Ki a magasabb Keith vagy Lance?

Pontszám: 4,7/5 ( 35 szavazat )

Szóval nem, Keith nem magasabb . Pontosan ugyanolyan magas, mint Lance.

Melyik a legnépszerűbb hajó Voltronban?

Tehát úgy tűnik, hogy a Klance a legnépszerűbb hajó a rajongók körében.

Milyen magasak a Voltron Paladinok?

Az egyetlen ismert fenyegetés, amely elég erős a birodalom erejével és terveivel szemben, a legendás "Univerzum Védelmezője", Voltron, egy 328 láb magas robotharcos, amely öt oroszlánrobotból áll, és pilótáit Paladins néven ismerik.

Keith szerelmes Lance-be?

Lance aggodalmának ad hangot amiatt, hogy nyomon kell követnie az altei szokásokat, hogy randevúzhasson Allurával, de Keith megnyugtatja, hogy kedveli őt , a „bosszantó, ostoba földi változatát”. ... Az egész jelenet természetesebbnek és romantikusabbnak tűnik, mint Lance tényleges randevúja Allurával az epizód későbbi részében.

Lance és Keith barátok?

Lance és Keith nem mindig voltak barátok . ... Ahogy rivalizálásuk kezd elhalványulni, és barátságuk formát ölt, Keith és Lance csapatként való kötődése hangsúlyossá válik, és megállíthatatlan párosnak bizonyulnak, amikor félreteszik nézeteltéréseiket, hogy munkát végezzenek. Lance szavaival élve..."Jó csapat vagyunk."

A bíró halálra ítéli a lányát.. (érzelmi)

41 kapcsolódó kérdés található

Keith és Lance csókolóztak?

Keith azonnal visszacsókolt , teljesen Lance tetejére lökve magát. Lance úgy zárta be a szakadékot közöttük, mintha az semmi lenne, de Keith számára ez jelentett mindent. Úgy érezte, ennek már rég meg kellett volna történnie – mintha egy lélek két fele lennének, és ilyen sokáig tartott, míg egymásra találtak. .

Keith feleségül veszi Allurát?

Keith Kogane a Galaxy Alliance szökevényévé vált, miután Voltront leszerelték. Végül visszavonul Fekete Paladinként , hogy feleségül vegye Allurát , és király hitvese legyen.

Keith szereti Allurát?

Nincs romantika Keith és Allura között a sorozat első évadában , vagy legalábbis semmi nyílt. Ez azért valószínű, mert a GoLionban, ha jól emlékszem, Allura megfelelője, Fala beleszeretett Keith megfelelőjébe, Akirába, de nem lett belőle semmi.

Lance és Allura összejönnek?

Lance és Allura kapcsolata sokkal nagyobb hangsúlyt kap, és komolyan játsszák a Voltron: Legendary Defenderben. Lance és Allura akkor találkoznak először, amikor Allura a karjába esik. Lance azonnal beleszeret, de nem érdekli. ... A 8. évadban Lance és Allura összejönnek, mielőtt kapcsolatuk megszakadna.

Shiro és Keith testvérek?

Nem, szó szerint nem testvérek , és egyébként sem vérrokonok, ahogyan Josh Hamilton, a VLD egyik írója kijelentette a letsvoltron.simplecast.fm/b5fa8495 @ 12:05 oldalon. A VLD munkatársaival készült másik interjúban megerősítették, hogy Keith apja tűzoltó volt, és a fekete mellény az egyenruha része volt.

Keith idősebb Lance-nél?

A Paladins Ages Meglehetősen egyértelmű Shiro a legidősebb és Pidge a legfiatalabb, de nehéz volt olvasni a többiről. Nos, most már tudjuk, hogy Shiro 25, Keith 18, Lance 17, Hunk 17 és Pidge 15 éves.

Hány éves Keith Voltron?

Az emberi paladinok közül Keith emberi etnikai hovatartozása soha nem derül ki. Következésképpen Keith két évvel megelőzi a Team Voltron többi tagját, a mindenki mással együtt átélt év tetején, így a 6. évad végére 21 éves lett , három évvel idősebb, mint az 1. évadban.

Hogy hívja Coran a Paladinokat?

Coran a Voltron: Legendary Defenderben „Ötödik szám”-nak nevezi Pidge -et, mivel a Voltron: Defender of the Universe-ben Pidge-et „The Small One”-nak nevezte.

Kivel köt Keith a Voltronban?

2 Volt-e a vége Allura -val Egyes rajongók arra számítottak, hogy Keith és Allura végül együtt köt ki, mert a történet korábbi verzióiban így történt. Valójában feleségül vette, és népének királya lett az animációs sorozatban.

Kibe szerelmes Lance?

eléggé nyilvánvaló, hogy Lance beleszeretett Keithbe , ezért @ dreamworks erősítsd meg, GYÁVAak | Voltron, Voltron klance, Voltron legendás védője.

Keith az ACXA-val végzi?

A sorozat vége szándékosan kétértelmű volt , és Kacxa egyes rajongók szerint kánonnak tűnik; ahogy együtt dolgoznak a Marmora pengéjén belül. Bár sorozatosan, kapcsolatuk plátói. Keith, aki megmentette Acxát egy lezuhant hajótól, hasonló ahhoz, ahogy apja megmentette anyját, Koroliát.

Melyik epizódban csókolja meg Lance Keith-et?

A Taking Flight a Voltron: Legendary Defender hatodik epizódja.

Ki pidge pasija?

- Kristályméreg. A Hidge a Hunk és Pidge közötti het hajó a Voltron: Legendary Defender fandomból.

Keithnek van barátnője Voltronban?

Kanna Sendai egy korábbi fejvadász és a Fehér Paladin, aki a Fehér Oroszlánt pilóta. Ő Keith barátnője és későbbi felesége is.

Hogyan rúgták ki Keith-et a helyőrségből?

Kadétként Keith-et generációja legjobb pilótájaként tartották számon, és Lance azt állítja, hogy volt köztük rivalizálás, de a tékozló pilótát végül kizárták a helyőrségből, Iverson parancsnok szerint „fegyelmi probléma” miatt .

Lance az Altean tagja?

Altean Lance? Ahogy fentebb említettük, Lance-nek most már Altean jelzései vannak . ... Nem rendelkezik Allura és Coran jellegzetes hegyes füleivel, és legalábbis abból, amit látunk, nem mutat semmilyen erőt vagy erőt, amely az Alteánokhoz köthető.

Shiro kihez ment feleségül?

Curtis Shiro férje a 8. évad végén. A Galaxy Garrisonnál dolgozik az IGF-Atlas hídon.

Ki az a Coran to Allura?

Coran Hieronymus Wimbleton Smythe Allura hercegnő tanácsadója , Voltron egyik legfontosabb szövetségese, valamint nagy ismeretekkel rendelkezik az Altean történelméről és szokásairól.