Barney Robinnal végez?

Pontszám: 4,2/5 ( 50 szavazat )

Vannak azonban gondok, a hullámvölgyek, amikor hazudnak a miniszterüknek, Barney anyja pedig nem szereti Robint, és Robin egy pillanatra megfázik, és azt fontolgatja, hogy Teddel megszökik! A végén azonban Robin és Barney összeházasodnak , és Barney megesküszik, hogy mindig őszinte lesz vele.

Barney és Robin együtt végeznek?

Az utolsó évad Barney és Robin esküvői hétvégéje körül forog. Némi aggodalmak után mindkét részükről összeházasodnak a "The End of the Aisle" című filmben, miután a férfi megesküszik, hogy mindig őszinte lesz vele. ... A sorozat alternatív befejezése azt jelenti, hogy Ted esküvőjét követően Barney és Robin végül újra összejöttek.

Kivel végzett Barney?

A Challenge Accepted-ben azt találjuk, hogy nem csak Barney megy férjhez, hanem Ted is találkozik feleségével (a névadó karakter) Barney esküvőjének napján. A 7. évad fináléjában kiderült, hogy Barney felesége Robin Scherbatsky .

Miért nem jött össze Barney és Robin?

Barney és Robin szakított, mert rájöttek, hogy nem dolgoznak párként . Egyikük sem volt boldog a kapcsolatban, és még a barátaik is tudták, hogy saját érdekükben abba kell hagyniuk a randevúzást. ... Ők ketten soha többé nem randevúznak, miután erre a következtetésre jutottak, mégis véletlenszerűen eljegyezték egymást anélkül, hogy először próbafutást végeztek volna.

Robin Barney-val vagy Teddel végez?

És Ted végre találkozik a címadó anyával, Tracyvel, és mindketten boldogan élnek tovább (vagy amilyen közel állnak egymáshoz). Az előretörések azonban azt mutatják, hogy Ted és Robin még mindig együtt vannak . Robin és Barney néhány év után elválnak, rájönnek, hogy egyszerűen nem dolgoznak, és Tracy tragikusan fiatalon meghal.

How I Met Your Mother – Barney és Robin válása

28 kapcsolódó kérdés található

Lily és Marshall elválik?

Emiatt három hónapig különváltak , végül néhány hónappal Lily New York-i visszatérése után újra összejöttek, majd újra eljegyezték egymást, majd összeházasodtak. Végül kiderült, hogy Lily terhes, és megszülte a fiút, akit Marvin Wait-for-it Eriksennek hívtak.

Miért mond Robin, hogy nem Ted?

A felvétel, amelyen Robin nemet mond Tednek, miután megkérdezte, szereti-e őt, újra lejátsszák a Karma és a Band vagy DJ című filmben? Ted ismét emlékezteti Robint, hogy nem szerette őt a The End of the Aisle-ben, miután meghívta Tedet, hogy szökjön meg vele .

Miért törölték azt, ahogy megismertem az anyját?

Amikor egy új évad zöld utat kapott, a hálózatnak újra kellett tárgyalnia a szereplőkkel , ami nem ment zökkenőmentesen. Néhány szereplő már a filmekre helyezte a hangsúlyt, köztük Cobie Smuldersre és Jason Segelre, akik közül az utóbbi lett az utolsó, aki aláírt a kilencedik, egyben utolsó évadra.

Robin tényleg szereti Barneyt?

Robin is kezdettől fogva ellenzi a házasság gondolatát, de beleszeret Barney -ba, aki bebizonyítja neki, hogy megérti, mire van szüksége, és megérti egy partnerétől. Végül Robin hozzámegy ahhoz a személyhez, akit szeretett volna, és ez a személy nem Ted volt.

Robin kihez megy feleségül, amikor megismertem az anyját?

Robin feleségül veszi Barney -t, de három évvel később elválnak. Ted találkozik Tracyvel (az anyával) Robin és Barney esküvőjén.

Miért gonosz Barney?

Barney arról ismert, hogy sok embert eltüntetett. Barney annyira ideges lett, hogy bosszút áll egy titokzatos sötét hatalom megszerzésével , amely lehetővé teszi számára, hogy különleges képességekkel rendelkező, halálos T-rexré változzon. Gonosz elmekontrolljával meggyőzi a kisgyerekeket, hogy nem gonosz, majd énekel és táncol velük.

Miért szűnt meg Ted és Barney barátok lenni?

Ted elmondja a gyerekeinek, hogy édesanyjukkal egy történeten keresztül ismerkedett meg a sárga esernyőjével. ... Robin lefekszik Barney-vel, miután az megvigasztalja őt egy szakítás után, amit Ted rosszallása követ, és elhatározza, hogy nem barátkozik Barney-vel.

Miért került Barney börtönbe?

A legostobább pletykák, amelyek időről időre még mindig felbukkannak, az, hogy a "Barney-t játszó színész" (aki ebben a történetben névtelen) valójában egy őrült kokainfüggő volt , állítólag annyira függő, hogy elrejtette nagyra becsült kokainrejtjét. fel Barney lila farkát, ami miatt végül elkapták és börtönbe került.

Miért nem vette fel Lily Marshall vezetéknevét?

Aldrin vadászpilóta volt a háborúban, mielőtt a NASA-nál dolgozott. Bays és Thomas rendszeresen hangsúlyozta, hogy Lily anyja megrögzött feminista volt, így még valószínűbb, hogy anyja vezetéknevét veszi fel az apja vezetéknevére. Az elmélet alátámasztására Lily nem veszi fel Marshall vezetéknevét, amikor összeházasodnak .

Hány barátnője volt Ted Mosbynak?

Ted Mosby 58 nővel randizott a „How I Met Your Mother” című sorozatban, és lefogadom, hogy 15-nél többet nem tudsz megnevezni.

Melyik epizódban vallja be Barney szerelmét Robin iránt?

A "The Final Page " a CBS How I Met Your Mother című sitcom nyolcadik évadának egy órás epizódja.

Robin tényleg szerette Tedet?

Ted azt is elárulja, hogy még mindig érez Robin iránt . Marshall Skype-ol kettejükkel, és azt mondja nekik, hogy készítsék el újra a forgatókönyvet, miközben ők ketten fogják egymás kezét. Ted bevallja Barney-nak, hogy vannak érzelmei Robin iránt, és soha nem tenne semmit, hogy a közepébe kerüljön.

Ki Nico Robin szerelme?

Kapcsolata Chopperrel két szinten létezik. Először kissé anyai szinten, mivel "aranyosnak" találja.

Marshall és Lily a való életben randevúztak?

Jason Segel karakterének, Marshallnak nagy szerencséje volt, hiszen még az egyetemen találkozott élete szerelmével, Lilyvel. A színész, Jason Segel azonban már 38 éves, de még mindig nőtlen . ... Jason 6 éve jár a Freak and Geeks színésznőjével, Linda Cardellinivel. De ez a kapcsolat még nem vezetett esküvői fogadalomhoz.

Tednek három útja volt?

A Threeway Belt az az öv , amelyet Tednek vagy Barney-nak ítélnek oda, amikor valamelyiküknek sikerül részt vennie egy hármasban . ... Ebben az epizódban Ted belép a hálószobába, ahol Trudy és Rachel vannak, de később nem árulja el, hogy ő nyerte-e az övet.

Robin terhes a 7. évad?

2. TWIST: ROBIN TERHES A 7. évadban Robin azt hiszi, hogy terhes, és Barney gyereke az, mivel nemrégiben együtt aludtak. Ám ekkor kiderül Robin nagy terhességi fordulatának első része, és valójában terméketlen, és nem lehet gyereke.

Mikor veszítette el Ted Mosby a szüzességét?

Ted 17 évesen elvesztette szüzességét Mollyval szemben.

Mi történt Lilyvel és Marshallal?

Lily és Marshall 2005 őszén eljegyezték egymást, ahogy a sorozat pilotjában is látható. ... Könyörög Marshallnak, hogy vegye vissza, de Marshall nem tudja felülkerekedni sebzett büszkeségén, és visszautasítja. Végül azonban újra összejönnek, és újrakezdik az eljegyzésüket. Végül a második évad végén összeházasodnak.