Miért törölték a Barney-t?

Pontszám: 4,3/5 ( 35 szavazat )

A számos per, a nyilvánosság megvetése, vagy a gyorsan változó konvenciók, amelyek a gyermektelevíziós műsorokat formálták a digitalizáció utáni korszakban, megmagyarázhatják, miért törölték Barneyt 2009-ben.

Börtönben van az az ember, aki Barney-t játszotta?

Van egy furcsa öngyilkos mítosz is, amely szerint a "fickó, aki Barney-t játszotta" állítólag jelmezben felakasztotta magát. Ismétlem, nem hangzik túl realistán. Egyébként nincs kocka. Joyner nyilvánvalóan életben van, nyilvánvalóan nem került börtönbe, és mindkét hülye pletykát alaposan megcáfolta Snopes.

Miért utálják Barneyt?

Az ellenségeskedés egyéb okai között szerepel a lila dinoszaurusz hangja (amelyet sok szülő „káprázatosnak” ír le), a fogas mosolyon kívüli változatos arckifejezések hiánya és a személyiség (amit „önközpontúnak” neveznek), valamint hogyan lépnek kapcsolatba a gyerekek a sorozatban a dinoszaurusz karakterekkel. [...]

Mi történt Barneyval?

Mint kiderült, a rajongók azonban rossz dolog miatt aggódtak: bár Barney túlélte, ő és Robin elváltak, és gyereket szült egy idegentől . Néhány héttel a sorozat fináléja előtt Barney és Robin házassága megromlott. ... Néhány évvel később Barney örökre megváltozott.

Robin feleségül veszi Tedet?

Az embereknek több dolog is volt, de a legnagyobb gond az volt, hogy Robin Teddel végzett . Néhány néző jobban szerette volna, ha Barney-val marad, akihez a kétrészes finálé előtt feleségül ment.

miért törölték Barneyt a 2. rész

32 kapcsolódó kérdés található

Kivel köt ki Barney?

A Challenge Accepted-ben azt találjuk, hogy nem csak Barney megy férjhez, hanem Ted is találkozik feleségével (a névadó karakter) Barney esküvőjének napján. A 7. évad fináléjában kiderült, hogy Barney felesége Robin Scherbatsky .

Hogyan ölték meg Barneyt?

1997. november 27-én Amerika szeretett lila dinoszaurusza a földre szállt, de nem kelt fel. A New York-i Macy's Hálaadás Napi Felvonulásán a Barney léggömb egy könnyű oszlopon kapott szúrás következtében életét vesztette .

Barney valódi személy?

Ismerje meg David Joynert: 1991 és 2001 között ő játszotta Barneyt a popkulturális jelenségben/PBS Barney & Friends című műsorában. Van néhány dolog, amit valószínűleg nem tud a Big Purple Dinosaur mögött (vagy inkább belsejében) álló emberről – például úgy néz ki mint. ... És akkor is, Barney lába hatalmas volt.

Barney meghalt, amikor megismertem az anyját?

Az emberek elfelejtik, hogy a flashforwardokkal együtt a karakterekről jelen időben beszéltek, ami Tednek tulajdonképpen többször is előfordult. Barney nem halt meg.

Miért került Barney börtönbe?

2010-ben Barney bűnösnek vallotta magát két gyermek 2009-es szexuális zaklatásában . A bírósági dokumentumok szerint Barney-t egy 4 éves és egy 9 éves lány szexuális zaklatásával vádolták…

Hány éves most Barney?

Barney karakterét Sheryl Leach alkotta meg 1987-ben, ami azt jelentené, hogy Barney jelenleg 32 éves .

Ki volt Barney, a lila dinoszaurusz?

Egy új interjúban Vice utolérte David Joynert , a férfit, aki egy évtizeden át játszotta a szerethető lila dinoszauruszt, Barney-t, és rájött, hogy ő még mindig a szerelemről szól. Három évvel azután, hogy Barney-koncertje 2001-ben véget ért, Joyner tantrikus szexterapeuta és spirituális gyógyító lett.

Barney mennyivel idősebb Tednél?

Ezzel Ted 31, míg Barney 39 éves lenne, sokkal idősebb, mint amennyit ábrázolnak.

Miért volt rossz a Himym vége?

Cheeda kiemelte, hogy Ted, aki az anya halálát keretező eszközként használta, "béna" volt, és kijelentette, hogy a nézők "kénytelenek azt hinni, hogy Ted a felesége halálát arra fogja felhasználni, hogy igazolja Robin "néni" üldözését" volt a fő oka a finálénak. kiábrándító.

Hogy van Barney gonosz?

Barney arról ismert, hogy sok embert eltüntetett. Barney annyira ideges lett, hogy bosszút áll egy titokzatos sötét hatalom megszerzésével , amely lehetővé teszi számára, hogy különleges képességekkel rendelkező, halálos T-rexré változzon. Gonosz elmekontrolljával meggyőzi a kisgyerekeket, hogy nem gonosz, majd énekel és táncol velük.

Meghalt Barney, a lila dinoszaurusz?

Barney, a dinoszaurusz (más néven Barney vagy Barney Dinosaur, vagy a közvélemény a gonosz lila fenyegetést) [született ie 200 000 000-ben; 2010. november 2-án halt meg ; életkora 200 002 010, ma 200 002 021] egy hülye lila dinoszaurusz, amely gyermekeket és csecsemőket eszik.

Barneys apja Godzilla?

Korai élete (Kr. e. 200 000 000 – ie 65 000 000) Barney, a dinoszaurusz ie 200 000 000-ben született egyetlen apjával, Godzillával . ... Ez valószínűleg azért volt, mert csak az iskola előtti és az óvodai munka érdekelte, és mert a legtöbb dinoszaurusztanár úgy gondolta Barneyt, mint "taníthatatlan dinoszaurusz-tanítványt".

Miért nem vette fel Lily Marshall vezetéknevét?

A Reddit elmélet szerint Aldrin volt Lily anyjának apja. ... Bays és Thomas rendszeresen kiemelte, hogy Lily anyja megrögzött feminista volt, így még valószínűbb, hogy anyja vezetéknevét veszi át az apja vezetéknevére. Az elmélet alátámasztására Lily nem veszi fel Marshall vezetéknevét, amikor összeházasodnak .

Mennyi Barney Stinson fizetése?

Barney évente 1 173 312 dollárt keres . Ha még mindig szkeptikus ezekkel a számításokkal kapcsolatban, ne aggódjon. Carter Bays, a műsor executive producere a Twitteren erősítette meg a számot azon rajongók számára, akik hivatalos döntést akartak kapni Stinson fizetéséről. Ez most egy igazi legenda – várjunk csak – darázs fizetés!

Hány évesen házasodott meg Ted Mosby?

Mint kiderült, Ted csak 35–36 éves korában találkozott a feleségével, és valójában csak 42 éves koráig házasodtak össze. Josh Radnor átvette Future Ted szinkronhangját a Last Forever – Második rész végén.

Ki játszik Ted Mosbyként?

Josh Radnor Ted Mosbyt alakította, egy építészt, aki tökéletes párját keresi New Yorkban. Ted Mosby az egész sorozatot azzal töltötte, hogy elmesélte két gyermekének szerelmi életének csúcspontjait és mélypontjait, amelyek oda vezetett, hogy találkozott az anyjukkal.