Használhatom a facerig-et a youtube-on?

Pontszám: 5/5 ( 13 szavazat )

a FaceRig Pro DLC-vel a havi bevételtől függetlenül jogosult a YouTube/Twitch videóival bevételszerzésre , de nem kizárólag előfizetéses szolgáltatásokhoz, például az új YouTube Redhez (a YouTube Red kizárólagos tartalomhoz szüksége lesz FaceRig Studio).

Használhatja a FaceRig-et streaminghez?

A FaceRig Pro-t olyan tartalomkészítők (streamerek/twitch műsorszolgáltatók/youtube csatornák) használják, akik havonta több mint 500 dollárt keresnek abból a csatornából, amelyen a tartalom szerepel. Ha 500 dollárnál kevesebbet keresel, biztonságosan streamelhetsz a FaceRig Classic segítségével.

Mi lesz a FaceRig-gel?

Az Animaze kiadásakor mindenhol eltávolítjuk a FaceRig összes verzióját , beleértve a frissítéseket és a DLC-csomagokat is. A Facerig Steam fórumok és a Steam Workshop továbbra is a megszokott módon működik. Ahogy a hangsúlyt az Animaze-re helyezzük, a támogatási prioritásainknak is meg kell változniuk.

A FaceRig havi előfizetés?

Nem, ez egyszeri vásárlás . A főbb programfrissítések (1.0-s verzióról 2.0-ra) azonban frissítési díjat igényelnek. A kisebb frissítések gyakoriak lesznek, de a regisztrált felhasználók számára ingyenesek lesznek.

Hogyan streamelhetem a FaceRig-et?

Tippek
  1. Indítsa el a választott streaming szoftvert.
  2. Ellenőrizze, hogy a FaceRig be van-e kapcsolva a műsorszórás a speciális felhasználói felületen.
  3. Válassza ki a játékot forrásként a streaming szoftverben.
  4. Válassza ki a FaceRig Virtuális Webkamerát webkamera-forrásként a streaming szoftverben 5.

🎭 Hogyan használjuk a Facerig-et 2020-ban 🎭

32 kapcsolódó kérdés található

Hogyan telepíthetem ingyenesen a FaceRig-et?

A FaceRig letöltése és telepítése. Nyissa meg a „Software Files” mappát, és futtassa a „FaceRig-setup.exe” fájlt – kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a szoftver telepítéséhez. A telepítés után lépjen be a Software Files\CRACK\Bin mappába, és másolja be a tartalmat abba a mappába, ahol a szoftvert telepítette. Cserélje ki a fájlokat a célhelyen.

A FaceRighez szükség van webkamerára?

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat. Tárhely: 4 GB szabad hely. Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya. További megjegyzések: A képalapú követéshez webkamerára van szüksége .

Miért olyan drága a FaceRig?

Rövid válasz: Technológiai licencelés – a FaceRigben használt arckövető könyvtár külsőleg arckövető szakértőktől van licencelve. ... Ne feledje: sok erőfeszítést igényel ezeknek a technológiáknak a kutatása és karbantartása, ezért normális, hogy ezek engedélyezése komoly pénzbe kerül .

A FaceRig megszűnik?

Egyszerűen fogalmazva, gondoskodni fogunk arról, hogy a FaceRig működőképes maradjon 2021 végéig . Hihetetlenül fontos számunkra, hogy mindenki továbbra is használja a FaceRig-et anélkül, hogy aggódnia kellene egy váratlan esemény miatt, amely letiltja a programot.

A FaceRig mobilon van?

További videók a YouTube-on Új és ingyenes ünnepi maszkok érhetők el a FaceRig Mobile-on iOS és Android rendszerre egyaránt.

A FaceRig megmutatja az arcom?

Az egyetlen módja annak, hogy felfedje az arcát, ha a Felső felhasználói felület Kép a képben ikonjára kattintva váltogatná a kamera előtolási módjait (amit streamelés közben természetesen elrejt.

Használhatja a FaceRig-et az Omegle-n?

A FaceRig éppen ezt teszi lehetővé. Akár idegenekkel szórakozik az Omegle-n vagy a Chatroulette-en, akár jól érzi magát barátaival Skype-on, a FaceRig szinte mindennel működik .

Használhat Vtuber-avatart a Microsoft csapataiban?

A FaceRig egy alkalmazás, amely 13 dollárért elérhető a Steamen, és viszonylag egyszerű. Egy csatlakoztatott kamerát használ az arc feltérképezésére, majd egy 3D-s modellt ültet a tetejére. ... Használhatod Microsoft Teams-en, Slack-en, Skype-on, gyakorlatilag bármin, ami kameraforráshoz csatlakozik.

Hogyan rejthetem el a FaceRig felhasználói felületet?

Elrejti a felületet. A felület újbóli eléréséhez vigye az egeret a felület bármely részére (beleértve a menü párbeszédpaneleket is). Annak érdekében, hogy az interfész mindig bekapcsolva maradjon, nyomja meg ismét az Interfész elrejtése gombot . Képernyőképet készít a FaceRig ablakról.

Szüksége van FaceRig-re a Live2D-hez?

FaceRig Live2D modul a Steamen. A tartalom futtatásához a Steamen található FaceRig alapalkalmazás szükséges.

Eladható lesz valaha a FaceRig?

Sokan kérdeztétek, hogy a FaceRig még utoljára forgalomba kerül-e, mielőtt az Animaze megjelenésekor eltávolítjuk az értékesítésből. A válasz igen ! (beleértve a Pro és az avatar csomagokat) az Animaze elindítása előtt. Maradjon velünk a dátummal és időponttal kapcsolatos további részletekért.

Használhatod a FaceRig-et diszcordon?

Webkamerával bárhol működik Használja avatarjait a Twitchen, a Discordon, a Skype-on, a Zoom-on és egyebeken egyetlen gombnyomással.

A FaceRignek van műhelye?

A Steam Workshop megkönnyíti a játékhoz vagy szoftverhez tartozó új tartalmak felfedezését vagy megosztását. Előfordulhat, hogy az egyes játékok vagy szoftverek némileg eltérő típusú tartalmakat támogatnak a műhelyükben, ezért a legjobb, ha a hivatalos dokumentációban talál további részleteket arról, hogy mit lehet létrehozni és megosztani az adott területen.

A Hololive használja a live2d-t?

Hololive (iOS) MocapX (iOS) Live2DViewerEX (Windows, MacOS, Android)

Ki a FaceRig kabalája?

Fluffo . Szúrós és imádnivaló vörös panda. Ő a FaceRig kabalája, és nagyon büszke rá.

Milyen webkamerára van szükségem a FaceRighez?

A FaceRighez használt kamerának a lehető legkevesebb képzajjal (szemcsésséggel) és megfelelő felbontással kell rendelkeznie. A FaceRig bármilyen 480p felbontású és nagyobb webkamerával működik. A 720p, valamint a 30 vagy 60 fps ajánlott.