Edith bunker meghalt a családban?

Pontszám: 4,6/5 ( 55 szavazat )

A „Túl jó Edith” című epizódban, az All in the Family 209., egyben utolsó epizódjában Edith súlyosan megbetegszik, miközben eszeveszetten segít Archie-nak főzni egy nagy ír vacsorát egy St. ... A folytatásos sorozatban Archie Bunker's Place, Archie legrosszabb A rémálom valósággá válik, amikor Edith agyvérzés következtében meghal (a kamerán kívül) .

Melyik epizódban halt meg Edith Bunker az All in the Family-ben?

Edith halála Archie legrosszabb rémálma vált valóra 1980-ban, az All in the Family folytatásában, az Archie Bunker's Place című sorozatban, amikor Edith agyvérzésben meghalt (a kamerán kívül) az 1 órás második évados premierben, az Archie Alone -ban, amelyet eredetileg sugároztak. a CBS-en 1980. november 2-án.

Miért hagyta el Edith az Archie Bunker show-t?

Lear könyörgése ellenére, hogy ne hagyja Edith halálát, Stapleton 1980-ban elhagyta az Archie's Place névre keresztelt show-t, így Archie özvegyként folytathatja tovább . "Az a döntésem, hogy kimegyek a világba, és valami mást csinálok... Stapleton azon az éjszakán fellépett a New York állambeli Syracuse-ban, és folytatta a turnét.

Hogyan végződött minden a családban?

A sorozat utolsó pillanataiban Archie meglátogatja Editet az ágyban . Bár a karakterek tovább folytatódnának, az utolsó jelenet édesen zárja a sorozatot, és egy olyan bigott szívét mutatja be, mint Archie Bunker.

Miért vált el Mike és Gloria?

Egy karácsonyi epizódban szerepelnek az 1978–1979-es évadban, amelyben Archie, Edith és Edith unokahúga, Stephanie meglátogatja Michaelt és Gloriát, felfedve a tényt, hogy a pár titokban elvált a házasságuk nehézségei , köztük Gloria hűtlensége miatt. Michael főiskolai oktatói.

Miért ölték ki Edithet a családból?

29 kapcsolódó kérdés található

Az All in the Family szereplői kijöttek egymással?

Hogy jött ki a szereplőgárda? Olyan szépen kijöttünk egymással , ahogyan azt bárki is remélhette . Nem volt verseny köztünk. Mindannyian tiszteltük egymást, mert ez volt a tökéletes szereposztás.

Meathead él még?

Rob Reiner és Sally Struthers a főbb szereplők, akik még mindig élnek, és továbbra is aktív szórakoztatók . ... A szintén 72 éves Reiner filmrendezőként és színészként dolgozik. Michael „Meathead” Stivic-et játszotta az All In the Family (1971-79) mind a kilenc évadában, ezalatt megnyert pár Emmy-díjat.

Edith Bunker él még?

Archie egyszer úgy jellemezte Edith apját, mint egy „álla nélküli és „vicces” szemű férfit. A pennsylvaniai Scrantonból született, 1925 januárjában született. Később New Yorkba költözött, ahol élete nagy részét leélte, és 1980 szeptemberében, 55 évesen, álmában hunyt el agyvérzésben .

Meghalt Archie Bunker?

Carol O'Connor színész, akit leginkább a televíziós Archie Bunkerként ismernek, szívrohamban halt meg egy kaliforniai kórházban . 76 éves volt. O'Connor szerepe Bunkerként, a munkásosztály bigottjaként az 1970-es évek "All in the Family" című filmjében kritikai és népszerű elismerést hozott számára.

Miért ölték meg Editet az All in the Family-ben?

Miért ölték meg Editet az All in the Family-ben? Mire az All in the Family utolsó évada debütált, Editet egyre ritkábban lehetett látni a képernyőn. Stapleton attól tartott, hogy „behódoló” szerepeket tölt be, ezért vendégszerepelni kezdett, ahelyett, hogy törzsvendégként szerepelt volna.

Mit csinált Jean Stapleton az All in the Family után?

Az All in the Family után Stapleton számos telefilmben szerepelt, köztük a CBS-es Mary néni című filmben (1979), ahol egy megkeseredett öregasszonyt alakított, aki egy Little League csapatának edzője lesz .

Hány évesek voltak Archie és Edith Bunker?

Lear és partnere, Bud Yorkin 1968-ban bemutatta a sorozatot az ABC-nek, és a hálózat azonnal pilotot rendelt. A Justice For All-ban a 44 éves O'Connor „Archie Justice”-ként, Stapleton (45 éves) pedig Edith-ként szerepelt .

Edith Bunker tényleg zongorázott?

A New York-i születésű színésznő a manhattani Upper West Side-on nőtt fel, a gazdasági világválság idején csődbe ment reklámértékesítő és egy profi operaénekes lányaként. „A zene hozta össze a családunkat” – emlékezett vissza Stapleton. " Zongoráztam.

Hol van eltemetve Jean Stapleton?

2013. június 5-én, EDT 20 órakor egy percre elhalványították a Broadway-sátor fényeit Stapleton emléke előtt. A Lincoln temetőben van eltemetve Chambersburgban, Pennsylvaniában .

Miért viselte Archie Bunker a jegygyűrűjét a középső ujján?

Bunker 1972-ben azt mondta, hogy a jegygyűrűjét úgy méretezték, hogy a középső ujjához illeszkedjen az egyensúly érdekében .

Mi történt Michael Stivic-kel?

Kezdetben Reinert felkérték, hogy vegyen részt a sorozatban, feltámasztva Michael Stivic karakterét, de ő visszautasította. Azt magyarázzák (a műsorban), hogy Michael elhagyta feleségét és kisfiát, Joeyt (akkor Christian Jacobs játszotta), hogy egy kaliforniai kommunában éljenek egy korábbi 1960-as évekbeli "virággyerekkel".

A családban minden elkészülhet ma?

Norman Lear producer és a sztár, O'Conner szerint a műsor célja az volt, hogy kigúnyolja a bigott embereket, és ujjal mutasson arra a sok előítéletre, amelyet a társadalom még a hetvenes években (és még ma is) vallott... Az All In The Family egy műsor volt. ami ma biztosan nem készülne el .

A család minden tagja élő közönség előtt készült?

Az All in the Family volt az első nagy amerikai sorozat, amelyet videóra vettek élő stúdióközönség előtt . Az 1960-as években a legtöbb helyzetkomikumot egykamerás formátumban forgatták, közönség nélkül, a közönség reakcióját szimuláló nevetősávval.

Archie Bunker szerepelt valaha a The Jeffersonsban?

1973-ban ezen a napon az All in the Family "szeretetre méltó bigottja", Archie Bunker végre találkozott szomszédjával, a szintén előítéletes George Jeffersonnal . A Carroll O'Connor által alakított Bunker és a Sherman Hemsley által alakított Jefferson továbbra is a televízió két legismertebb karaktere.

Milyen nemzetiségű volt Archie Bunker?

Karaktervonások Archie saját etnikai hovatartozását soha nem mondják ki egyértelműen, kivéve azt a tényt, hogy fehér angolszász protestáns (WASP). (Megjegyzés: Archie karakterének hangját olyan akcentusok keveréke hozta létre, amelyeket Carroll O'Connor hallott, amikor színészetet tanult New Yorkban.)