Mi az otthoni szerkesztés a Netflixen?

Pontszám: 5/5 ( 75 szavazat )

A szakértő otthonszervezők, Clea és Joanna segítenek a hírességeknek és a mindennapi ügyfeleknek szerkeszteni , kategorizálni és kezelni a rendetlenséget, hogy lenyűgöző tereket hozzanak létre.

Mennyibe kerül a The Home Edit?

Mennyibe kerül a Home Edit? A Home Edit egy árért két fős szervezőcsapatot küld otthonába, ha Ön a cég valamelyik szolgáltatási területén él. A THE óránként 185 és 250 dollár közötti óradíjat számít fel.

Hogyan kerülsz az otthoni Edit műsorba?

Ha Ön vagy valaki, akit ismer, szeretne első osztályú lakóépület-felújítást szerezni a The Home Edit egyik jövőbeli epizódjában (és ha úgy érzi, hogy a rendetlenség a tömegek elé kerül), látogasson el a thehomeedit.castingcrane.com oldalra , és nevezzen. valaki vagy jelentkezzen.

Mi az a Home Edit folyamat?

A Home Edit csapata négy konkrét lépésre esküszik a szervezési folyamat során: szerkesztés, kategorizálás, tárolás és karbantartás . És van egy nagyon nyilvánvaló oka annak, hogy a „szerkesztés” rész az első – ez adja meg az alapjait minden olyan térnek, amely szervezettebbé válik.

Hány otthoni szerkesztési epizód van a Netflixen?

Szerezzen be rendet az otthoni szerkesztéssel A nyolcórás epizódban a kulisszák mögé kalauzolunk, miközben segítünk a hírességeknek és a mindennapi ügyfeleknek szerkeszteni, kategorizálni és kezelni a rendetlenséget, hogy funkcionális és gyönyörű tereket hozzanak létre.

Szervezze magát a Home Edit | Hivatalos előzetes | Netflix

21 kapcsolódó kérdés található

Milyen hálózaton van az otthoni szerkesztés?

Szervezze magát a Home Edit | A Netflix hivatalos oldala.

Lesz otthon Edit 2?

Lesz-e a The Home Edit 2. évada? A Netflix megerősítette, hogy a Get Organized with The Home Edit egy második évadra is felkerült . A második évad újra meglátogatja a szervezőket és a szerzőket, Clea Shearert és Joanna Teplint.

Mennyit érnek az otthoni Edit Ladies?

Joanna Teplin Net Worth: 2015-ben találkoztak, és felismerték egymásban a vállalkozói szikrát. Azóta Shearer és Teplin kibővítette a The Home Edit-et, így a legkeresettebb szervezőkké váltak. Joanna jelenleg 2 millió dollárt ér 2020-ban .

Mi az otthoni szerkesztés színsorrendje?

A ROYGBIV-et – piros, narancssárga, sárga, zöld, kék, indigó és lila – használják a tételek rendezésére, és esküsznek rá.

Mi az a Home edit betűtípus?

A betűtípus. Több tucat betűtípust kerestem és teszteltem, és ez közel áll a tökéleteshez. Playlist Script a neve, és a Canva-n találtam rá – egy ingyenes grafikai tervezőeszközre, amelyet szinte minden nap használok.

Fizetned kell az otthoni szerkesztésért?

A Home Edit óránként 185 dollárt számít fel egy kétfős csapat esetén, és 225 dollárt egy háromfős csapat esetén egy ingyenes 30 perces személyes konzultációval. Az összes szükséges termék megvásárlására és visszaküldésére projektenként 200 dolláros átalánydíj vonatkozik, és az ügyfeleknek kiszámlázzák a megtartott terméket.

Hogyan szervezhetem meg az otthoni Netflixet?

1. „Tidying Up with Marie Kondo ” (2019-) Ez a Netflix-sorozat úgy ment, hogy a Szerkesztés a The Home Edit segítségével futni tudott. Minden epizód A rendrakás életet megváltoztató varázsa című íróját és tanácsadóját, Marie Kondo-t követi nyomon, amint segít a családoknak a rendetlenségben és az újjászervezésben a csillapító öröm jegyében.

Hogyan rendezhetem el a szekrényemet Home edit?

Hozzon létre szezonális szekrényeket nyáron és télen. Helyezzen egyet egy magas polcra, a másikat pedig elérhető közelségbe, és forgassa el, ahogy az időjárás változik. „Ha a szekrényében nincs fiók, készítse el a sajátját kosarak segítségével. Összecsukható rövidnadrágot, edzőruhát, pizsamát, pólót, sőt még zoknit és fehérneműt is javasolunk.”

Mennyit kér az otthoni szerkesztés a hírességektől?

Az énekes híresség ügyfelek és rajongók lenyűgöző névsora Reese Witherspoontól Khloé Kardashianig szintén segít. És szolgáltatásaik nem olcsók: óránként 185-250 dollár egy kétfős csapat esetén, plusz a szállodai költség, a repülőjegy, a költségek és a megvásárolt termékek költségei.

Még mindig ROYGBIV?

Nem igazán . Talán emlékszik a Roy G Biv névre (piros, narancssárga, sárga, zöld, kék, indigó, ibolya), de ez valójában pontatlan a színek elnevezésekor. Valamilyen oknál fogva ebben az emlékező eszközben nincs hely a ciánnak, míg az indigó és az ibolya egyaránt jelen van, bár gyakorlatilag ugyanaz.

Mi az a Home Edit szivárvány?

A The Home Editnél háromféleképpen látjuk a világot: fekete, fehér és ROYGBIV . Azok számára, akik nem ismerik ezt a nagyon fontos mozaikszót, a ROYGBIV a Red, Orange, Yellow, Green, Blue, Indigo, Violet – más néven a szivárvány – rövidítése.

Hol van barna a szivárványban?

Gyönyörűek a szivárvány színei. A legtöbb szivárvány vörös, narancssárga, sárga, zöld, kék, indigó és lila színeket tartalmaz. Brown valamiért nem szerepel ezen a listán .

Hány évesek az otthoni szerkesztő hölgyek?

Az amerikai egyetemisták általában 22 év körüliek, amikor diplomát szereznek. Ez azt jelentené, hogy Joanna jelenleg 41 éves . Joanna augusztus 21-én született, ami miatt Oroszlán lett. TRENDING: Mennyibe kerül a The Home Edit?

A The Home Edit nővérek?

Clea és Joanna mindketten kaliforniai átültetettek, jelenleg Nashville-ben élnek. Egy közös barát hozta össze, barátság volt az első szöveges üzenetben, és azonnal üzleti partnerség. A The Home Edit elindításának célja az volt, hogy újra feltalálja a hagyományos szervezést, és egyesítse a dizájnnal és a belső stílussal.

Lesz a szervezés második évada?

A TV-sorozat Szervezd meg a The Home Edit 2. évadját, amely az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban várhatóan 2021 -re várható. Idén megtekintheti ezt a sorozat szezonját a Netflixen az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

Joanna és Clea házasok?

Ki az a Joanna Teplin? ... Cleával ellentétben Teplin Instagramja privát, és magánélete nagy részét meglehetősen alacsony szinten tartja. Felesége Jeremy Rubin , aki promóciós menedzserként dolgozik a Warner Bros. Musicnál, és két gyermekük van, egy fiuk és egy lányuk, Miles Reid és Marlowe Aerin.

Kik az otthoni szerkesztők?

Nashville
  • sumner canfield.
  • Találkozni a csapattal.
  • shaina burrel.
  • susan walton.
  • Emily Shreve.
  • mackinnon morrissey.
  • Alex lovag.
  • rachel usry.

Hogyan tudom rendezni a cipőmet otthon szerkeszteni?

Beépített cipőtároló Ha ilyen elválasztókat használ a szekrénypolcokon, akkor a gyors elhelyezés érdekében minden pár azonos, akadálytalan kilátást biztosít. A színek szerinti válogatás a párok megtalálását is gyorsítja, és a Home Edit rajongói tudják, hogy Clea és Joanna a szivárvány színeit használják a rendszerezéshez és a vizuálisan tetszetős megjelenítéshez.