A rozogaság szó?

Pontszám: 4,2/5 ( 66 szavazat )

A fizikai bizonytalanság minősége vagy állapota : instabilitás, bizonytalanság, remegés, instabilitás, bizonytalanság, ingatagság.

Mi az a hörgő?

kitartóan vagy rosszkedvűen gondolkodni vagy aggódni ; elmélkedni: A problémán merengett.

Mit jelent a Ricety ?

1: angolkórral érintett . 2a : hiányzik a stabilitás vagy szilárdság : ingatag érzék 2a egy rozoga koalíció. b : nem megfelelő fizikai állapotban rozoga veteránok rozoga lépcsők.

Mit jelent a Shorddy ?

1a : újrahasznosított gyapjú nem nemezelt anyagokból, amely jobb minőségű és hosszabb, mint a mungó. b : gyakran gyengébb minőségű szövet, amelyet részben vagy egészben újrahasznosított gyapjúból gyártanak.

Mit értesz toporgás alatt?

melléknév. bizonytalanul vagy reszketeg járás . a biztonság vagy a stabilitás hiánya; összeomlással fenyegető; bizonytalan: megingott birodalom.

Magyar: Mi a jobb alternatíva a rozoga szó helyett? (2 megoldás!!)

27 kapcsolódó kérdés található

Ki az a totter?

A totter egy rongy- és csontgyűjtő . ... A tizenkilencedik századi Nagy-Britanniából származó eredeti totterek valóban rongyokat és csontokat gyűjtöttek, többek között. Az előbbieket egy rongykereskedőnek adták el, aki továbbadta azokat olyan cégeknek, amelyek újra feldolgozták őket az úgynevezett silány anyaggá.

Mi a kisgyermek definíciója?

1 : kisgyermek módjára rövid tántorgó léptekkel járni . 2 : sétálni : sétálni.

Shawty rossz szó?

A Shawty, shorty vagy shortie egy amerikai szleng, amelyet a szeretet kifejezéseként használnak, de gyakran hallani hívószóként is. ... Az 1990-es évek után ez a kifejezés nagyrészt egy fiatal és vonzó nőre utalt. Sok nő ezt a kifejezést lekezelőnek és pejoratívnak tartja.

Használható a Shawty egy pasihoz?

Shawty eredete Bárki , akit alacsonynak tartanak (például gyerekek, nők, sőt férfiak is), alacsonynak nevezhető. Manapság az emberek (általában a férfiak) a vonzónak vélt nőket "sápadtnak" nevezik, mivel a nők jellemzően alacsonyabbak, mint a férfiak.

Mit jelent a silány a szlengben?

szándékosan durva vagy meggondolatlan ; kopott: silány viselkedés. főnév, többes szám shod·dies.

Mit jelent Raggy?

raggy melléknév. ápolatlan; rongyokba öltözni hajlamos .

Mit jelent a kötetlen?

kioldás A heveder kioldása vagy elengedése . 2. Elszakítani: a valósághoz nem kötött vélemény.

Mit jelent a rozoga létra?

1. Egy tárgyról: nem erős vagy masszív , mivel rossz felépítés vagy karbantartás miatt; nem biztonságos vagy biztonságos; szeleburdi; ingatag. Habozott felmászni egy ilyen kicsi, rozoga létrán. melléknév.

Hogy hívják a csirkecsoportot?

A csirkék egy csoportját nyájnak nevezik. A tyúkok egy csoportját fiasításnak nevezik. A csibék egy csoportját kuplungnak vagy kukucskálónak nevezik.

Ki az a viperás ember?

rosszindulatú vagy rosszindulatú személy . hamis vagy áruló személy.

Mi az a tojásköltés?

A fiasítás (a "hangulat" szóra rímel) fiatal madarak vagy madártestvérek halmaza, amelyeket ugyanazok a szülők keltenek ki egy időben. Igeként a tojást fiasítani azt jelenti, amikor a szülőmadár, legyen az hím vagy nőstény, ráül a tojásokra a biztonságos, sikeres keltetéshez szükséges hőmérsékletszabályozás érdekében.

Mi a shawty ellentéte?

A shawty szó egy szlengszó, amelyet leggyakrabban egy fiatalabb nőre való szeretetre használnak. Ennek a szónak nincs kategorikus antonimája . Használhatnánk azonban lazán például az öregembert (egy idős ember szeretetteljes megszólítási formája) antonimként.

Mit jelent a Shawty bad?

Ez csak egy módja annak, hogy azt mondjuk, egy lány vonzó .

Mit jelent az ASDF az ASDF-ben?

ASDF. Dühös, mogorva, depressziós és frusztrált .

A BAE barátot jelent?

A rövid válasz: Bár ezt a szót az 1500-as években a birkahangokra használták, manapság a bae-t a szeretet kifejezéseként használják , gyakran a barátodra vagy barátnődre utalva. Vagy talán egy potenciális személy, aki egy napon ilyen magasztos pozíciót tölthet be.

Mi az a shotty?

A Shotty szót nagyon gyakran használják a nyirokcsomók (a nyirokmirigyek) tapintásának leírására, amikor a bőrön keresztül tapintják (tapintják). A "shotty" nyirokcsomók nem csak kemények és kerekek, hanem kicsik is, és minden bizonnyal semmi következménye.

Toodles a búcsút jelenti?

Ha ez egy kötetlen búcsú , akkor azt mondhatja, hogy „toodle-oo” vagy „toodles”. Ez egy britizmus, amely a 20. század elejére vezethető vissza: Az OED szerint először 1907-ben használták a Punch folyóiratban, bár a TE... Az OED szerint a „ta” „a köszönet infantilis formája”. belépett a köznyelvi, felnőtt használatba.

Mennyi a kisgyermek életkora?

A Centers for Disease Control (CDC) szerint az 1 és 3 év közötti gyerekek kisgyermeknek számítanak. Ha a baba az első születésnapját ünnepelte, egyesek szerint automatikusan előléptették kisgyermekkorba.

Mi a másik szó a kisgyermekre?

totyogó
  • kisbaba,
  • baba,
  • rajkó,
  • csecsemő,
  • újszülött,
  • madárfióka,
  • újszülött,
  • tot,