Szükségem van Adobe-ra a pdf szerkesztéséhez?

Pontszám: 4,4/5 ( 49 szavazat )

A PDF-fájlok a digitális üzletvitel elengedhetetlen részét képezik. Előfordulhat azonban, hogy Adobe Acrobat nélkül szeretne PDF-et szerkeszteni, mert nem rendelkezik licenccel a teljes verzió használatához. Van egy egyszerű és INGYENES módja a PDF szerkesztésének Adobe Acrobat nélkül. Ez a Google Dokumentumokon keresztül történik, és így kell csinálni.

Szüksége van szoftverre a PDF szerkesztéséhez?

A PDF-fájl népszerű a vállalkozások körében, mivel funkciója ugyanazt a formázást tartja fenn operációs rendszertől és hardvertől függetlenül. Ezért a vállalkozásoknak gyakran PDF -szerkesztő szoftverre van szükségük a PDF-fájlok létrehozásához vagy átdolgozásához. A legjobb szerkesztő segíti az üzletet a szövegek, képek és grafikák szerkesztésében.

Hogyan szerkeszthetek ingyenesen egy PDF fájlt?

PDF fájlok szerkesztése:
 1. Nyisson meg egy fájlt az Acrobat DC-ben.
 2. Kattintson a „PDF szerkesztése” eszközre a jobb oldali ablaktáblában.
 3. Az Acrobat szerkesztőeszközeinek használata: Új szöveg hozzáadása, szöveg szerkesztése vagy betűtípusok frissítése a Formátum listából. ...
 4. Mentse el a szerkesztett PDF-fájlt: Nevezze el a fájlt, és kattintson a „Mentés” gombra.

Szüksége van Adobe PDF-hez?

PDF-fájlok olvasásához és nyomtatásához telepíteni kell az Adobe® Acrobat® Reader programot a számítógépére . A rendszerének megfelelő verziót ingyenesen letöltheti az Adobe-tól. Az Adobe eszközöket és információkat is biztosít az Adobe PDF-fájlok hozzáférhetővé tételéhez a látássérült felhasználók számára a http://access.adobe.com oldalon.

Az Adobe melyik verziója szükséges a PDF fájlok szerkesztéséhez?

Szöveg és képek szerkesztése PDF-fájlokban Ismerje meg, milyen gyorsan és egyszerűen szerkeszthet szöveget és képeket PDF-dokumentumokban az Adobe Acrobat DC -vel Windows vagy Mac asztali számítógépén. Az Acrobat Pro DC előfizetéssel iOS és Android táblagépeken is szerkesztheti a PDF fájlokat.

Hogyan szerkeszthetek PDF-et ingyen

33 kapcsolódó kérdés található

Mi a különbség az Adobe Acrobat és a Reader között?

Az Adobe Reader lehetővé teszi a felhasználók számára az Adobe Acrobat alapvető funkcióinak elérését, például a PDF-fájl megnyitását, megtekintését, aláírását, megjegyzések írását és akár a PDF-fájl kinyomtatását is. Az Adobe Acrobat pedig lehetővé teszi a PDF-fájlok tetszés szerinti kezelését és módosítását.

Hogyan konvertálhat PDF-et szerkeszthető PDF-vé?

Hogyan készítsünk ingyenesen szerkeszthető PDF-et
 1. Nyissa meg a PDFSimpli kezdőlapját.
 2. Válassza a „Szerkesztendő PDF kiválasztása” lehetőséget, majd válassza ki a PDF-fájlt.
 3. A szerkesztő ablakban végezze el a kívánt módosításokat.
 4. Ha végzett, válassza a „Konvertálás” lehetőséget.
 5. Végül töltse le a fájlt a kívánt formátumban. Például letöltheti Word-dokumentumként.

Szükségem van az Adobe Acrobat és az Adobe Reader programra is?

Kösz!!! Az igaz. Ha rendelkezik Acrobat-tal, akkor semmiképpen sem kell a REader , mivel a Reader csak PDF-ek megtekintésére szolgál, és az Acrobat már rendelkezik ezzel.

Az Adobe ugyanaz, mint a PDF?

A PDF, a Portable Document Format rövidítése, az Adobe által létrehozott dokumentumtípus . ... Az e-könyvekhez általában használt PDF-fájlok számítógépen is létrehozhatók olyan szoftverek segítségével, mint az Acrobat. Annak ellenére, hogy az Adobe hozta létre, más programok, például a Foxit Reader is képesek olvasni a fájltípust.

Az Adobe Acrobat megszűnik?

Az Adobe bejelentette az Adobe Acrobat és Reader 2015 támogatásának befejezését. 2020. április 7 -én befejeződik a PDF-olvasó és -létrehozó szoftver ezen verzióinak támogatása, összhangban a technológiai óriás azon álláspontjával, hogy legfeljebb öt év elteltével vonja vissza a támogatást. éves általános elérhetőség.

A Windows 10 rendelkezik PDF-szerkesztővel?

Írjon be bármilyen PDF-fájlt Windows 10 rendszeren. Indítsa el kedvenc webböngészőjét, és navigáljon az Acrobat online oldalára. Válassza a PDF szerkesztése eszközt. Töltse fel a fájlt húzással a szerkesztőbe. A Fájl kiválasztása gombbal manuálisan is megkeresheti a PDF-fájlt.

Hogyan szerkeszthetek ingyenesen egy PDF-fájlt az Adobe Readerben?

Kattintson a fenti Fájl kiválasztása gombra, vagy húzza át a fájlt a leejtési zónába. Válassza ki a megjegyzésekkel ellátni kívánt PDF-dokumentumot. Miután az Acrobat feltöltötte a fájlt, jelentkezzen be a megjegyzések hozzáadásához. Használja az eszköztárat öntapadó jegyzetek, szövegek és szabadkézi rajzok hozzáadásához.

Milyen a jó PDF szerkesztő?

A legjobb PDF szerkesztők
 • Adobe Acrobat Pro DC.
 • Microsoft Word.
 • PDF Architect 8.
 • Sejda PDF szerkesztő.
 • PDFescape.
 • Foxit Phantom PDF.
 • PDF-XChanger szerkesztő.
 • Wondershare PDFelement.

Milyen egy jó ingyenes PDF szerkesztő?

A 10 legjobb ingyenes PDF-szerkesztő szoftver 2021-ben
 • Foxit PDF szerkesztő.
 • pdfFiller az airSlate-től.
 • PDFelement.
 • Nitro termelékenységi platform.
 • Ultimate eBook Converter.
 • FineReader PDF Windows és Mac rendszerhez.
 • CocoDoc.
 • Smallpdf.

Hogyan szerkeszthetek szöveget PDF-ben?

Szöveg szerkesztése – szöveg módosítása, cseréje vagy törlése
 1. Válassza az Eszközök > PDF szerkesztése > Szerkesztés parancsot. A pontozott körvonalak azonosítják a szerkeszthető szöveget és képeket.
 2. Válassza ki a szerkeszteni kívánt szöveget. ...
 3. Szerkessze a szöveget a következők egyikével: ...
 4. Kattintson a kijelölésen kívülre a kijelölés megszüntetéséhez, és kezdje elölről.

A PDF szerkeszthető?

A Word 2013 óta a PDF-fájlok közvetlenül megnyithatók, és szerkeszthető Word-dokumentummá konvertálhatók . Ezután szükség szerint szerkesztheti a dokumentumot. Ha végzett, mentse a dokumentumot PDF formátumban. Több tucat eszköz létezik, amelyek lehetővé teszik a PDF szerkesztését Windows rendszeren; ezek többségének azonban ára van.

Szükségem van az Adobe Creative Cloudra?

Mi az az Adobe Creative Cloud, és szükségem van rá? Az Adobe Creative Cloud szoftverek gyűjteménye grafikai tervezéshez, videószerkesztéshez, webfejlesztéshez és fotózáshoz . Ha jelenleg nem hajtja végre a fent említett feladatok egyikét sem, akkor nem javasoljuk az alkalmazás telepítését.

Melyik a legjobb Adobe Acrobat verzió?

A legjobb PDF-szerkesztők 2021
 • Adobe Acrobat Pro DC: Összességében a legjobb [adobe.com]
 • Nitro Pro 12: Második [gonitro.com]
 • PDF Complete Office Edition 4.2: A legjobb költségvetési lehetőség [pdfcomplete.com]

Távolítsam el az Adobe Readert?

Az Adobe Reader nem csak szükségtelen. A PDF-eszköz korábban olyan alkalmazás volt, amelyet nem szeretne a rendszerében. Az Adobe Reader egy bizonyos hírnevet visel a nehéztől és lomhától a biztonsági hibák hosszú sorozatáig. Sok felhasználó számára az Adobe Reader egyszerűen túlzás a PDF dokumentumok olvasásához .

Hogyan tehetek nem szerkeszthetővé egy szerkeszthető PDF-et?

Hogyan lehet egy PDF űrlapot nem szerkeszteni
 1. Lépjen a Fájl -> Dokumentum tulajdonságai menüpontra, és válassza a Biztonság fület.
 2. Kattintson a Szerkesztés gombra a „Dokumentumbiztonság módosítása” párbeszédpanel megnyitásához.
 3. Törölje az „Űrlapmezők kitöltésének és aláírásának engedélyezése” jelölőnégyzetet.
 4. Jelölje be a „Jelszó az engedélyek módosításához” jelölőnégyzetet, és állítsa be az engedély jelszót.

Hogyan konvertálhat PDF-et szerkeszthető Word-dokumentummá?

Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket a PDF-dokumentum Microsoft Word-dokumentummá alakításához: Kattintson a fenti Fájl kiválasztása gombra, vagy húzza át a PDF-fájlt a ledobási zónába. Válassza ki a DOCX fájlformátumba konvertálni kívánt PDF-fájlt. Nézze meg, hogy az Acrobat automatikusan konvertálja a fájlt.

Megéri megvenni az Adobe Acrobat programot?

Ha Ön profi, aki a legátfogóbb PDF-eszközkészletet keresi, akkor az Adobe Acrobat DC Pro a legjobb eszköz az Ön számára. Számos módot kínál PDF-dokumentumok és űrlapok létrehozására, lehetővé teszi a PDF-fájlok szerkesztését és átszervezését, valamint a legjobb biztonsági és megosztási funkciókat kínálja az üzletben. Azt ajánlom.