A világszerkesztés a minecraft pe-ben van?

Pontszám: 5/5 ( 68 szavazat )

Ez a világszerkesztő kiegészítő számos olyan funkciót ad hozzá, amelyek segítségével sokkal gyorsabban szerkesztheti a világot. Számos funkciót ad hozzá, például lehetővé teszi a fák/víz/hó eltávolítását másodpercek alatt, egyedi ecsetek hozzáadásával hatalmas szerkezeteket készíthet és így tovább.

A WorldEdit a Minecraft PE-ben van?

A WorldEdit PE egy rendkívül hasznos eszköz (vagy inkább mod), amely kifejezetten azoknak való, akik hatékonyabban szeretnének csodálatos alkotásokat készíteni a Minecraftban.

Működik az MCEdit alapkőzeten?

Az MCEdit jól működik az alapkőzetnél , ha be tudja állítani. A legnagyobb figyelmeztetés az, hogy sok szűrő nem működik, ezért újra kell írni.

Meg tudod szerezni a WorldEdit-et az alapkőzeten?

Ez a népszerű WorldEdit Minecraft mod Bedrock portja. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan kitöltse a területeket blokkokkal anélkül, hogy mindegyiket el kellene helyeznie, vagy meg kellene emlékeznie a koordinátáiról a /fill használatához.

A WorldEdit egy mod?

A WorldEdit a 2011-es Mojang sandbox Minecraft videojáték szerkesztési módosítása , amelyet az EngineHub szoftvercsoport fejlesztett ki. A mod 2010. szeptember 28-án jelent meg világszerte a hMod platformra. ... A WorldEdit segítségével szinte bármit fel lehet építeni különféle eszközökön keresztül, például kefék, blokkhelyettesítők és egyebek segítségével.

A World Edit használata a Minecraft PS4/Xbox/PE rendszerben

37 kapcsolódó kérdés található

Kaphat vésőt és biteket a Minecraft PE-ben?

A Chisel and Bits egy olyan mod, amely csak Javán érhető el . Lehetővé teszi, hogy egész blokkokból faragjon, és saját egyedi modelleket készítsen belőlük. Ez a Chisel-kiegészítő a Java-tól eltérő mod "portja", amely csak több textúra-variációt ad hozzá minden blokkhoz.

Mi az a World Builder a Minecraftban?

World Builder állapot – Ez egy játékos beállítás, amely igaz értékre állítva lehetővé teszi a játékos számára, hogy blokkokat helyezzen el/megsemmisítsen az adott Minecraft világban . ... ImmutableWorld játékszabály – Ez egy világbeállítás, amely meghatározza, hogy a World Builder státusz nélküli játékos elhelyezhet-e/megsemmisíthet-e blokkokat abban a Minecraft világban.

Mit jelent a változhatatlan világ a Minecraftban?

Az /immutableworld parancs lehetővé teszi a Minecraft világ megváltoztathatatlan állapotának beállítását. A megváltoztathatatlan világ azt jelenti , hogy a világot nem lehet megváltoztatni . Az egyszerűség kedvéért a játékosok nem tudnak blokkokat elhelyezni/megsemmisíteni egy változhatatlan világban.

Melyik a legjobb Minecraft World szerkesztő?

10 legjobb Minecraft szerkesztő és segédprogram Linuxhoz
  1. WorldEdit. A WorldEdit egy hatékony Minecraft térképszerkesztő és módosító segédprogram. ...
  2. VoxelSniper. A VoxelSniper egy kiváló térképszerkesztő a Minecraft rajongóinak. ...
  3. MCA választó. ...
  4. Között. ...
  5. Mapcrafter. ...
  6. MultiMC 5...
  7. MineAtlas. ...
  8. Minecraft áttekintő.

Lehet vésőt és biteket az alapkőzetre kapni?

A Chisel mod egy nagyon népszerű dekorációs mód, amelyet gyakran használnak a java kiadásban, de a Bedrock kiadás eddig nem férhetett hozzá.

A véső bits szövet?

A Bits and Chisels egy Fabric mod a modern Minecrafthoz , amely lehetővé teszi, hogy vésők segítségével kis darabokat távolíts el a blokkokról. Ezekkel a bitekkel részletes dekorációkat készíthet, vagy bármi mást, amit szeretne.

A WorldEdit egy adatcsomag?

WorldTool Documentation A WorldEdithez vagy a BlingEdithez hasonló világszerkesztő adatcsomag. Ez az adatcsomag két eszközt, valamint egy parancsrendszert ad hozzá, hogy a világ szerkesztését olyan egyszerűvé tegye, mint a torta.

Kell a WorldEditnek Forge?

A World Edit egy Forge mod, így nyilvánvalóan a telepítéshez és működéshez le kell töltenie és telepítenie kell a Forge-t . Szerencsére van egy részletes oktatóanyagunk a Forge letöltéséhez és telepítéséhez, és itt megtekintheti! Ha már üzembe helyezte a Forge-ot, itt az ideje telepíteni a World Edit-et!

Hogyan készíthetsz vésőt a Minecraftban?

Az új blokkokhoz való hozzáférés többnyire egyetlen eszközön, a vésőn keresztül történik. A vasvéső vasöntvényből és pálcából készül, átlós mintázatban. A jobb gombbal megnyílik a véső felület. Helyezzen egy blokkot a vésőnyílásba (balra fent), és ugyanabban a csoportban elforgathatja.

Biztonságos a 9minecraft?

Ha arra is kíváncsi, hogy a 9minecraft használata biztonságos-e, akkor jó helyen jár. A rövid válasz: nem, a 9minecraft nem biztonságos . Rengeteg jelentés és állítás érkezett arról, hogy az oldal gyanús és egyáltalán nem megbízható a modok beszerzésében.

Mi az a véső és bitek?

A Chisels and Bits egy Minecraft Mod, amely lehetővé teszi a világot alkotó nagy blokkok feldarabolását, és a kis vágások visszahelyezését.

Hogyan működik a véső mod?

Véső (Chisel) Lehetővé teszi a játékos számára, hogy módosítsa a legtöbb vanília Minecraft blokk megjelenését , valamint az ugyanabban a modban hozzáadott új blokkokat. A jobb gombbal a vésővel a kezében egy új ablak jelenik meg. ... A sikeres átalakítás mindkét esetben lemeríti a véső tartósságát.

Hogyan végezhetem el magam a Minecraftban engedély nélkül?

Menjen a játékpanelre, és kattintson a bal oldalon a konzol fülre. A parancssorba írja be a „deop” parancsot, és nyomja meg az enter billentyűt . Meg kell jelennie egy üzenetnek, amely szerint „A játékos már nem operátor”. Ezt a játékban is megteheti a „/deop” beírásával.