes játékosok számára. ...
 • 7 Snow-Tombed Starsilver - Eula meccsei. ...
 • 8 Blackcliff Slasher – Legjobb nagy csőcseléknek. ...
 • 9 Lithic Blade – jobb egy meghatározott csapattal. ...
 • 10 Királyi Nagykard – Átlagos. ...

Lehet Eula erős?

Az Eula fizikai sebzést hozott a Genshin Impact meta csúcsára, és jelenleg a legerősebb DPS-nek bizonyult a játékban . Valószínűleg ő marad a legerősebb mindaddig, amíg egy új, 5 csillagos Pyro DPS meg nem jelenik, de még akkor is hihetetlenül szilárd fizikai sérülésforrást fog nyújtani a játékosoknak.

Megéri Eulát venni?

Ami a tiszta DPS opciókat illeti, az Eula kétségtelenül megéri a Genshin Impact hype-jét . Nem minden Genshin Impact karakter érdemel fel hype-ot, de úgy tűnik, hogy Eula lesz az egyikük.

A legjobb fegyverek az Eulának a Refine 1-től 5 Claymore-ig ingyen játszható és a Whale Players Genshin Impact

17 kapcsolódó kérdés található

Ki a jobb Diluc vagy EULA?

Eula nem közvetlen versenytársa Dilucnak , mivel nincs pyrolátása, ezért csak a gyengébb olvadékreakcióhoz fér hozzá, de lehet, hogy neki futja a pénzéért. Mindkét karakter kritikus statisztikát szerez szintezés révén, 19%-kal több kritikus értéket Diluc esetében, és 48%-kal több crit sebzést Eulánál.

Barátságos az Eula F2P?

Eula meglehetősen F2P-barátnak tűnik, mivel a legtöbb sebzéséhez nincs szükség 5 csillagos fegyverekre vagy csillagképekre. A játékosok kipróbálhatják ezt a karaktert, amikor a Genshin Impact bannerje később megjelenik.

Eula jó Genshin?

Eula kétségtelenül az egyik legjobb Genshin Impact karakter DPS-szempontból , és még olyan új, erőteljes karakterekkel is, mint Ayaka, Yoimiya és Sayu nem sokkal lemaradva továbbra is tartja magát.

Eula buffot kap?

Eula folyamatosan buffolás alatt áll a Genshin Impact tesztszerverein , és megjelenése után még erősebb lehet, mint azt a játékosok várták. Száma rohamosan növekszik, és a nyers sebzést tekintve sok más karaktert is háttérbe szorított a játékban.

Eula 5 csillagos lesz?

Az ötcsillagos karakterek visszatértek. Közel két hónapnyi klasszikus karakterek, például Childe és Venti ismétlődése után a Genshin Impact végre bemutatott egy új ötcsillagos karaktert, Eulát. Egyesek úgy üdvözölték ezt a jeges kardforgatót, mint a valaha volt legerősebb egytámadású DPS-t, aki valaha is csatlakozott a játékhoz.

Eula jobb, mint Ayaka?

Ayaka egyik előnye, hogy jobb elemi reakciókat tud produkálni. Cryo alkalmazása lényegesen alaposabb, mint Euláé ; akinek Cryo képességei többnyire csak felpörgetik a testi sérüléseit. Mint ilyenek, Ayaka csapatai szórakoztatóbbak és dinamikusabbak lehetnek, mivel nincs benne egy sebzéstípus.

Milyen tehetségekkel lépjek fel Eulára?

Mivel Eula több fizikai sebzést okoz, mint Cryo sebzést, a játékosoknak először a Normal Attack tehetségének kiépítésébe kell befektetniük, másodlagosan a kitörésére helyezve a hangsúlyt. Eula tehetségéhez Hilichurl maszkokra, Ellenállási könyvekre és Azhdaha cseppekre van szükségük a szintre emeléshez.

Eula gyógyító?

Mivel Diona krio karakter, Eula megkapja ezt az édes krio rezonanciát, ami tovább növeli a CRIT rátáját. A játékosok használhatják Diona Elemental Skill-jét vagy Burst-jét is, hogy szupravezetési reakciókat hozzanak létre arra az esetre, ha Eula képességei lehűlnek. Ráadásul állandó gyógyító és pajzs is.

Hol tenyészthetek Eula műtárgyakat?

A Pale Flame műtárgykészlet gazdálkodásához a játékosoknak a Ridge Watch Domain-t kell gazdálkodniuk (közvetlenül Dragonspine északnyugati részén található) . A Ridge Watch Domain egy viszonylag rövid – mindössze két geoshapból áll.

Ki dolgozik jól Eulával?

Genshin Impact: 10 legjobb csapatkompozíció az Eulához
 1. 1 Eula – Rosaria – Zhongli – Jean (C2)
 2. 2 Eula - Rosaria - Lisa - Jean (C2) ...
 3. 3 Eula - Fischl - Diona - Beidou. ...
 4. 4 Eula - Fischl - Rosaria - Diona. ...
 5. 5 Eula - Mona - Bennett - Xinyan (C4) ...
 6. 6 Eula - Rosaria - Bennett - Xinyan (C4) ...
 7. 7 Eula - Diona - Albedo - Zhongli. ...

Eula jó a mélységben?

Elég annyit mondanom, hogy az erre képes karaktert mindig szívesen látjuk a Spirál mélységben. Valójában Eula az egyik legkönnyebben játszható karakter a benne rejlő keménysége miatt. Képességei védelmi bónuszt is adnak neki, így folyamatosan halmozhatja Burst sebzéseit.

Melyik F2P fegyver jó az Eulának?

Ha szabadon játszol (F2P), a Snow-Tombed Starsilver a legjobb fegyver az Ön számára. 10 másodperces lehűtéssel rendelkezik a passzív állapota miatt, és 200%-os támadási sebzést ér el, ha az ellenséget krio érinti.

Megéri Eula Reddit?

Nagyon jó metaban . robbanása nagy sebzést tud okozni még töltetlen állapotban is, és teljesen megrepedt, ha feltölti, még akkor is, ha nem tölti fel teljesen. A robbanás sokba kerül, de nincs szüksége rá, hogy erős legyen.

Eula utálja Jeant?

Jean és Eula családja esküdt ellenség . Annak ellenére, hogy Jean sokat segített Eulának, még mindig bosszút akar állni a megbízott nagymesteren. ... Nincs családja, és Eula könnyű életként gondol rá. Diluc és Eula sem szereti Favonius lovagjait.

Ki a legerősebb DPS a Genshin hatásban?

Diluc . Általában a Genshin Impact legjobb DPS-karakterének tartják, a Diluc pajzsromboló Claymore-ral, a legmagasabb támadási alaperővel és magas kritikus sebességgel rendelkezik. Elementális képességei pusztító Pyro sebzésre képesek, miközben tökéletesek az elemi reakciókhoz.

Hogyan működik az Eula burst?

Eula Elemental Burstje a „Glacial Illumination”, ami azt mutatja, hogy ellenségei Cryo sebzést okoznak, és létrehoz egy Lightfall Sword-ot . A sebzés az utóbbit tölti, amely hét másodperc múlva felrobban. Ennek az az előnye is, hogy tovább növeli a megszakítási ellenállást.

Hogyan készítsd el az EULA-t?

Kattintson az "EULA Generator" gombra... A szabványos EULA néhány gyakori záradéka a következő:
 1. Bevezetés.
 2. Használati engedélyezés.
 3. Használati korlátozások.
 4. A használat megszüntetése.
 5. Korlátolt felelősség.
 6. A jótállás kizárása.
 7. Szerzői jogok megsértése.
 8. Elérhetőség.