Ment bandagyilkos?

Pontszám: 4,5/5 ( 23 szavazat )

„Gangbusters” meghatározása
Ha valami gengsztergyilkos lesz, az erősen megy, és nagyon jól megy . Ha valaki úgy lép fel, mint a bandarobbanó, nagyon energikusan és néha agresszíven viselkedik. A gazdaság továbbra is banditarombolóban volt.

Mit jelent a gengbusters szlengben?

: szervezett bűnbandák agresszív szétverésében részt vett. mint a bandagyilkosok. : nagy vagy túlzott erővel vagy agresszivitással úgy jött be, mint a bandarobbanók is : nagy sebességgel vagy sikerrel eladták, mint a bandusok.

Hogyan használod a bandagyilkos szót?

go gangbusters , hogy rendkívül sikeres legyen: A film gengbusters lett. mint a gengsztergyilkosok, nagy sebességgel, intenzitással, lendülettel, hatással vagy sikerrel: A szoftverpiac úgy nőtt, mint a bandarombolók. A jégkorongcsapat a szezon elején úgy lépett pályára, mint a bandarombolók.

Honnan származik a bandagyilkos kifejezés?

A gengbusters (n.) a bandagyilkosok (1940 körül) a „Gang Busters” (1937-57) című népszerű amerikai rádiós bűnüldözési drámából származik , amely mindig szirénák, sikolyok, pisztolylövések és zendítő zene kakofóniájával kezdődött. .

Miért mondjuk azt, hogy menj úgy, mint egy égő ház?

Ha két ember úgy boldogul, mint egy égő ház, nagyon megszeretik egymást, és nagyon hamar összebarátkoznak : Aggódtam, hogy nem tetszenek egymásnak, de valójában úgy boldogulnak, mint egy égő ház.

AUD Has Been Going Gangbusters - 18. július 17. | Gazunda

35 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent az, hogy bandagyilkosként kijönnek egymással?

nagy izgalommal és gyorsasággal . (A „gyerünk, mint a bandairtó” kifejezésből, egy rádióműsorból, amely sok zajjal és izgalommal „bejött”.) Úgy dolgozik, mint a bandagyilkosok, és elvégzi a munkáját.

Mit jelent az, hogy megy, mint a kereplő?

Brit, informális. : nagyon gyors Úgy vezettünk/futottunk, mint a kereplősök.

Mi az a gengsztergazdaság?

nagy mennyiségű energiát, aktivitást , gyorsaságot vagy sikert mutatni: A gazdaság úgy megy, mint a bandaroham.

Mit jelent felkapaszkodni?

1a : tele van lelkesedéssel vagy izgalommal szintén : túlzottan izgatott. b : kábítószer hatása alatt áll. c : izgalmasabb vagy vonzóbb, mint a szokásos vagy szokásos. 2 : a szokásosnál nagyobb ereje van : leveszett.

Ugrált vagy remélt?

A remény múlt idejét remélik és a hop múlt idejét ugrálják . Peter remélte, hogy soha többé nem kell újabb próbát teljesítenie. Peter átugrott a hideg padlón, hogy megszerezze a másik zokniját.

Mit jelent a leveszett?

: fokozott vagy fokozott vonzerő, erő, teljesítmény vagy intenzitás szintén : kidolgozott, díszített.

Bele vagy ugrálva a hülyeségekbe?

"Hopped up" = " kábítószer hatása alatt; kábítószeres " (Dict. of Amer. Slang; első idézet 1930; "eredeti függő használat, ma már általános használat és szinte nincs függő használat"; származékos jelentések is adottak, mint pl. "izgatott; lelkes").

A kereplő létezik még?

Az ünnepi időszakban csatlakoztassa a karácsonyfát, a karácsonyi fényeket és a díszeket, és kapcsolja be őket egy tapssal! A Joseph Enterprises Inc. a „The Clapper” védjegy egyetlen legális gyártója és forgalmazója . Termékeinket csak az USA-ból szállítjuk.

Mi az a kereplőfiú?

: egy mozgókép-kamera stáb tagja, aki a kereplődeszkákat dolgozza fel, és feltartja a táblát, hogy fényképezzen.

Mire való a Clapper szleng?

egy személy, aki tapsol. a harang nyelve . Szleng. a nyelv. Általában kereplő.

Ki találta fel a tapsot?

Az időszámításunk előtti 6. századig visszamenőleg az athéni Kleisthénes törvényhozó úgy döntött, hogy a közönségnek tapsolnia kellett a vezetőjüket, mivel túl sokan voltak ahhoz, hogy egyénileg találkozzanak. Ezen keresztül jött a „taps”, ezeknek az embereknek az egységes hangja, a csodálatban összetapsolva.

Az Alexa képes érzékelni a tapsokat?

Ez a képesség integrálja az Alexát az eredeti "The Clapper(tm)" eszközzel. Csak mondja ki: "Alexa, kérje meg az okosotthonomat, hogy kapcsolja fel a lámpát", és Alexa gondoskodik a The Clapper(tm)-vel való kommunikációról az Ön helyett, megkímélve Önt attól, hogy összecsapja a kezét.

Hány kereplőt adtak el?

Évente megközelítőleg 500 000 Chia Petet adnak el, és több mint 7 millió Clappert adtak el a termék 33 évvel ezelőtti debütálása óta.

Miért hívják levesnek?

Tehát a "souped up" eredetileg nem autóipari kifejezés, hanem inkább lovas kifejezés. ... Mivel a lovat az autó kiszorította, a kifejezést az autóiparhoz igazították, most az üzemanyag-levegő keverékkel való trükközésre utal, hogy a legtöbbet hozzuk ki a motorból .

Melyik autót a legjobb módosítani?

Íme néhány személyre szabott autó.
  • Dodge Challenger. ...
  • Honda Civic. ...
  • Toyota Supra. ...
  • Mazda RX-7. ...
  • Mitsubishi Lancer Evolution. ...
  • Honda S2000. ...
  • Klasszikus Volkswagen Beetle. ...
  • Nissan Skyline GT-R.

Mit jelent a szlengben a slugged?

Szleng. lusta vagy lassú mozgású személy ; lusta.

Mit jelent az, hogy megbirkózom?

intransitív ige. 1a : problémákkal és nehézségekkel foglalkozni, és megkísérelni azokat leküzdeni – gyakran használják, amikor megtanulják megbirkózni az ütemterv követelményeivel. b : verseny vagy küzdelem fenntartása általában egyenletes feltételek mellett vagy sikerrel – együtt használva.

Mi az ugrálás tagalog nyelven?

Válasz: Az ugrálás azt jelenti, hogy rendkívül dühös vagy intenzíven aktív vagy elfoglalt, ugrálva tartottak minket. A tagalog emberek csoportját jelenti. ocabanga44 és további 20 felhasználó hasznosnak találta ezt a választ.