Miért a revolverek a legjobbak?

Pontszám: 5/5 ( 37 szavazat )

A revolverek könnyű használhatósága és megbízhatósága mindig megbízható hordfegyvereket vagy házi védelmi fegyvereket tesz lehetővé. Ezenkívül a rendelkezésre álló revolverek sokkal erősebbé teszik a revolvereket, mint a félautomaták, amelyeknek a rejtett hordozáson vagy az otthoni védelemen kívüli alkalmazásai is említést érdemelnek.

Miért jobbak a revolverek?

A revolverek fő előnye a nagyobbik végén van. Röviden, a revolverek egyszerűsége és alkatrészeik robusztussága lehetővé teszi, hogy nagyobb kaliberekkel lőjenek . A revolverek nehezek, és általában nagyobb erőt is kibírnak. Találhatsz néhány homályos félautomat, amelyek hihetetlenül nagy lövedékeket lőnek, mint például a .

Miért jobbak a revolverek, mint a pisztolyok?

Erő. Egy revolver nagyobb kalibereket tud kilőni, mint egy hasonló hosszúságú félautomata. Kialakításánál fogva nehezebb, így jobban elnyeli az erős patronok visszarúgását. Ezenkívül a revolver nem tárolja a töltényeit a markolatában, mint egy félautomata.

Mi a jó a revolverben?

Az egyik nagyszerű dolog a revolverekben, hogy hatalmas és erős töltényeket helyezhet el bennük . A legerősebb sorozatgyártású kézifegyver egy revolver. Ezek a fegyverek azonban gyakran túl nagyok ahhoz, hogy egy újonc biztonságosan lőhessen. Ha egy fegyver túl nagy és nehéz, nehéz lőni, megfogni és biztonságosan kezelni.

A revolverek a legmegbízhatóbb fegyverek?

Azok, akik a revolver relevanciáját szorgalmazzák, gyakran az alábbi érvek egyikével vagy mindkettővel ellenkeznek: A revolverek megbízhatóbbak és pontosabbak, mint a félautomaták . Rengeteg más előnye is van a kerékpisztolyoknak, de tapasztalataim szerint ez a kettő tűnik a leggyakrabban ismétlődőnek.

A revolveres lövöldözés rejtett előnyei

36 kapcsolódó kérdés található

Mik a revolverek hátrányai?

Legnyilvánvalóbb hátránya, hogy lassabb az újratöltési ideje. 5, 6, vagy akár 7 lövés után egyenként kell visszatölteni a golyókat a revolverbe. Ügyeljen arra, hogy soha ne ejtse le a revolvert. Sokkal hajlamosabbak arra, hogy leejtéskor véletlenül tüzeljenek .

Elakadnak valaha a revolverek?

A nagy különbség a revolverek és a félautomata pisztolyok „elakadása” között az, hogy a legtöbb pisztolyhiba meglehetősen gyorsan elhárítható. A revolverrel azonban a meghibásodás általában kivezeti a harcból .

A 38-as erősebb, mint a 9 mm-es?

A 9 mm ballisztikailag jobb, mint a . ... 38 Special csak 264 láb font erőt (147 szem golyó 900 láb/s sebességgel egy 4 hüvelykes hordóból), míg a szabványos nyomás 9 mm 365 láb font erőt (124 szem golyót 1150 láb/s).

Mi a legjobb revolver ennyi pénzért?

Revolverek rejtett hordáshoz: 10 legjobb választás, rangsorolt
 1. Bika Dühöngő Bika. Sportember raktár.
 2. Smith & Wesson kormányzó. Cabelának. ...
 3. Ruger Super Redhawk. ...
 4. Észak-amerikai fegyverek. ...
 5. Bika Védő. ...
 6. Smith & Wesson 442...
 7. Ruger LCR-22. ...
 8. Smith & Wesson testőr 38. ...

Miért jobbak a revolverek önvédelemre?

A revolver egyik előnye a hazai védelemben, hogy könnyebb kezelni és megtanulni lőni . Revolverrel nem kell lőni: egyszerűen nyissa ki a hengert, helyezze be a golyókat, zárja be a hengert és húzza meg a ravaszt.

Melyik a legmegbízhatóbb revolver?

10 legjobb újonnan vásárolható revolver
 • Ruger GP100. A GP 100 3, 4 és 6 hüvelykes kivitelben kapható. mfg fotó. ...
 • Ruger SP101. 22LR. ...
 • Ruger Vaquero. Ez az egyműködésű revolver a Colt Single Action Army revolverén alapul. ...
 • Ruger Super Blackhawk. Ez a Ruger revolver a legjobb választás a modern kézifegyvervadászok számára.

Biztonságos-e teljesen feltöltött revolvert hordani?

Bejegyzett. Az összes kamra megtöltött szállítása 100%-ban biztonságos bármilyen gyártmányú modern DA revolverben. Ha ezt nem teszed, az körülbelül olyan okos, mintha egy modern félautót cipelnél üres kamrával.

Jobb a pisztoly, mint a revolver?

Kapacitás. A revolver vs pisztoly vitában a pisztoly elsődleges előnye a kapacitás . A legtöbb revolver tölténykapacitása öt és hét lőszer közötti. Egyes kerékfegyverek hengerei nyolc-kilenc töltényt tartalmaznak, de ezek viszonylag ritkák.

A revolver elsül, ha leesik?

Ugyanez a művelet felhúzza a pisztolyt, és ezen a ponton, ha meghúzzák a ravaszt, a fegyver elsül. A legtöbb modern kézifegyver „leejtésbiztos” abból a szempontból, hogy ha véletlenül derékmagasságig leesik egy lövedékkel a kamrában, nem lőnek véletlenül .

Melyik a legjobb revolver?

 • Freedom Arms Model 83. Ellenőrizze a legújabb árat. A legjobb egyfelvonásos revolver: Freedom Arms Model 83. ...
 • Smith & Wesson 19. modell. Ellenőrizze a legújabb árat. Legjobb . ...
 • Ruger Super Blackhawk .44 Magnum. Ellenőrizze a legújabb árat. ...
 • Ruger Single-Six. Ellenőrizze a legújabb árat. ...
 • Colt Anaconda .44 Magnum. Ellenőrizze a legújabb árat. ...
 • Smith & Wesson M&P J-Frame. Ellenőrizze a legújabb árat.

A revolverek erősebbek?

A revolvereket gyakran „erősebbnek” mutatják, mint a félautomata kézifegyvereket, és ez bizonyos mértékig igaz is: a revolverek sokkal erősebb lőszert tudnak hasznosítani (lásd az oldalképet), mivel általában szilárd vázuk van, ezért fizikailag erősebbek.

Mi a legjobb kaliber egy revolverhez?

. 357 Magnum – Revolverben ez a legjobb választás. A . A 357 a golyó méretéhez képest sok energiát ad le, és a megfelelő revolverben a filc-visszarúgás és a torkolat-flip kezelhető.

Ki készíti a világ legjobb revolvereit?

A 10 legjobb revolver a Földön – névlista
 • 1,5 7) RUGER GP 100.
 • 1.6 6) SMITH ÉS WESSON KORMÁNYZÓ.
 • 1,7 5) SMITH AND WESSON P és M 340.
 • 1,8 4) DAN ÉS WESSON 715.
 • 1,9 3) SMITH ÉS WESSON 629.
 • 1,10 2) SMITH ÉS WESSON 66.
 • 1,11 1) SMITH ÉS WESSON 686+
 • 1.12 KÖVETKEZŐ.

Mi a különbség a 38-as és a 38-as speciális között?

Nincs különbség a között. 38-as és 38-as speciális . Az előbbi egy kaliberre vonatkozik. 357 hüvelykes golyóátmérő, míg az utóbbi egy töltényváltozat a .

A 38 Special megállít egy támadót?

38 speciális hozam nagyon korlátozott fékezőerő . Igen, a peewees jobb, mint a fegyver nélkül, de nem sokkal.

A 38 Special jó fegyver egy nőnek?

38 A speciális revolvereket gyakran népszerűsítik egy új lövész első fegyvereként, különösen a női lövészek számára? ... A „ Snubbies ”-nak van néhány pozitív tulajdonsága: kicsik, könnyűek, könnyen elrejthetők, megbízhatóak, és elég nehéz véletlenül kisütni ezzel a hosszú, erős ravaszhúzással.

Mennyire jó a 38 Special önvédelemre?

38 Különlegessége, hogy önvédelmi szempontból hatékony szolgálati méretű pisztolyokban . Nem okoz túlzott visszarúgást, így a legtöbb lövész pontosan tudja lőni. Ez nagyon népszerűvé tette a rendőrség és a civilek körében. ... Egyszerűen töltsön be, mutasson, lőjön és ismételje meg.

Miért akad el a 38-as speciális?

Több mint valószínű, hogy van némi könnyű lőpormaradvány a kilökőcsillag és a henger hátlapja között, ahol találkoznak. Ha kinyitotta, nyomja meg a kilökőrudat, hogy a csillag mögé kerüljön és tisztítsa meg. A mögötte lévő maradékok ilyen típusú elakadási problémákat okozhatnak.

Mely fegyverek akadnak el a legkevésbé?

Melyik pisztoly akad el a legkevésbé?
 • Smith és Wesson SD9/40. Smith és Wesson egy kiváló Glock, ööö, kézifegyvert tervezett és épített, amikor megjelent az SD9/40.
 • Rock Island GI 1911-es modell.
 • Grand Power P1 Mk7.
 • Canik TP-9SA 9mm.
 • Smith and Wesson M&P Shield 9mm.

A revolverek meghibásodnak?

A revolverek hibásan működnek . Talán nem olyan gyakran, mint a félautomata, de meghibásodnak. Mást mondani, azt állítani, hogy egy mechanikus dolog nem fog vagy nem tud eltörni, hamis. Minden lőfegyvernél az a kulcs, hogy jól karbantartsák és csúcsformában tartsák, különösen, ha az élete múlik rajta.