Miért hívják gengbusternek?

Pontszám: 4,2/5 ( 9 szavazat )

A gengbuster egyfajta rendőr volt az Egyesült Államokban, aki bűnbandákat (= szervezett csoportokat) talált és tartóztatott le. A név egy 1930-as évekbeli rádióműsorból származik, amely az FBI (= Szövetségi Nyomozó Iroda) eseteit írja le .

Mit jelent az, hogy bandagyilkosként nőnek fel?

go gangbusters, hogy rendkívül sikeres legyen: A film gengbusters lett. mint a gengsztergyilkosok, nagy sebességgel, intenzitással, lendülettel, hatással vagy sikerrel: A szoftverpiac úgy nőtt, mint a bandarombolók. A jégkorongcsapat a szezon elején úgy lépett pályára, mint a bandarombolók.

Hogyan használod a gangbuster szót egy mondatban?

A nagyon meleg nyár miatt bandarohamot csináltak, Egy-két évig küzdött, aztán bandaroham volt. Nem mintha a gazdaság úgy ment volna, mint a terrortámadások előtt. Azóta gengsztergyilkosok vagyunk. "

Mi a gangbusters szleng?

kifejezés. Ha valami gengsztergyilkos lesz, az erősen megy, és nagyon jól megy . Ha valaki úgy lép fel, mint a bandarobbanó, nagyon energikusan és néha agresszíven viselkedik. [Egyesült Államok] A gazdaság továbbra is banditarombolóban volt.

Mi az a gengsztergazdaság?

nagy mennyiségű energiát, aktivitást , gyorsaságot vagy sikert mutatni: A gazdaság úgy megy, mint a bandaroham.

Feltárjuk a "bandairtók" bűnügyi történetét | Pop Lexikon

31 kapcsolódó kérdés található

Miért mondjuk azt, hogy menj úgy, mint egy égő ház?

Ha két ember úgy boldogul, mint egy égő ház, nagyon megszeretik egymást, és nagyon hamar összebarátkoznak : Aggódtam, hogy nem tetszenek egymásnak, de valójában úgy boldogulnak, mint egy égő ház.

Miért mondanak az emberek úgy, mint a bandarohamok?

A hét elején egy megyei tisztviselő használta a „mint a bandairtó” kifejezést, ami a „banderbusterként jött elő”, ami azt jelenti , hogy energiával, lelkesedéssel és/vagy izgalommal, rövidített változatát.

Mit jelent az, hogy megy, mint a kereplő?

Brit, informális. : nagyon gyors Úgy vezettünk/futottunk, mint a kereplősök.

Mi az a kereplőfiú?

: egy mozgókép-kamera stáb tagja, aki a kereplődeszkákat dolgozza fel, és feltartja a táblát, hogy fényképezzen.

Mire való a Clapper szleng?

egy személy, aki tapsol. a harang nyelve . Szleng. a nyelv. Általában kereplő.

A kereplő létezik még?

A gyártótól Figyelem: A Joseph Enterprises, Inc. az EGYETLEN legális, gyártó és forgalmazó a „The Clapper” védjeggyel. Termékeinket csak az USA-ból szállítjuk.

Egy közmondás szerint kijönnek egymással, mint egy égő ház?

Ha két ember úgy boldogul, mint egy égő ház, nagyon megszeretik egymást, és nagyon hamar összebarátkoznak : Aggódtam, hogy nem tetszenek egymásnak, de valójában úgy boldogulnak, mint egy égő ház.

Mit nevezünk égő háznak?

A gyújtogatás egy ingatlan szándékos és rosszindulatú felgyújtásának vagy elszenesedésének bűncselekménye. Azt a személyt, aki gyújtogatást követ el, gyújtogatónak nevezik. ...

Hogy sírsz a válladdal?

egy váll, amin sírni lehet egy mondatban
  1. A nagy vállak városának ma vállára van szüksége, hogy rajta sírjon.
  2. Azt hiszem, a szülők sírni akartak egy vállát.
  3. Azt mondta: "Whitney-nek szüksége volt egy vállra, hogy sírjon."
  4. Gopalan összebarátkozik vele, együttérzést és vállát ajánl fel neki, hogy sírjon.

Mit jelent a tűz?

nagyon jól; nagyon lelkes . Fred lángokban áll az új munkahelyén.

Mit jelent a biztonságos, mint ház?

Teljesen biztonságos , mint például Ha kincstári kötvényeket vásárol, a pénze biztonságban lesz, mint egy ház, de nem kap nagy hozamot.

Mit jelent a házrend?

Az ember rendben lévő házának meghatározása – a put/get/set (stb.) kifejezéssel azt jelenti , hogy javítani vagy kijavítani a dolgokat . A cégnek rendet kell tennie a pénzügyi házában.

Mit jelent, amíg a tehenek haza nem jönnek?

Ha azt mondod, hogy valaki megtehet valamit, amíg a tehenek haza nem jönnek, de nem lesz hatása , akkor azt hangsúlyozod, hogy akkor sem lesz hatása, ha nagyon sokáig csinálják. [informális, kiemelés] Szabályzatot kezdeményezhet, amíg a tehenek haza nem jönnek, de ha nem figyelik őket, nem lesz eredmény.

Mit jelent tolvajként vastagnak lenni?

: nagyon közeli és titokzatos Hetekig olyan vastagok voltak, mint a tolvajok, amitől elgondolkodtunk, mit csinálnak.

Mit jelent az idióma, hogy vitatkozunk?

kifejezés. Ha két vagy több ember vagy csoport vitatkozik, akkor nagyon erősen nem értenek egyet egymással . Hónapok óta vitatkoznak a fogorvosok és az egészségügyi osztály a díjak miatt. [

Ki találta fel a tapsot?

Az időszámításunk előtti 6. századig visszamenőleg az athéni Kleisthénes törvényhozó úgy döntött, hogy a közönségnek tapsolnia kellett a vezetőjüket, mivel túl sokan voltak ahhoz, hogy egyénileg találkozzanak. Ezen keresztül jött a „taps”, ezeknek az embereknek az egységes hangja, a csodálatban összetapsolva.

Az Alexa képes érzékelni a tapsokat?

Ez a képesség integrálja az Alexát az eredeti "The Clapper(tm)" eszközzel. Csak mondja ki: "Alexa, kérje meg az okosotthonomat, hogy kapcsolja fel a lámpát", és Alexa gondoskodik a The Clapper(tm)-vel való kommunikációról az Ön helyett, megkímélve Önt attól, hogy összecsapja a kezét.

A Clapper tűzveszélyes?

A Clapper korlátozott funkciójú biztonsági eszközként is szolgálhat. „AWAY” módban szinte minden zaj bekapcsolja a csatlakoztatott készülék(eke)t, hogy elriassza a potenciális behatolókat. 1. ... Ne használja a csappantyút olyan készülékkel, amely hosszabb használat során tűzveszélyt okozhat.

Mit jelent a pofon?

/ (ˈslæpə) / főnév. A brit szleng „promiscuous woman” .

Mit jelent te Clapper?

: amelyik tapsol: mint pl. a : a harang nyelve . b : olyan mechanikus eszköz, amely zajt kelt, különösen azáltal, hogy egyik alkatrészt a másikhoz ütögeti. c : olyan személy, aki tapsol.