Újra rögzítik a hírnevet?

Pontszám: 4,4/5 ( 42 szavazat )

Ha kíváncsi arra, hogy Taylor miért nem veszi fel újra a „Reputation” című albumát, amelyet 2017-ben adott ki, ez valószínűleg a szerződések általános kitételének köszönhető, amely szerint a dalokat nem lehet újra felvenni „ az ezt követő két éven belül. a megállapodás lejártát vagy öt évvel a kereskedelmi forgalomba hozatalt követően”

Újra rögzítik a hírnevet?

2021 júniusában bejelentette, hogy a Red (Taylor's Version) 2021. november 19-én érkezik. Tervezi továbbá a Taylor Swift, a Speak Now, a Red, 1989 és a Reputation újrafelvételét. A Big Machine-szel kötött korábbi szerződése értelmében azonban 2022-ig nem tudja újra felvenni a Reputációt.

Taylor Swiftnek van hírneve?

Íme, mikor számíthat Taylor Swift újra felvett hírnevére – Spoiler: El fog tartani egy ideig. Taylor Swift lassan, de biztosan kiadja újrafelvett albumait, mi pedig nem is lehetnénk izgatottabbak. Nemcsak nosztalgikus hallgatni régi dalait frissített vokáljával, de mostantól ő lesz a jogok a zenéjéhez.

A Reputation a robogó tulajdona?

Tavaly a zenei üzletág veteránja és megamenedzsere, Scooter Braun Ithaca Holdings LLC felvásárolta a Big Machine Label Groupot (BMLG), a lemezkiadót, amely 2017-ig minden Swift-albumot kiadott.

A Scooter Braunnak van hírneve?

A Braun's Ithaca Holdings LLC még 2019 júniusában megvásárolta a Big Machine Label Group-ot, így a cég hat Swift album jogát adta a 2006-os debütálástól a 2017-es „Reputation”-ig. Az énekesnő 2018-ban szerződött a Universal Music Group tulajdonában lévő Republic Records kiadóval.

A Billboard elmagyarázza, hogy Taylor Swift miért veszi fel újra első hat albumát

39 kapcsolódó kérdés található

Ki vásárolta meg Taylor Swift jogait?

Miután Swift bejelentette, hogy újra felveszi albumait, Braun csendben eladta a Big Machine Label Group mesterfelvételeit 300 millió dollárért a Shamrock Capital magántőke-társaságnak 17 hónappal azután, hogy megvásárolta a kiadót, hogy elhárítsa Swift újrafelvételének esetleges sikerét. felvételek a távoli jövőben.

Mennyi Taylor Swift nettó vagyona?

Swift nettó vagyona a becslések szerint 365 millió dollár , és ő a világ egyik legjobban fizetett híressége.

Taylor Swiftnek van tetoválása?

Taylor Swiftnek nincs tetoválása . Az évek során különféle firkákkal látták a testén, de ezek vagy ideiglenes tetoválások, állandó markerek vagy szerkesztett fotók voltak.

Miért rögzítheti Taylor hírnevét?

Ha kíváncsi arra, hogy Taylor miért nem veszi fel újra a „Reputation” című albumát, amelyet 2017-ben adott ki, ez valószínűleg a szerződések általános kitételének köszönhető, amely szerint a dalokat nem lehet újra felvenni „ az ezt követő két éven belül. a megállapodás lejártát vagy öt évvel a kereskedelmi forgalomba hozatalt követően”

Miért rögzítette újra Taylor Swift a Fearless-t?

Miután szerződése lejárt, aláírt a Universal's Republic Records-hoz. Új szerződésében gondoskodott arról, hogy dalai teljes tulajdonjogát megkapja. ... Taylor úgy döntött, hogy újra felveszi mestereit, hogy amikor a dal verzióját játsszák, Taylor megkapja a nyereséget .

Mik voltak a Reputation kislemezei?

A vezető kislemez, a "Look What You Made Me Do " 2017. augusztus 25-én jelent meg, klipjét pedig 2017. augusztus 27-én mutatták be a 2017-es MTV Video Music Awards-on. A "Gorgeous"-t az album második kislemezeként jelentették be. 2017. szeptember 2-án Swift az Instagramon ugratott, hogy az első hírnévre tett szert "...

Hány szinglije volt a Reputationnek?

Tehát melyik Reputation dal lesz kislemez? Az album 15 számot tartalmaz, és már négy dalt adtak ki kislemezként. Az első kislemez a „Look What You Made Me Do” volt, amely azonnal rengeteg rekordot megdöntött a 2017-es MTV Video Music Awards bemutatója után.

Kié a Taylor Swift?

2019-ben a Swift első hat stúdióalbumát kiadó Big Machine Records-t (állítólag 300 millió dollárért) megvásárolta Scooter Braun tehetségmenedzser és üzletember, valamint cége, az Ithaca Holdings . Az akvizíciót a Carlyle Group és számos más magántőke-társaság finanszírozta.

Taylor Swift birtokolja a zenei videóit?

Felvételeinek tulajdonjoga azonban sokkal mélyebbre nyúlik, mint a dollár és a cent. Karrierje nagy részében Swift a Big Machine Records-szal kötött szerződést. Amikor ez 2018-ban véget ért, az énekesnő új megállapodást írt alá a Universal Music Group -pal, amely a továbbiakban neki biztosította mesterfelvételei tulajdonjogát.

Katy Perry birtokolja a gazdáit?

A felszínen, Swift mesterei feletti tulajdonjog hiánya nem egyedi helyzet – más felvevő művészek, például Drake, Katy Perry és Ariana Grande nem birtokolják mestereiket , míg független művészek, például Chance the Rapper és Frank Ocean, akik létrehoznak adjon ki zenét anélkül, hogy aláírna a nagyobb lemezkiadókhoz, saját…

Melyek Taylor Swift első 6 albumai?

2019 augusztusában Swift hivatalosan bejelentette, hogy újra felveszi első 6 albumát, amelyek között szerepel a Taylor Swift (2006), a Fearless (2008) , a Speak Now (2010), a Red (2012), az 1989 (2014) és a 2017-es Reputation, hogy megpróbálja visszaszerezni gazdáit.

Beperelhetik Taylor Swiftet az újrafelvétel miatt?

Ennek ellenére licencdíjat kell fizetnie." A Reputation Taylor hatodik stúdióalbuma a Big Machine-nél, ezért még nem tudja újra felvenni . Stilwell megjegyzi, hogy a szerződések gyakran tiltják a zene újrafelvételét a megállapodás lejárta után két évig vagy öt évig. egy album kereskedelmi megjelenését követően.

Taylor Swift újra felveszi az albumait?

2019 augusztusában Taylor a Good Morning America műsorában elárulta, hogy újra felveszi régi , elkelt albumait. "A szerződésem szerint 2020 novemberétől, tehát jövőre újra felvehetek egytől ötig albumokat" - mondta.

Taylor felveszi Taylor Swiftet?

Swift újra felveszi ezeket az albumokat , és sajátjaként adja ki őket „Taylor's Version” néven, hogy új verziókat hozzon létre, amelyek a saját tulajdonában vannak. Új borítót tartalmaznak, Swift kifinomult énekét egy évtizednyi tehetségének növekedése óta, valamint korábban kiadatlan dalokat a Vault-ból.

Billie Eilishnek van tetoválása?

Billie Eilish elárulta a Rolling Stone -nak, hogy "Eilish"-t tetoválták a mellkasa közepére . A darabot a 2020-as Grammy-díj másnapján kapta meg, ahol öt díjat nyert. Eilish novemberben egy nagy fekete sárkányt is tintázott a jobb combjára.

Miért van Taylor Swiftnek 13-as tetoválása?

„A 13-as szám jelentősége a kezemen… Minden előadás előtt ezt festem a kezemre, mert a 13 a szerencseszámom ; sok okból – mondta Swift. Kifejtette, hogy a sok kapcsolat „furcsa” volt, mielőtt felsorolta volna őket: „13-án születtem. Pénteken 13-án lettem 13 éves.

Taylor Swift ajkak szinkronban vannak a koncerten?

Taylor Swift nem szinkronizál a színpadon . A háttérzeneként ismert technikát alkalmazza, amely nagyon népszerű az összes műfajú előadók körében, ahol saját énekükre énekelnek majd. ... Az alábbiakban bővebben olvashat az élő fellépések háttérzenéinek használatáról és Taylor Swift élő előadásainak előrehaladásáról.

Ki a gazdagabb Beyonce vagy Taylor Swift?

Beyoncé a leggazdagabb művész a kettő közül. 2020-ban Beyoncé 500 millió dolláros nettó vagyonnal büszkélkedhet, míg Taylor Swift némileg lemaradva 360 millió dollár körüli vagyonával büszkélkedhet.

Ki a leggazdagabb énekesnő?

Rihanna hivatalosan is a világ leggazdagabb női zenészének számít, nettó vagyonát 1,7 milliárd dollárra becsülik. Rihanna vállalkozó és énekesnő hivatalosan is a világ leggazdagabb zenésznője, vagyonát 1,7 milliárd dollárra becsülik.

Ki a leggazdagabb énekes?

Egy talán nem szándékos következmény: A szépségcsalád segített neki bekerülni a világ egyik legexkluzívabb rangjába: a milliárdosok közé. A Forbes becslése szerint Rihanna most 1,7 milliárd dollárt ér – ezzel a világ leggazdagabb női zenésze, és Oprah Winfrey mögött a második a leggazdagabb női előadóművész.