Ki lehet cserélni a joysticket a switch Lite-on?

Pontszám: 4,1/5 ( 52 szavazat )

Kövesse ezt az útmutatót a Nintendo Switch Lite bal oldali joystickjának cseréjéhez. A joystick cseréje megoldja a hírhedt „Joy-Con drift” problémát. Megjegyzés: Ehhez az eljáráshoz a biztonság kedvéért le kell választani az akkumulátort. Ehhez a védőlemezt el kell távolítani.

Ki lehet cserélni a kapcsoló joysticket?

Finoman emelje fel a joystick szalagkábelét a helyén tartó kapcsot. Óvatosan távolítsa el a joystick szalagkábelét. Egy kis csavarhúzóval távolítsa el a joystickot a helyén tartó két csavart. Emelje ki a régi joystickot, és helyezze a helyére az újat.

Kaphat más joystick-ot a Nintendo Switch Lite-on?

A Switch Lite továbbra is ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a hagyományos Nintendo Switch, ha vezeték nélküli vezérlőkről van szó. Bármilyen pár Joy-cont vagy bármilyen Nintendo Switch vezeték nélküli vezérlőt csatlakoztathat a Switch Lite-hoz.

A Switch Lite-ot csatlakoztathatja a TV-hez?

Sajnos ez nem lehetséges . A Nintendo nem tartalmazta a szükséges hardvert a Switch Lite belsejében ahhoz, hogy TV-vel működjön. ... Ha valahogy tükrözni tudja a Switch Lite képernyőjét egy tévére, akkor is 720p-ben fog megjelenni, ami borzalmasan fog kinézni egy nagy tévén.

Elakad a Switch Lite?

A Joy-Con sodródása sok Switch-rajongó számára jelent problémát megjelenése óta, és sajnos a Nintendo Switch Lite tulajdonosait is érinti. A probléma elterjedtsége miatt perek indultak a Nintendo ellen.

Nintendo switch lite joystick csere

40 kapcsolódó kérdés található

A Joy-Con javítása ingyenes?

Mióta a Kotaku 2019 júliusi jelentése rávilágított a Joy-Con sodródási problémájára, a Nintendo jelentősen megváltoztatta irányelveit. A cég mostantól ingyenesen megjavítja a sodródó Joy-Con vezérlőket , még akkor is, ha az Ön vezérlői a normál garancián kívül esnek.

Vásárolhatok csak egy Joy-Cont?

Egyetlen Joy-Con vásárlásának általában csak azoknak az ügyfeleknek van értelme, akik a törött vagy elveszett Joy-Con cseréjét keresik. ... Az új ár azonban azt jelenti, hogy egyetlen Joy-Con-t kaphat egy teljes új készlet árának feléért, ahelyett, hogy 10 dolláros prémiumot kell fizetnie egyetlen vezérlőért, ha ki kell cserélnie egyet.

Hogyan tisztíthatom meg a switch Lite joystickot?

Hajtsa végre ezeket a lépéseket
 1. Kapcsolja ki a Nintendo Switch rendszert.
 2. Tiszta, száraz fogkefével finoman dörzsölje át a vezérlőkar(ok) környékét. Használjon puha, száraz ruhát a szennyeződések és törmelékek eltávolításához.
 3. Kapcsolja be újra a rendszert, majd kalibrálja a vezérlőkaro(ka)t.

Van-e garancia a Nintendo Switch Lite-ra?

A Nintendo korlátozott garanciát vállal az összes Switch termékre . A garancia 12 hónapig tart és nem hosszabbítható. Ha a jótállási időszak alatt bármilyen anyag- vagy gyártási hiba lép fel, a Nintendo megjavítja vagy kicseréli a hibás alkatrészeket. Lehet, hogy el kell küldenie Nintendo Switch-jét a cégnek javításra.

Hogyan cserélhetem ki a Joycont a switch Lite-on?

 1. 1. lépés Távolítsa el a hátsó panel csavarjait. ...
 2. 2. lépés Távolítsa el a hátsó panel felső és alsó csavarjait. ...
 3. 3. lépés Oldja ki a hátsó panelt rögzítő kapcsokat. ...
 4. 4. lépés Folytassa a klipek kioldását az eszköz körül. ...
 5. 5. lépés Csavarja el a klipek kioldásához. ...
 6. 6. lépés Csúsztassa és csavarja ki a sarkokat.

Mi okozza a botsodródást?

A leggyakoribb a por vagy törmelék a vezérlőben. Idővel ez a szennyeződés felhalmozódhat, és hatással lehet az elektromos alkatrészekre. Az analóg rúd elsodródását a vezérlő sérülése is okozhatja, akár valaki leejtette, akár túlzott kopás.

Az új Joyconok sodródnak?

A Nintendo frissítette a Joy-Con dizájnt, hogy megakadályozza a sodródást az új The Legend of Zelda: Skyward Sword modellel. ... A legutóbb használt módszer a YouTube VK-tól származik, amely megmutatta, hogy a sodródó Joy-Con egy területére történő következetes nyomással a probléma látszólag véglegesen megoldható.

Miért nem működik a bal oldali Joy-Conom?

Rögzítse a Joy-Con-t a konzolhoz, ügyelve arra, hogy helyesen álljon és teljesen be legyen helyezve. Ha a konzol továbbra sem ismeri fel a Joy-Con-t, próbálja meg néhányszor leválasztani, majd újra csatlakoztatni a Joy-Con-t a konzolhoz . Ha lehetséges, teszteljen egy másik Joy-Con-t a konzollal.

Elad a Walmart egyetlen Joycont?

Nintendo Switch Joy-Con Single Left, szürke - Walmart.com.

Meddig tartanak a JoyConok?

A Joy-Con kontrollerek körülbelül három és fél órát vesz igénybe a teljes feltöltéshez. Teljesen feltöltött állapotban a Joy-Con vezérlők akkumulátora körülbelül 20 órát bír ki. Ez a használt szoftveralkalmazástól és funkcióktól függően rövidebb is lehet.

A Nintendo ingyen javít?

Minden Nintendo termékre korlátozott hardvergarancia vonatkozik, amely a gyártási hibákra a vásárlás dátumától számított 12 hónapig terjed ki, így az ezen időszak alatt végzett javítások ingyenesek .

A Nintendo megjavítja a Joy-Con sodródását?

Mivel a probléma széles körben elterjedt, a Nintendo valójában ingyenesen kínálja a Joy-Con sodródásának javítását (és állítólag az újabb Joy-Conokon is javította a problémát).

Mennyi ideig tart a Joy-Con javítása?

Az általános konszenzus azt jelzi, hogy a Nintendo Joy Con javítása nagyjából 2 hetet vesz igénybe. Vannak, akik akár 3 napos fordulatról számoltak be.

Hogyan lehet megjavítani a joystick drift Switch Lite-ot?

A Joy-Con Drift javítása a Nintendo Switch és a Switch Lite készülékeken
 1. Tisztítsa meg a joystickot. ...
 2. Csatlakoztassa Joy-Conjait a kapcsolóhoz. ...
 3. Állítsa vissza a gombkonfigurációt. ...
 4. Ellenőrizze a firmware-frissítéseket. ...
 5. Kalibrálja a vezérlőket. ...
 6. Ellenőrizze a szoftverfrissítéseket. ...
 7. Erősítse meg beállításait. ...
 8. Távolítson el minden matricát vagy bőrt a Joy-Conról.

A Switch Lite rendelkezik Bluetooth-al?

A Nintendo Switch és a Nintendo Switch Lite indulásakor nem volt beépített Bluetooth , de ezt a 13.0 javította. 0 frissítés. Most már csak meg kell tennie a lépéseket, és csatlakoztatnia kell a vezeték nélküli fejhallgatót a Switch-hez, és már mehet is.

Megjavíthatom a botsodródást?

A legtöbb esetben kijavíthatja a PS4 vezérlőjén az analóg botsodródást anélkül, hogy kinyitná vagy elküldené javításra. A legjobb módszer egy sűrített levegős kannával alaposan megtisztítani. ... Adja meg a jobb analóg botjának ugyanazt a kezelést. Most próbálja meg simán mozgatni a botokat.