Elkelt a hírnévtúra?

Pontszám: 4,6/5 ( 9 szavazat )

Miután a hónap elején befejeződött, a Reputation a történelem legnagyobb bevételt hozó amerikai turnéja lett , annak ellenére, hogy rengeteg cikk sérti a művészt, amiért nem adott el sok fellépést. Ironikus módon kiderül, hogy a rekorder sikerének legfontosabb tényezője pontosan ez volt: nem kelt el.

Hány jegyet adtak el a hírnévtúrára?

A turné 266,1 millió dollár bevételt hozott, és több mint 2 millió jegyet adtak el belföldön. Taylor Swift látványosan zárta Reputation Stadium Tour-ját, megdöntve a legtöbb bevételt hozó amerikai turné rekordját azóta, hogy a Billboard Boxscore 1990-ben elkezdte követni a turnéadatokat.

Mennyit rontott Taylor hírnevén?

Az énekes és dalszerző becslések szerint 360 millió dollár nettó vagyont halmozott fel, és legalább 84 millió dollár ingatlantulajdona van négy államban. "Reputation" stadionturnéja volt a legtöbb bevételt hozó turné az Egyesült Államokban, 266,1 millió dollár bevételt hozott .

Elkeltek a Taylor Swift jegyek?

A pénteki eladás után két perc alatt elkeltek a jegyek Taylor Swift countryénekesnő négy 2010-es turnéjára – közölték publicistái. A 19 éves énekesnő 2010-es Fearless turnéjának 15 amerikai koncertjére pénteken megjelent összes jegy "perceken belül" elkelt.

Ki a gazdagabb Beyonce vagy Taylor Swift?

Ők a két legnagyobb női név a zenében, és már évek óta az, de ki a gazdagabb: Beyoncé vagy Taylor Swift? Beyoncé a leggazdagabb művész a kettő közül . 2020-ban Beyoncé 500 millió dolláros nettó vagyonnal büszkélkedhet, míg Taylor Swift némileg lemaradva 360 millió dollár körüli vagyonával büszkélkedhet.

Taylor Swift hírnevét bemutató körútja bebizonyítja, hogy sikerének új szintjét ért el | Billboard News

35 kapcsolódó kérdés található

Mennyibe kerülnek az első sor jegyei Taylor Swiftbe?

A Front Row VIP-jegyek ára 5500 és 6500 dollár között van, végül pedig a végső első sorba szóló jegyek ára 8-10 000 dollár .

Mennyit ér Taylor Swift?

Mindezeken felül a Republic-tal kötött szerződése révén a legnagyobb irányítást kapja mesterfelvételei felett, amelyek ugyan a Universalhoz kötődnek, de hozzájárulnak a Forbes 365 millió dollárra becsült nettó vagyonának növeléséhez.

Taylor Swift turnéra indul 2021-ben?

Ahogy a világ országai elkezdtek leállni a vírus terjedésének megfékezésére, Taylor úgy döntött, hogy 2021 nyarára halasztja a turnét .

Mennyibe kerül egy találkozás Taylor Swifttel?

Nem minden műsorban vagy előadóban van találkozás és üdvözlet, és azoknál a műsoroknál, amelyekben Taylor Swift találkozik és köszönt, előfordulhat, hogy csak egy kis mennyiséget kell eladni. Így a Taylor Swift találkozási és fogadási jegyek ára 1000 és 5000 dollár között lehet jegyenként a termék kizárólagossága és korlátozott jellege miatt.

Ki a leggazdagabb énekesnő?

Rihanna hivatalosan is a világ leggazdagabb női zenészének számít, nettó vagyonát 1,7 milliárd dollárra becsülik. Rihanna vállalkozó és énekesnő hivatalosan is a világ leggazdagabb zenésznője, vagyonát 1,7 milliárd dollárra becsülik.

Mennyi pénze van Taylor Swiftnek 2021-ben?

Taylor Swift nettó értéke 2021-ben (becslés): 400 millió dollár .

Miért olyan gazdag Taylor Swift?

A Grammy-díjas hatalmas nettó vagyona zenészként és dalszerzői tehetségének, de hihetetlen üzleti érzékének is köszönhető, amelyet valószínűleg a szülei csiszoltak ki: apja, Scott Swift tőzsdeügynök és vagyonkezelési tanácsadó volt, míg édesanyja, Andrea befektetési alapokat adott el.

Melyik Taylor Swift legtöbb bevételt hozó turnéja?

A Billboard Boxscore szerint Taylor Swift Reputation Stadium Tourja a legtöbb bevételt hozó női turné az Egyesült Államokban, kivéve a rezidenciákat. A Billboardnak eddig jelentett 27 hazai dátumból a Swift 191,1 millió dollárt hozott, Kanadában pedig további 11,1 millió dollárt.

Taylor Swift újra felveszi a hírnevét?

Ha kíváncsi arra, hogy Taylor miért nem veszi fel újra a „Reputation” című albumát , amelyet 2017-ben adott ki, ez valószínűleg a szerződések általános kitételének köszönhető, amely szerint a dalokat csak „két év múlva lehet újra felvenni. a megállapodás lejártát vagy öt évvel a kereskedelmi forgalomba hozatalt követően”

Mennyit keres Taylor Swift óránként?

A műfaji reprezentációt tekintve ez volt a művészek átlagos keresete a 6 műfajban: A legérdekesebb statisztika azonban a percenkénti és óránkénti kereset volt. Például 170 millió dolláros éves bevétellel Taylor Swift 19 406 dollárt keres óránként .

Taylor Swiftnek lesz koncertje 2022-ben?

Jelenleg nincsenek közelgő események a(z) Taylor Swift számára .

Meddig tartanak Taylor Swift koncertjei?

A Taylor Swift koncertturné előadása akár három óráig is tarthat. Legfeljebb 20 dalra számíthat a műsor alatt, plusz legalább egy ráadás.

Taylor Swiftnek van rajongói klubja?

Amikor Swift megkeresi a rajongókat, hogy meghívást küldjön nekik, ezt hivatalos rajongói klubján, a Taylor Nationen keresztül teszi meg, amely rendszerint közvetlen üzenetben veszi fel a kapcsolatot a Twitteren vagy a Tumblr-en. ... Taylor Nation azt mondta, hogy szeretnének találkozni vele, de nem mondta ki kifejezetten, hogy Swift megtenné.

Mennyit ér Eminem 2020-ban?

Eminem (nettó vagyon: 230 millió dollár )

Mennyit ér Ellen DeGeneres?

DeGeneres nettó vagyonát 370 millió dollárra becsülik a Forbes szerint, bár egyes becslések szerint akár 600 millió dollárt is elérhet.

Mennyi Miley Cyrus nettó vagyona?

A Celebrity Net Worth szerint Miley Cyrus nettó vagyona 160 millió dollár .

Taylor Swift éppen turnén van?

Taylor Swift jelenleg nem turnézik .

Mennyibe kerül a jegy egy koncertre?

2019-ben átlagosan 96,17 amerikai dollárba került egy előadó élőben történő koncertezése. Ez jelentős növekedést jelent 2015-höz képest, amikor egy koncertjegy valamivel több mint 78 dollárba került.

Mennyibe kerültek eredetileg Harry Styles boxjegyei?

A rajongók érthetően elégedetlenek voltak a hírrel, mivel a jegyeket eredetileg mindössze 25 dollárért adták el, és visszaütöttek a Twitteren a költséges viszonteladói árakra, és azt állították, hogy a jegyeket az „igazi rajongóknak” kell tartani.