Hogyan működik az eula burst?

Pontszám: 4,9/5 ( 68 szavazat )

Eula Elemental Burstje a „Glacial Illumination”, ami azt mutatja, hogy ellenségei Cryo sebzést okoznak, és létrehoz egy Lightfall Sword-ot . A sebzés az utóbbit tölti, amely hét másodperc múlva felrobban. Ennek az az előnye is, hogy tovább növeli a megszakítási ellenállást.

Eula jó DPS?

Az Eula egy kiváló fizikai DPS , amely képes terjeszteni a Cryo-t, így könnyen kezelhető a Superconduct debuff az ellenségekkel, ami még magasabb fizikai DMG-t eredményez.

Hány stack-et szerezhet az EULA?

Egyszerűen fogalmazva, 7 másodperces időtartamban eula támadásának minden egyes találata veremnek számít. max 30 köteggel .

Eula fizikai sérülés?

Az Eula egy fizikai sérülést okozó Cryo Claymore felhasználó. ... Minden támadás vagy képesség, amit Eula ezalatt használ, növeli a kard halmok számát. Az elemi készséghez hasonlóan ez az elementálkitörés végül felrobban, és fizikai sérülést okoz a körülötte lévőknek.

Eula erősebb Dilucnál?

Míg Diluc rendszeres támadásai erősebbek, mint Euláé , kombója több találatot tartalmaz (hét kontra négy), és agyagos mércével mérve elképesztően gyors. Az idő eldönti, melyik kombináció hoz jobb eredményt.

Eula a LEGERŐSebb Burst karakter, de meg kell dolgoznia érte. Teljes építési útmutató!

15 kapcsolódó kérdés található

Eula megéri a C0-t?

A fenti videón úgy tűnik, hogy Eula a C0-nál képes a sebzés közel 1/3 -át elviselni a legmagasabb robbanáskor. Nyilvánvalóan az Eula C6 R5 változata az, amit a legtöbb játékosnak meg kell céloznia, de még mindig lenyűgöző, hogy egy C0 R1 Eula jó sebzést képes okozni.

Barátságos az Eula F2P?

Eula meglehetősen F2P-barátnak tűnik, mivel a legtöbb sebzéséhez nincs szükség 5 csillagos fegyverekre vagy csillagképekre. A játékosok kipróbálhatják ezt a karaktert, amikor a Genshin Impact bannerje később megjelenik.

Ki a legerősebb DPS Genshin?

Jelenleg Hu Tao tartja a valaha volt legmagasabb sebzési szám rekordját. Ahhoz, hogy elérje ezt a pontot, szüksége lesz egy 4 darabból álló Crimson Witch of Flamesre is, egy Pyro serleggel. Ezenkívül a sebzés növeléséhez a HP-jának 30 százalék alatt kell lennie. Add oda Hu Tao Xingqiu elemi sorozatát, majd aktiváld az elemi készségét.

Genshin Eula jó?

Eula kétségtelenül az egyik legjobb Genshin Impact karakter DPS-szempontból , és még olyan új, erőteljes karakterekkel is, mint Ayaka, Yoimiya és Sayu nem sokkal lemaradva továbbra is tartja magát.

Noelle gyógyító?

Healerként nincs szüksége más statisztikákra a DEF-en és a Healing Bonus-on kívül. Noelle gyógyulása csak akkor következik be, amikor megtámadja az ellenséget , de minden karakteren dolgozik a pályán és azon kívül. Ez azonban lerövidíti a DPS-egysége sebzési idejét.

Diona 5 csillagos?

Diona egy 4 csillagos Cryo Bow karakter a Genshin Impactban.

Eula sorozatképet készít?

Az Eula LightFall Sword nem rendelkezik pillanatfelvételi mechanikával, és valós időben számítja ki . Ezt MiHoYo tervezte, hogy a 4 db Pale Flame műtárgya a legjobb kombójával működjön (koppintson az ES -> EB -> AA -> tartsa lenyomva az ES -> AA-t).

Hogyan rakod össze Eula Grimheartot?

Minden Grimheart köteg 18 másodpercig tart, ami azt jelenti, hogy független időzítőik vannak egymáshoz. Fontos megjegyezni, hogy a Tap E az egyetlen módja annak, hogy stackeket szerezzünk – a Hold E felemészti ezeket a veremeket, hogy további sebzést okozzon debuffok alkalmazásával. El kell ütni egy ellenséget, hogy kaphasson egy verem!

Hány éves Zhongli?

#1 - Zhongli: 28 év (emberi alak) , 6000+ év (Archon forma) Morax és Barbatos egyaránt Archonok, de az előbbi sokkal idősebb.

Eula Genshinért húzzam?

Euláért kell húznod? Ez alapján az Eulát mindenképp érdemes lesz húzni , ha egy ötcsillagos fő DPS-t keresel. Ne feledje, hogy sokat kell majd a csatatéren lennie. Kevésbé alkalmas az al-DPS-szerepre.

Húzzam le az EULA-t?

Összességében Eulának megéri áthúzni a Genshin Impact Wish rendszerét a Banner futtatása során. Eula legjobb karakterfelépítésével még erősebb lehet – ami ismét értékes DPS karakterré teszi őt egy csapatban.

Eula jó csillagkép nélkül?

Mik azok az Eula csillagképek? Eula összes csillagképe jelentős teljesítménynövekedést biztosít számára, de a C1, C2 és C6 a leghatásosabbak. Ez nem azt jelenti, hogy az Eula csillagképek nélkül rossz . Éppen ellenkezőleg, még mindig elég erős nélkülük.

Miért utálja Eulát Genshin?

Ez az, amit a hivatalos Genshin Impact-tan állít: Eula ugyanis az egykor arisztokrata Lawrence klán leszármazottja. ... Gyűlölet van a Lawrence klán iránt a rabszolgaság történetének köszönhetően a legenda szerint, mivel megvették Vennessa klánját.

Eula utálja Jeant?

Jean és Eula családja esküdt ellenség . Annak ellenére, hogy Jean sokat segített Eulának, még mindig bosszút akar állni a megbízott nagymesteren. ... Nincs családja, és Eula könnyű életként gondol rá. Diluc és Eula sem szereti Favonius lovagjait.

Jean szereti Dilucot?

Jean és Diluc valószínűleg az egyik olyan kapcsolat, amely a legközelebb áll ahhoz, hogy ténylegesen megtörténjen a játékban. Nagyon jól ismerik egymást, és Diluc bevallja, hogy nagyon tiszteli Jeant. Megengedi Favonius lovagjainak, hogy bulit rendezzenek neki, és ingyenes italokkal segítsen neki ellazulni.