Mit jelent a rozogaság?

Pontszám: 5/5 ( 44 szavazat )

A rozogaság definíciói. az a minőség, hogy nincs szilárdan vagy biztonságosan rögzítve a helyén . szinonimák: bizonytalanság. Antonímák: szilárdság, szilárdság. stabil vagy biztonságosan és mozdíthatatlanul a helyén rögzített minőség.

Mit jelent egy mondatban a rozoga szó?

1: angolkórral érintett . 2a : hiányzik a stabilitás vagy szilárdság : ingatag érzék 2a egy rozoga koalíció. b : nem megfelelő fizikai állapotban rozoga veteránok rozoga lépcsők.

Mit jelent a kötetlen?

kioldás A heveder kioldása vagy elengedése . 2. Elszakítani: a valósághoz nem kötött vélemény.

Mit értesz bizonytalanság alatt?

: nem állandó : mint pl. a : nem szilárd vagy szilárd : nem rögzített helyzetben : instabil. b : változás vagy ingadozás jelöli : változtatható. c : nem egyenletes vagy egyenletes : szabálytalan, bizonytalan pulzus.

Mi a nyelőcső a biológiában?

1 : nyelőcső szélesen : torok. 2: a protoplazma invaginációja különböző protozoonokban (például parameciumban), amely néha a táplálékfelvétel során működik. 3: a szomszédos fűrészfogak csúcsai közötti tér.

Rickety | A rozoga definíciója

38 kapcsolódó kérdés található

Mi az ételpipa másik neve?

A táplálékcső ( nyelőcső ) az emésztőrendszer része. Ez az a cső, amely a táplálékot a szájából a gyomrába szállítja. A légcső (légcső) mögött és a gerinc előtt fekszik.

Mire használható a nyelőcső?

Összeköti a szádat a gyomroddal . Amikor lenyeli az ételt, a nyelőcső falai összenyomódnak (összehúzódnak). Ez a táplálékot lefelé viszi a nyelőcsőn a gyomorba.

Milyen típusú szó bizonytalan?

nem állandó vagy szilárd; instabil ; remegő: bizonytalan kéz. ingadozó vagy hullámzó: bizonytalan láng; bizonytalan árak. szabálytalan vagy egyenetlen: bizonytalan fejlődés.

Mit jelent a bizonytalan séta?

ige. lassan és nehezen járni , mert fáj vagy sérült a lába.

Mit jelent az, hogy bizonytalanul repül?

1 (egy madáré vagy más szárnyas lényé), aki bizonytalanul repül, vagy lebeg a szárnyak gyors és könnyű csapkodásával . ... – Olyan szívóssággal üldözné, mint egy macska, aki egy repkedő madarat üldöz. '

Mit jelent a kötetlen lélek?

1-mondat-összefoglaló: A The Untethered Soul leírja , hogyan tudod elválasztani önmagad az egódtól, kihasználni a belső energiádat, kiterjeszteni önmagad és lebegni az élet folyóján ahelyett, hogy elzárnád vagy harcolnál ellene . Olvasás után: 4 perc.

Mi az a kötetlen jailbreak?

Untethered jailbreak, az iOS jailbreak egyik típusa, amely lehetővé teszi, hogy az eszköz minden újraindításkor jailbreakben induljon el. Ez NEM igényel „újrajailbreak” folyamatot. Az egyetlen módja annak, hogy ezzel a folyamattal megszabaduljon a jailbreaktől, az eszköz visszaállítása.

A tetherless szó?

kötél nélkül ; nincs lekötve.

Mi a rozoga példája?

Rohadt mondat példa. Martha hangja suttogássá halt, miközben egy rozoga lépcsőre mutatott. Eszméletlen volt, rozoga lábakkal. ... Végül néhány rozoga lépcsőn felvezettek minket egy portakabinba, amely a stúdió tetején található.

Mit jelent a Rackety ?

/ (ˈrækɪtɪ) / melléknév. zajos, lármás vagy lármás . társaságilag élénk és olykor enyhén oldottan nyűgös élet.

Mi az a hörgő?

kitartóan vagy rosszkedvűen gondolkodni vagy aggódni ; elmélkedni: A problémán merengett.

Mi a különbség a gyaloglás és a vándorlás között?

Mint igék, az a különbség a gyaloglás és a vándorlás között, hogy a gyaloglás annyi, míg a vándorlás fáradtan, nehéz, lassú léptekkel .

Mit nevezünk nehezen járásnak?

Rendellenes járásról vagy járási rendellenességről beszélünk , amikor egy személy nem tud a szokásos módon járni. Ennek oka lehet sérülések, alapbetegségek vagy a lábakkal és lábfejekkel kapcsolatos problémák. A séta egyszerű tevékenységnek tűnhet.

Mit jelent a bizonytalan hang?

„egy bizonytalan hang” Szinonimák: izgatott . érzelmileg zaklatott és általában mélyen . egyenetlen . nem egyenletes vagy egységes, mint pl. alakja vagy szerkezete.

Mit jelent a megbízhatatlan szó?

: nem megbízható : megbízhatatlan, megbízhatatlan megbízhatatlan barát megbízhatatlan finanszírozási forrás megbízhatatlan autó.

Mi az a kitérő?

melléknév. reszketés vagy remegés , mint idős kortól; toporzékol: egy kitérő öregember.

A nyelőcső és a táplálékcső ugyanaz?

A nyelőcső (tápcső) és a légcső (szélcső) 2 különálló cső . A nyelőcső a légcső mögött fut a mellkason belül. Mindkét cső a torokban kezdődik. Az elfogyasztott étel a nyelőcsövön lefelé halad a gyomorba.

Mi a nyelőcső felépítése és funkciója?

A nyelőcső egy izmos cső, körülbelül 25 cm hosszú, mindkét végén egy záróizommal (szeleppel). Feladata , hogy lenyelés után táplálékot és folyadékot szállítson a szájból a gyomorba . A tápanyagok felszívódása nem megy végbe a nyelőcsőben. Egy falat ételt, amelyet megrágtak és lenyeltek, bolusnak nevezik.

Mi a madár nyelőcső?

Madarak. A madár emésztőrendszerében a termés egy kiterjedt, izmos tasak a nyelőcső vagy a torok közelében. Az emésztőrendszer része, lényegében a nyelőcső megnagyobbodott része. Mint a legtöbb más élőlény, amelynek termése van, ideiglenes élelmiszer tárolására szolgál.