Hol van Renee Bargh?

Pontszám: 5/5 ( 18 szavazat )

Jelenleg az Extra hétvégi műsorvezetője és tudósítója az Egyesült Államokban . 2020. január 23-án Bargh a The Voice Australia társműsorvezetője lett Darren McMullen mellett a sorozat 9. évadában.

Miért hagyott extrát Renee Bargh?

Renee úgy döntött, hogy a családját és az egészségét helyezi előtérbe, de továbbra is azt tervezi, hogy a jövőben együttműködik az Extra TV-vel, és ausztrál eseményekről és interjúkról tudósít. „Abban az időben, amikor minden olyan bizonytalan, fontosnak éreztem, hogy közel legyek a családhoz, és erős közösségi érzésem legyen” – folytatta.

Renee Bargh Brad Pitttel jár?

Miután 2020-ban interjút készített vele a Screen Actor's Guild Awards vörös szőnyegén, egy ausztrál kiadó azt állította, hogy Bargh és Pitt egy tétel, mindössze egy héttel azután, hogy le kellett tagadnia, hogy „titokban randevúzna” Tom Cruise-zal. Bár Bargh kívülről soha nem tagadta a Pitt-hírt, nyugodtan kijelenthetjük, hogy ezek nem egy tárgy.

Miről híres Renee Bargh?

Renee Bargh (1986. október 18-án született) ausztrál szórakoztató riporter, aki leginkább az [V] Ausztrália csatorna műsorvezetőjeként ismert.

Ki mutat be azonnali szállodát?

Jacobz 2010-től 2015-ig vezette az X-Faktor 2-7. évadját. Jacobz 2017-ben tért vissza a televíziózáshoz, és az Instant Hotel műsorvezetője volt. 2019-ben Jacobz részt vett az I'm A Celebrity ötödik ausztrál évadában...

Hogyan megy ki Brad Pitt anélkül, hogy bárki tudná? Amit mond!

25 kapcsolódó kérdés található

Leah és Jay még mindig együtt vannak az Instant Hotelben?

Ez arra késztetett bennünket, hogy egy kicsit mélyebbre ássunk a közösségi médiában, amiből kiderült, hogy Leah és Jay – akik utoljára 2019 februárjában és márciusában tettek közzé közös fotókat Instagram-oldalaikon – már nem is követik egymást . Ezt úgy értjük, hogy Leah és Jay valószínűleg szakítottak.

Kié az Instant Hotel nyereményháza?

Ki az? Leonardo DiCaprio . Nos, a pletykák szerint Leonardo DiCaprio. A pletykák egészen 2014-ig nyúlnak vissza, amikor először jelentették, hogy DiCaprio 5,2 millió dollárért vásárolta meg a század közepén lévő birtokot.

Debbie és Justin nyerte az Instant Hotelt?

Valójában Debbie és Justin olyan egészségesek, ahogy jönnek – és nem is örülhetnénk jobban, hogy végül ők vihették haza az Instant Hotel fődíját .

Babe és Bondi nyerte az Instant Hotelt?

Instant Hotel: Ausztrál lakástulajdonosok harcolnak a „legjobb otthon” címért. Az Instant Hotel tíz házaspárt követett, akik elhatározták, hogy bebizonyítják, hogy az AirBnB a legjobb Ausztráliában. ... A nagydöntőben Babe és Bondi egy utolsó, azonnali szállodacsatában találta szembe magát Terryvel és Anitával.

Ki nyerte az Instant Hotel 2. évadát?

Az Instant hotel 2. évadának nyertesei Debbie és Justin lettek. A páros a másik négy versenyzőt, Razzt és Markot, Jay-t és Leah-t, valamint Gene-t és Sharont juttatta az első helyre.

Lesz az Instant Hotel 3. évada?

Sem a Seven Network, sem a Netflix nem mondta le és nem újította meg a harmadik részt . A sorozat előző évadjai elképesztő visszhangot kaptak a rajongóktól és a kritikusoktól.

Mi történt Shay-vel és Mikey-vel?

Shay Razaei egykori Instant Hotel csapattársa, Mikey Gelo megerősítette tragikus halálát . Vasárnap a Daily Mail Australia-nak nyilatkozva a Channel Seven reality TV sztárja elmondta, hogy Shay két hete, 33 évesen elhunyt, temetését pedig múlt szerdán tartották.

Hol van most Brent és Leroy?

Brent és Leroy ma már híres "Instant Hotel" ingatlana Port Douglas gyönyörű tengerparti városában található Ausztrália trópusi északkeleti partján, Queensland napos államában. A pihentető, természettel teli meleg vakációra vágyók aligha választhatnának jobb régiót a Land Down Under-ben.

Mi volt az Instant Hotel fődíja?

Mi az a fődíj? Az Instant Hotel 2. évadának díja 100 000 AU dollár lesz. Az első évad nem járt pénzdíjjal, ehelyett egy amerikai Instant Hotelben szállást biztosított a győztes csapatnak. A szálloda Kaliforniában volt, és állítólag egy titkos hollywoodi sztár tulajdona.

Gene és Sharon még mindig házasok?

Noha Simmons több mint 30 éve van együtt Shannon Tweeddel – 2011 óta házas –, romantikus múltja van néhány híres nővel, köztük Diana Ross-szal, Katey Sagal-lal és Cher-rel.

Mi történt azonnali szállodában?

Az Instant Hotel egy ausztrál reality televíziós sorozat, amelyet 2017. november 7-én kezdtek sugározni a Seven Network csatornán. 2017 novemberében a sorozatot megújították a második évaddal, amelyet 2019-ben adtak le. 2018 decemberében a Seven bejelentette Laurence Llewelyn-Bowent. 2019-ben Luke Jacobz helyére lépne műsorvezetőként.

Ki az a Gene az azonnali szállodából?

Gene Pierson ( született Giancarlo Salvestrin , 1946. április 29.) egy zenész, aki szólókarrierje kezdetén Új-Zélandon, majd Ausztráliában futott be. Az 1960-as és az 1970-es évek eleji dalai, a "Love, Love, Love", a "You Got to Me" és a "Reach Out" helyi listasikereket értek el Ausztráliában és Új-Zélandon.

Shay az instant hotelből amerikai?

33 évesen elhunyt Shay Razaei ausztrál reality-sztár, aki 2017-ben az Instant Hotelben szerzett hírnevet. Temetése múlt szerdán volt, halála pedig egy héttel korábban történt.

Juliet Ashworth brit?

1998-ban történt, amikor Peter Gaunt kiadói ügyvezető a Brightonban , az Egyesült Királyságban született Ashworth-t nevezte ki a Conde Nast's Vogue vezető pozíciójába, Marion Hume helyére.

Ki halt meg az Instant Hotelben?

Meghalt Jannine Barossa , a Netflix Instant Hotel című sorozatának első évadának sztárja. 61 éves volt.

Hány éves Sharon Instant Hotel?

Az Instant Hotel csapatából a legemlékezetesebbek a 73 éves Gene Pierson és a 45 éves Sharon Salvestrin. Íme, mit kell tudni Gene popsztár múltjáról, Bellenden Ker tulajdonukról, és arról, hogy végül megnyerik-e a szezont.

Léteznek 3. évados fincsi múmiák?

A Netflix kiadta a fincsi múmiák 3. évadjának dátumát.