Mennyire jó a wharton iskola?

Pontszám: 5/5 ( 29 szavazat )

A Pennsylvaniai Egyetem Wharton Schoolja az ország legjobb teljes munkaidős MBA-programja lett a US News and World Report 2020-as éves rangsorában . Ez az első alkalom, hogy Wharton birtokolja az egyedüli első helyet. ... Wharton a 2018-as rangsorban a Harvarddal osztozott az első helyen, de a 2019-es listán a harmadik helyre csúszott vissza.

A Wharton School jó egyetem?

Pennsylvaniai Egyetem (Wharton) 2022. évi ranglista A Pennsylvaniai Egyetem (Wharton) a 2. helyen áll a legjobb üzleti iskolák között . Az iskolákat teljesítményük alapján rangsorolják a kiválóság széles körben elfogadott mutatói alapján.

Miért olyan jó a Wharton School?

A Wharton tudást és készségeket ad a világ megváltoztatásához . A tanulás az osztálytermen kívül is folytatódik, amikor értékes készségeket alkalmaz a csapatmunka, a tantervi tevékenységek, a konferenciák, a kutatás és a klubélet során.

Milyen GPA kell ahhoz, hogy bekerülj a Whartonba?

Az UPenn Wharton átlagos GPA 3,6 a 4,0 -ból a legfrissebb felvételt nyert hallgatók osztályában. A GPA fontos, de nem az egyetlen mutatója a tudományos erőnek. Most már nem tehet semmit annak érdekében, hogy módosítsa az egyetemi GPA-ját, ezért dolgozzon a jelentkezés más részein, hogy kiegyensúlyozza az átlagosnál alacsonyabb GPA-ját.

Wharton egy pártiskola?

Wharton: Az első a legtöbb profitra összpontosító, a második a legtöbb bulira és a legtöbb utazásra összpontosító kategóriában, a harmadik a legversenyképesebb és a legtöbb mennyiségben.

Wharton Business School: Saját tapasztalat (Megérte?) | Bekerülni egy Ivy League Egyetemre

42 kapcsolódó kérdés található

Nehéz bekerülni a Wharton MBA-ra?

A Wharton MBA programba való felvétel nem jelent ámulatot . Az MBA jelentkezők legutóbbi felvételi aránya 19,2% volt. Bár ez magasabb, mint mondjuk a Harvard Business School 12%-os elfogadási aránya vagy az MIT Sloan 14,6%-a, ez azt mutatja, hogy senki sem megy egyszerűen ebbe az áhított programba.

Wharton ad ösztöndíjat?

A Wharton School of Business ösztöndíjakat kínál a hallgatóknak, hogy ott tanuljanak vagy kutassanak . A Wharton Business School ösztöndíjak száma a pénzeszközök rendelkezésre állásától függ. A Wharton ösztöndíjak széles skálája a különféle hátterű hallgatókat célozza meg, és fedezi a tandíjat, valamint a megélhetési költségeket.

Mennyire nehéz Wharton?

2017-ben, amikor a Penn teljes elfogadási aránya 9,2%, a Wharton elfogadási aránya csak 7,1% volt. Ezért joggal feltételezhető, hogy a Whartonba való bejutás valószínűleg még mindig egy (két) diplomával nehezebb, mint egy másik egyetemi iskolába az egyetemen belül.

A Harvard nehezebb, mint az UPenn?

Nehezebb felvételt nyerni a Harvard Egyetemre, mint az UPennre . ... A Harvard Egyetemen 31 566 diák tanul, míg az UPennben 25 860 hallgató van.

Wharton túl versenyképes?

Nem tagadom, hogy a versenyszellem átjárja Whartont. Ez a világ vezető egyetemi üzleti iskolája, és kiemelkedő teljesítményt nyújtó, motivált diákjai olyan eszközkészlettel szereznek diplomát, amelyre szükségük van ahhoz, hogy kitűnjenek egy éles versenyhelyzetben lévő üzleti világban.

Mennyit keresnek a Wharton MBA végzettségűek?

A Wharton 2020-as karrierjelentésének főbb elemei: 904 diák a 2020-as osztályban. A kereső diákok 93,5 százaléka számolt be állásajánlatokról. Átlagos fizetés: 150 000 USD .

Nehéz a GMAT vizsga?

Nehéz vagy könnyű vizsga? Évente több mint 200 000 ember veszi át a GMAT-vizsgát, és az összes résztvevőnek csak 6%-a ér el 720-at vagy többet. Ezekből az adatokból megérthetjük, hogy a GMAT kemény vizsga , és erőfeszítést igényel a 700+ pontszám.

Bekerülhetek a Whartonba munkatapasztalat nélkül?

A Wharton MBA programba való jelentkezéshez nem szükséges munkatapasztalat , bár sok sikeres jelentkezőnk csatlakozik a programhoz körülbelül 5 éves szakmai tapasztalattal.

Melyik iskolába a legnehezebb bejutni az UPennnél?

A Wharton (9%-os elfogadási arány) a legversenyképesebb iskola, míg a School of Nursing (25%-os elfogadási arány) a legkevésbé versenyképes a négy közül.

Melyik Ivy League buli a legjobb?

Az egyik címke, amelyre Penn ragaszkodott, a „szociális borostyán”. Bármely diák – még egy hivatalos idegenvezető is – elmondja neked, hogy az egyetemen „dolgozzon keményen, játsszon keményen” mentalitás, és szeptemberben a Playboy meglepő új címet adományozott Pennnek: Number One Party School Amerikában.

A Harvard egy pártiskola?

Míg azonban egyes Cantabs elismeri, hogy a Harvardon bulizni nagyobb gondot okoz, mint kellene, mások ragaszkodnak ahhoz, hogy a Harvard egészséges éjszakai élettel büszkélkedjen. ... A harvardi hallgatók azt mondják, ha egy buliba kell lépni, a társasági élet a két iskolában gyakorlatilag megkülönböztethetetlen .

Melyik Ivy League buli a legtöbb?

Niche-rangsorok a parti színterén
  • 1. UPenn: 3.9.
  • 2. Yale: 3.7.
  • 3. Columbia: 3.6.
  • 4. barna: 3,5.
  • 4. Dartmouth: 3,5.
  • 6. Cornell: 3.4.
  • 6. Harvard: 3.4.
  • 6. Princeton: 3.4.