Miért törölték a Barney-t?

Pontszám: 4,2/5 ( 23 szavazat )

A számos per, a nyilvánosság megvetése, vagy a gyorsan változó konvenciók, amelyek a gyermektelevíziós műsorokat formálták a digitalizáció utáni korszakban, megmagyarázhatják, miért törölték Barneyt 2009-ben.

Miért rossz Barney?

Barney arról ismert, hogy sok embert eltüntetett. Barney annyira ideges lett, hogy bosszút áll egy titokzatos sötét hatalom megszerzésével , amely lehetővé teszi számára, hogy különleges képességekkel rendelkező, halálos T-rexré változzon. Gonosz elmekontrolljával meggyőzi a kisgyerekeket, hogy nem gonosz, majd énekel és táncol velük.

Börtönben van az az ember, aki Barney-t játszotta?

A legostobább pletykák, amelyek időről időre még mindig felbukkannak, az, hogy a "Barney-t játszó színész" (aki ebben a történetben névtelen) valójában egy őrült kokainfüggő volt , állítólag annyira függő, hogy elrejtette nagyra becsült kokainrejtjét. fel Barney lila farkát, ami miatt végül elkapták és börtönbe került.

Hány éves most Barney?

Bár születésnapját a Barney franchise-ban ünnepli, még mindig több mint 200 millió éves .

Barney valódi személy?

Ismerje meg David Joynert: 1991 és 2001 között ő játszotta Barneyt a popkulturális jelenségben/PBS Barney & Friends című műsorában. Van néhány dolog, amit valószínűleg nem tud a Big Purple Dinosaur mögött (vagy inkább belsejében) álló emberről – például úgy néz ki mint. ... És akkor is, Barney lába hatalmas volt.

A 10 legjobb ijesztő Barney-elmélet

24 kapcsolódó kérdés található

Mi az a gonosz Barney-dal?

A The Evil Barney Song a Barney aktuális főcímdalának visszafelé változata . A dal a dalszöveg hallható pareidóliája lehet, ellentétben a legtöbb emberrel, aki magát Barney-t nagyon gyűlöli, máshogy hallotta a dal szövegét, ahogy az alább látható.

Melyik dalt játszották visszafelé?

A telefonáló megkérdezte Gibbet egy pletyka kapcsán, miszerint a Beatle Paul McCartney meghalt, és azt állította, hogy a Beatles „ Revolution 9 ” című dala egy visszafelé szóló üzenetet tartalmazott, amely megerősíti a pletykát. Gibb visszafelé játszotta a dalt a lemezjátszóján, és ezt hallotta: "Kapcsold be, halott ember...

Barney sorozatgyilkoson alapult?

Egy hamis pletyka azt sugallta, hogy Barney egy 1930-as évek sorozatgyilkosán alapult, és kijelentette: "Barney, a dinoszaurusz egy Barney nevű férfin alapul, aki a 30-as években dinoszaurusznak öltözve járt a parkba, hogy gyerekeket vonzzon magához.

Barney egy démon?

Barney egy empath démont és egy sorozatgyilkost alakított.

Miből él Barney?

Barney munkája az Unpause-ban derül ki, ahol kiderül, hogy őszintén válaszolt; A PLEASE egy mozaikszó ("Provide Legal Exculpation And Sign All"), és Barney feladata az, hogy jogi bűnbak legyen a cége korrupt tevékenységei miatt .

Hogyan mozgatta Barney a száját?

A Barney in Concert öltöny jelentős módosítása. Az idei évad jelmeze a Barney irányításának jelenlegi módszerével kezdődött ( az előadó ráharap egy, az állkapocs belsejéhez kapcsolódó rúdra, és megrázza a fejét , hogy mozgassa a száját).

Hogy nézett ki Barney?

Barneynak mély, érett hangja van . Barneyt drasztikusan áttervezik, szemei ​​egyre nagyobbak és szélesebbek lesznek, a hasa és a lábai kerekebbek lesznek, a színe világosabb lila árnyalatú lesz, a szája pedig kisebb lesz. A Barney jelmez most világosabb habból készült. Ennek az öltönynek is zöld állkapcsa van.

Mit jelent a BJ Barney nyelven?

A BJ a " Barney Junior " rövidítése. BJ és Baby Bop Barney gyerekei... valahogy. Hé, ha egy protoceratops és egy triceratops testvérek is lehetnek, semmi ok, amiért egy tyrannosaurus ne lehetne az apjuk.

Mire való a Barney becenév?

a Barney személynévből , Bernard kedvenc formája .

Barney dinoszaurusz vagy medve?

Barney-t eredetileg medvének szánták . Miután Sheryl Leach fia, Patrick elment egy dinoszaurusz kiállításra, a karakter dinoszaurusz lett. Eredetileg 1987-ben készült a "Barney and the Backyard Gang" című videósorozathoz.

Mi Barney kedvenc étele?

Annak ellenére, hogy húsevő típusú dinoszaurusz, Barney sok különféle ételt szeret, például gyümölcsöt és zöldséget, de fő kedvence a mogyoróvajas és zselés szendvics egy pohár tejjel .

Kik vannak a Barney karakterekben?

Nehéz elhinni, hogy a Teletubbies idén 16 éves lett. A jelmezekben szereplő színészek brit színészek eklektikus keverékei voltak. Laa Laát Nikky Smedley színésznő, Tinky Winkyt Simon Shelton táncos , Po-t Pui Fan Lee színésznő, Dipsyt pedig John Simmit komikus alakította.

Miért olyan népszerű Barney?

Barney kirobbanó népszerűsége mögött olyan egyszerű az ok, mint a műsorban: olyan piacra törekedett, amelyet nem szólítottak meg . Az azóta eltelt évek során más műsorokat is készítettek a fiatalabb óvodások számára: a „Blues Clues” a legjobb a csoportból, míg a „Teletubbies” az 1 év körüli gyerekeknek készült.

Ki kapta a legtöbb fizetést azért, hogy megismertem az anyját?

Mivel Harris ilyen áramot hozott a sorozatba, ő volt a legjobban fizetett szereplő. Bár nincsenek jelentések arról, hogy mennyit keresett az első évadban, az Insider szerint epizódonként 400 000 dollárt vitt haza a sorozat utolsó évadára.

Hogy lehet Barney ilyen gazdag?

Az Unpause-ban (S09E15) kiderül, hogy Barney évente 1 Crapload-ot költ öltönyre, és évente 16 Crapload-ot keres. Barney azt is elmondja, hogy Robin családjának vagyona eléri a 6000 Canadien Craploadot. ... Feltéve, hogy a második szobában is van 7 állvány, 15 öltönyből, Barneynak 210 (2(7*15)) öltönye van.

Barney szociopata?

A korábbi évadokban Barney hatalmas nőcsábász volt, és legjobb barátja, Ted Mosby (Josh Radnor) "magasan működő szociopataként" jellemezte. Barneynak rengeteg stratégiája és szabálya van arra, hogy találkozzon a nőkkel, lefeküdjön velük, és eldobja őket.

Ki most Barney?

2018 januárjában a Business Insider interjút közölt a Barneyt alakító színésszel, David Joynerrel, melynek címe: „A színész, aki Barneyt alakította, ma tantrikus szexspecialista, aki 350 dollárt kér egy alkalomért, és nem tanácsolja az óvszer használatát – és csak női ügyfeleket fogad el. ."