Ez azt jelenti, hogy szeretik a bandagyilkosokat?

Pontszám: 4,8/5 ( 17 szavazat )

: szervezett bűnbandák agresszív szétverésében részt vett. mint a bandagyilkosok. : nagy vagy túlzott erővel vagy agresszivitással bejött, mint a bandarohamok is : nagy gyorsasággal vagy sikerrel eladták, mint a bandita.

Mit jelent bandarohamnak menni?

A hét elején egy megyei tisztviselő használta a „mint a bandairtó” kifejezést, a „ gengbustersként jött ki ” kifejezés rövidített változatát, ami azt jelenti, hogy energiával, lelkesedéssel és/vagy izgalommal.

Honnan jöttek a bandagyilkosok?

(A „Gyerünk, mint a bandarombolók ” kifejezésből, egy rádióműsor, amely „bejött ” sok zajjal és izgalommal.)

Hogyan használod a gangbuster szót egy mondatban?

A nagyon meleg nyár miatt bandarohamot csináltak, Egy-két évig küzdött, aztán bandaroham volt. Nem mintha a gazdaság úgy ment volna, mint a terrortámadások előtt. Azóta gengsztergyilkosok vagyunk. "

Mi az a gengsztergazdaság?

nagy mennyiségű energiát, aktivitást , gyorsaságot vagy sikert mutatni: A gazdaság úgy megy, mint a bandaroham.

Mint gengbusters Jelentés

43 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent felkapaszkodni?

1a : tele van lelkesedéssel vagy izgalommal szintén : túlzottan izgatott. b : kábítószer hatása alatt áll. c : izgalmasabb vagy vonzóbb, mint a szokásos vagy szokásos. 2 : a szokásosnál nagyobb ereje van : leveszett.

Hogyan használod a bandagyilkos szót?

go gangbusters , hogy rendkívül sikeres legyen: A film gengbusters lett. mint a gengsztergyilkosok, nagy sebességgel, intenzitással, lendülettel, hatással vagy sikerrel: A szoftverpiac úgy nőtt, mint a bandarombolók. A jégkorongcsapat a szezon elején úgy lépett pályára, mint a bandarombolók.

Miért mondjuk azt, hogy menj úgy, mint egy égő ház?

Ha két ember úgy boldogul, mint egy égő ház, nagyon megszeretik egymást, és nagyon hamar összebarátkoznak : Aggódtam, hogy nem tetszenek egymásnak, de valójában úgy boldogulnak, mint egy égő ház.

Mit jelent az, hogy megy, mint a kereplő?

Brit, informális. : nagyon gyors Úgy vezettünk/futottunk, mint a kereplősök.

Mi az a kereplőfiú?

: egy mozgókép-kamera stáb tagja, aki a kereplődeszkákat dolgozza fel, és feltartja a táblát, hogy fényképezzen.

Mire való a Clapper szleng?

egy személy, aki tapsol. a harang nyelve . Szleng. a nyelv. Általában kereplő.

Mit jelent a kereplő?

: amelyik tapsol: mint pl. a : a harang nyelve . b : olyan mechanikus eszköz, amely zajt kelt, különösen azáltal, hogy egyik alkatrészt a másikhoz ütögeti. c : olyan személy, aki tapsol.

Hol megy úgy, mint egy égő ház?

orig. US like a house on fire (afire is) : olyan gyorsan, mint egy ház égne; nagyon gyorsan vagy erőteljesen. Frek. be kell jutni, mint egy lángoló ház: (a) gyorsan és sikeresen haladni ; (b) (két emberből), hogy gyorsan létrejöjjön és nagyon jó kapcsolatot tartson fenn.

Mit nevezünk égő háznak?

A gyújtogatás egy ingatlan szándékos és rosszindulatú felgyújtásának vagy elszenesedésének bűncselekménye. Azt a személyt, aki gyújtogatást követ el, gyújtogatónak nevezik. ...

Mit jelent az, hogy égsz?

Ha azt mondod, hogy valaki lángokban áll, azt jelenti, hogy nagyon lelkes, izgatott vagy szenvedélyes valamiért . Tűzben volt ezzel a csodálatos látvánnyal.

Mit jelent a hyped up?

felpezsdült. melléknév. a szleng, amelyet stimuláló szer hatása ingerel vagy izgat, vagy mintha egy stimuláló szer hatása lenne .

Ugrált vagy remélt?

A remény múlt idejét remélik és a hop múlt idejét ugrálják . Peter remélte, hogy soha többé nem kell újabb próbát teljesítenie. Peter átugrott a hideg padlón, hogy megszerezze a másik zokniját.

Mit jelent a leveszett?

: fokozott vagy fokozott vonzerő, erő, teljesítmény vagy intenzitás szintén : kidolgozott, díszített.

Mit jelent, amíg a tehenek haza nem jönnek?

Ha azt mondod, hogy valaki megtehet valamit, amíg a tehenek haza nem jönnek, de nem lesz hatása , akkor azt hangsúlyozod, hogy akkor sem lesz hatása, ha nagyon sokáig csinálják. [informális, kiemelés] Szabályzatot kezdeményezhet, amíg a tehenek haza nem jönnek, de ha nem figyelik őket, nem lesz eredmény.

Mit jelent az, hogy túl öreg a mustár vágásához?

A mustár levágása annyit jelent, mint „ elérni vagy felülmúlni a kívánt színvonalat vagy teljesítményt” , vagy általánosabban „sikert elérni, képességet tenni valamire”. Beyoncé például nagyon belevágott az új dalába.

Hogyan használod úgy, hogy úgy boldogulj, mint egy égő ház?

Ha két ember úgy érzi jól magát, mint egy égő ház, hamar közeli barátokká válnak . Odamentem és elkezdtem egy beszélgetést, és úgy mentünk össze, mint egy égő ház. Amikor bemutattam Nickyt régi iskolai barátomnak, Alexnek, ők ketten úgy mentek egymásba, mint egy égő ház.

A kereplő létezik még?

Az ünnepi időszakban csatlakoztassa a karácsonyfát, a karácsonyi fényeket és a díszeket, és kapcsolja be őket egy tapssal! A Joseph Enterprises Inc. a „The Clapper” védjegy egyetlen legális gyártója és forgalmazója . Termékeinket csak az USA-ból szállítjuk.

Mit jelent a Clapper a brit szlengben?

JELENTÉS ÉS KORAI ELŐFORDULÁSOK A brit-angol kifejezés, mint a clappers azt jelenti, hogy nagyon gyors vagy nagyon kemény .

Mi az a kereplőautó?

A Clapper egy hangvezérelt elektromos kapcsoló , amelyet 1984 óta árul a San Francisco-i (Kaliforniai székhelyű) Joseph Enterprises, Inc. ... Egy továbbfejlesztett modell, a Clapper Plus néven ismert, az eredeti hangalapú vezérlésen kívül egy távirányító funkciót is tartalmaz. aktiválás.

Mi az a kereplő lazítás?

A kereplősök "fiatal terroristák", akiknek a keringési rendszerét olyan vegyszerrel pumpálták, amely összetételében a trigliceridekhez közel áll, ami robbanásveszélyessé teszi vérüket. A csappantyúk mentesülnek a letekercselés alól a robbanásveszélyes vegyszerek miatt, amelyeket soha nem vesznek ki teljesen a rendszerükből. ...