A vtuberek használnak facerig-et?

Pontszám: 4,5/5 ( 40 szavazat )

A Facerig Studio for Individual VTubers w/Live2D a csodálatos Live2D Cubism3 technológiát hozza a szoftverbe, lehetővé téve a kézzel rajzolt avatarok megjelenését, amelyek úgy mozognak és úgy viselkednek, mintha 3D-ben lennének, miközben megtartja mindazokat a szempontokat, amelyek a kézzel rajzolt 2D avatárokat különlegessé teszik.

Használhatja még a FaceRig-et?

FaceRig – FaceRig támogatásának kiterjesztése, kiárusítás és animáció frissítések – Steam News. 2021. december 31-ig támogatjuk a FaceRig-et . ... A FaceRiggel kapcsolatos kérdésekre adott válaszidő egyes esetekben akár 5 munkanapot is igénybe vehet, de garantáljuk a közvetlen segítséget 2021 végéig.

Használhatja a FaceRig-et a Live2D-hez?

Egyszerűen létrehozhat egy normál Live2D-modellt a Cubism Editor és a Live2D által biztosított oktatóanyagok segítségével, majd a FaceRig dokumentációjával módosíthatja, és felhasználó által készített Live2D Avatarként importálhatja a FaceRigbe. Akár a FaceRig Steam Workshopba is feltöltheted őket!

Mi lesz a FaceRig-gel?

Az Animaze kiadásakor mindenhol eltávolítjuk a FaceRig összes verzióját , beleértve a frissítéseket és a DLC-csomagokat is. A Facerig Steam fórumok és a Steam Workshop továbbra is a megszokott módon működik. Ahogy a hangsúlyt az Animaze-re helyezzük, a támogatási prioritásainknak is meg kell változniuk.

Miért olyan drága a FaceRig?

Rövid válasz: Technológiai licencelés – a FaceRigben használt arckövető könyvtár külsőleg arckövető szakértőktől kapott licencet. ... Ne feledje: sok erőfeszítést igényel ezeknek a technológiáknak a kutatása és karbantartása, ezért normális, hogy ezek engedélyezése komoly pénzbe kerül .

Hogyan legyünk VTuberek PC-n || Kezdje el a FaceRig és a Live2D modul használatát mindössze 20 dollárért!

27 kapcsolódó kérdés található

A FaceRig egyszeri vásárlás?

Nem, ez egyszeri vásárlás . A főbb programfrissítések (1.0-s verzióról 2.0-ra) azonban frissítési díjat igényelnek. A kisebb frissítések gyakoriak lesznek, de a regisztrált felhasználók számára ingyenesek lesznek.

Mire van szükségem a FaceRighez?

rendszerkövetelmények
 • OS: Windows® 7 vagy újabb.
 • Processzor: Intel® Core™ i3-3220 vagy azzal egyenértékű.
 • Memória: 2 GB RAM.
 • Grafika: NVIDIA GeForce GT220 vagy azzal egyenértékű.
 • DirectX: 9.0 verzió.
 • Tárhely: 3 GB szabad hely.
 • Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya.
 • További megjegyzések: A képalapú követéshez webkamerára van szüksége.

A FaceRig megmutatja az arcom?

Az egyetlen módja annak, hogy felfedje az arcát, ha a Felső felhasználói felület Kép a képben ikonjára kattintva váltogatná a kamera előtolási módjait (amit streamelés közben természetesen elrejt.

Használhatja a FaceRig-et az Omegle-n?

A FaceRig éppen ezt teszi lehetővé. Akár idegenekkel szórakozik az Omegle-n vagy a Chatroulette-en, akár jól érzi magát barátaival Skype-on, a FaceRig szinte mindennel működik .

Hogyan streamelhetem a FaceRig-et?

Tippek
 1. Indítsa el a választott streaming szoftvert.
 2. Ellenőrizze, hogy a FaceRig be van-e kapcsolva a műsorszórás a speciális felhasználói felületen.
 3. Válassza ki a játékot forrásként a streaming szoftverben.
 4. Válassza ki a FaceRig Virtuális Webkamerát webkamera-forrásként a streaming szoftverben 5.

A FaceRig mobilon van?

További videók a YouTube-on Új és ingyenes ünnepi maszkok érhetők el a FaceRig Mobile-on iOS és Android rendszerre egyaránt.

A Hololive használja a FaceRig-et?

A Live2D használható mozgásrögzítéssel a mozgások nyomon követésére és az ajak szinkronizálására valós idejű alkalmazásokhoz, mint például a vtubing. ... A Live2D média és szoftver jól ismert példái közé tartozik a FaceRig, a Nekopara, az Azur Lane és a virtuális YouTuber (ahogyan Nijisanji és Hololive népszerűsítette).

Használhatom a FaceRig-et a YouTube-on?

a FaceRig Pro DLC-vel a havi bevételtől függetlenül jogosult a YouTube/Twitch videóival bevételszerzésre , de nem kizárólag előfizetéses szolgáltatásokhoz, például az új YouTube Redhez (a YouTube Red kizárólagos tartalomhoz szüksége lesz FaceRig Studio).

Használhatod a FaceRig-et diszcordon?

Webkamerával bárhol működik Használja avatarjait a Twitchen, a Discordon, a Skype-on, a Zoom-on és egyebeken egyetlen gombnyomással.

Hogyan tölthetek le avatart a FaceRig-ről?

Hogyan lehet letölteni egy elemet a FaceRig Workshopból?
 1. Válasszon egy elemet.
 2. Kattintson a zöld Feliratkozás gombra.
 3. Zárja be a FaceRig-et, ha már futott. Az új tartalom letöltődik, az előrehaladást a Steam kliensben kell megjeleníteni. ...
 4. Indítsa el a FaceRig-et. Az előfizetett tartalom elérhető lesz a megfelelő legördülő listában.

A FaceRignek van műhelye?

A Steam Workshop megkönnyíti a játékhoz vagy szoftverhez tartozó új tartalmak felfedezését vagy megosztását. Kattintson a Feliratkozás gombra az elem részletes oldalán, és az elem elérhető lesz a FaceRig indításakor. ...

A FaceRig könnyen használható?

A Facerig beállítása egyszerű , ha ügyetlen Bármennyire is nehézkes, működik, és elvégzi a munkát, minimális hibákkal és hibákkal. Az alapverzió 13 dollár, de ha 2D-stílusú modelleket (vagyis anime embereket) szeretne használni, akkor vásárolnia kell egy 5 dolláros kiegészítőt is.

Csatlakozhat egy fiú a Hololive-hoz?

A Holostars (ホロスターズ) egy, a Cover Corp. által létrehozott, csak férfiakat tömörítő Virtuális YouTuber ügynökség. Az első sorozat meghallgatásai 2019. május 27-én kezdődtek, és a csoport kezdetben 3 taggal debütált.

Milyen programot használ a VTubers?

A VTuber Maker az első számú virtuális avatar élő közvetítő szoftver, amely a VTuber és VUP szolgáltatásokra összpontosít, egyben egy professzionális virtuális prezentációs alkalmazás, amely videobemutatót, fényképes prezentációt és így tovább. Mindezeket a Live3D hajtja.

Az iPhone-on van FaceRig?

Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük, hogy a FaceRig Mobile for iOS már elérhető! #facerigmobile.