Tágak-e a hírnév elért eredményei?

Pontszám: 4,9/5 ( 54 szavazat )

Míg a hírnevet elért eredmények széles körűek , a hírnévnövekedés nem teljes, minden karakternek megvan a maga hírneve. A teljesítménykövető ellenőrzi a megszerzett hírnevet, amikor az egyik karaktered először és magától eléri az Exaltedet.

Széles körűek az eredmények fiókja?

A legtöbb jutalom az egész fiókra vonatkozik . A legtöbb kritérium nem az egész fiókra vonatkozik. Egyes eredmények "meta teljesítmények" maradnak. Nagyon kevés jutalom csak fiókhoz tartozik.

Széles körű a BFA hírneve?

Feltétlenül tekintse meg Exalted útmutatónkat, minden jó hírnévre vonatkozó igényét illetően! Ma bejelentették az első Battle for Azeroth nagy javítást, a Tides of Vengeance-t. ... Vagy fordítva, az összes altemet félig tiszteletben kell tartani, amikor belépnek a bfa-ba? A képviselők nyeresége nem lesz számlaszintű, de a teljesítmény felé haladva igen .

A 100 kimagasló hírnév széles körű?

A Blizzard bejelentette, hogy a Tides of Vengeance-től kezdve a hírnevet elért eredmények, mint például a 100 Exalted Reputations az egész fiókra kiterjedően haladnak előre , ami azt jelenti, hogy többé nem veszítesz el a fejlődésből, ha egy bizonyos frakcióval egy másik karakterrel felmagasztaltatsz.

A Chromie jó hírnévnek számít?

Tiller Friends, Nomi, Nat Pagle, Garrison Bodyguards, Conjuror Margoss, Fisherfriends és Chromie nem számítanak „valódi” hírnévnek az Exalted számítóknál .

8 dolog, aminek széles körben kellett volna lennie a Warlords of Draenorban

22 kapcsolódó kérdés található

Széles lesz a hírneve az Árnyékországban?

A Stan 4014 Chains of Domination a hírnév felzárkóztatását teszi lehetővé egy fiókszintű hírnévtoken formájában, amely 500 hírnevet biztosít az összes Shadowlands-frakciónál.

Vásárolhat hírnevet a BFA-ban?

Szerezzen BFA hírnevet eladásra , gazdálkodjon Exalted és Paragon gyorsítótárral, szerezzen fantasztikus képviselői jutalmakat, egyedi rögzítéseket és még sok mást! A BFA-frakció összes képviselője bármilyen szinttől a magasba emelhető.

A mounts fiók széles körű Ffxiv?

A mount beváltása után az egész fiókra érvényes, így a játékos Final Fantasy XIV fiókjában lévő bármely karakter használhatja a Chocorpokkurt. Feltéve persze, hogy a karakter elérte a 20-as szintet, és meg tudja idézni a cégét, a chocobót, ami feloldja a mount használatát a játékban.

Széles körűek a loremaster-eredmények fiókja?

A legtöbb aleredmény a fiókra kiterjed . 14.

A raid achievements fiók széles?

Általános szabály, hogy az egyéni eredményeket nem osztják meg , a metaeredményeket viszont igen. Tehát a Glory of the Icecrown Raider 10/25 megosztott, és minden karakter használhatja a tartót. De ennek az eredménynek az egyes darabjait NEM osztják meg.

A PvP eredmények fiókja kiterjedt?

A Blizzard tisztázta, hogy a PvP Gladiator címek karakterspecifikusak, nem fiókszintűek . A Shadowlands-be kerülő Gladiátor szerelvények számla szélessé válnak.

Széles a fenrir-hegy fiókja?

Tartó: SDS Fenrir (a fiókra kiterjedő)

Meg vannak osztva a rögzítések az Ffxiv karakterek között?

Nincs történet előrehaladás, szerelések vagy eredmények, ezek mind karakterspecifikusak . Az egyetlen megosztott néhány mogstation ($ cash shop) elem lenne, néhány tartó fiókszerte van, és minden új karakternél megkapod.

A történetküldetések hírnevet adnak?

A játékosok hírnévpontokat szereznek a nyílt világú, ingyenesen játszható játékban a történetküldetések teljesítésével, és a hírnév-adományok szintjén feljebb lépve új jutalmakat ígérnek – például egy iránytűt, amely a gyűjthető tárgyak felé irányíthat.

Hogyan szerezhet hírnevet a BFA-val?

A játékosok hírnevet szerezhetnek a Mechagonban a Rustbolt Resistance és a Nazjatarban a The Unshackled/Waveblade Ankoan küldetéseinek teljesítésével . A Nazjatarban a játékosok Prismatic Pearl-eket szerezhetnek, és különféle tárgyakat, például esszenciákat és hegyeket vásárolhatnak, miközben haladnak az exaltált felé.

A taardok még mindig adnak Rep BFA-t?

Nem helyettesítik az ismétlés növelését, így ha egy régi hírnevet szeretnél magasabb szintre emelni, akkor csak szereld fel az egyiket.

Széles körű a Venari hírneve?

A Ve'nari képviselője mostantól az egész fiókra kiterjed , így az alternatívák mostantól bónusz aljzatokat élvezhetnek.

A stygia frissítései kiterjednek a fiókra?

Ebbe beletartozik a dugaszolóaljzat és a védőcső frissítése is! Ez a változás sokkal relevánsabbá teszi a Stygiát a Great Vault-ból most az altokon, mivel gyakorlatilag repcsiszolás nélkül is használható. A heti alaphelyzetbe állítás után úgy tűnik, hogy a Ve' nari hírnevének feloldásai immár az egész fiókra kiterjednek .

Szélesek-e a csatornák fiókja?

Ez azt jelenti, hogy meg kell csiszolnod az Archivist's Codex hírnevét minden egyes karakternél, amelyen aljzatokat és csatornafrissítéseket szeretnél. ... Ez hasonló ahhoz, ahogyan a Ven'nari hírneve eredetileg a 9.0 javításban működött.

Hogyan szerezhetek rep nyereséget?

Számos módszerrel növelheti hírnevét, többek között:
  1. A frakcióhoz igazodó küldetések teljesítése, beleértve a megismételhető hírnév-küldetéseket.
  2. Bizonyos lények megölése.
  3. A szintnek megfelelő kazamaták készítése, miközben egy frakció bajnoki köntösét viseli.

Milyen hírnevet szerez az AQ40-ben?

Hírnév megszerzése Ahn'Qirajban A legtöbb szörny az AQ40-en belül 100 hírnevet ítél ölésenként, amíg el nem éri a semleges 2999/3000-et. Ezt követően csak az ikercsászárok (Vek'nilash császár és Vek'lor császár) és C'Thun díjazzák a hírnevet az Exalteden keresztül.

Van hírneve a Dungeons-tól?

A kazamaták gazdálkodása, bizonyos csőcselékek megölése, bizonyos tárgyak leadása és küldetések teljesítése mind-mind jó hírnevét növelheti. Néhányuk gyors és egyszerű; mások őrlése sok időt és erőfeszítést igényel.

Mennyi ideig tart a rögzítés az Ffxiv szállításához?

Amint mások rámutattak, ez akár 24 órás is lehet. Van valami abban, ahogy a rendszer a háttérben úgy működik, hogy megjelöli fiókját, vagy elosztja azokat a karakterek között, ami rendkívül lelassítja.