Miért állítja vissza a sans Remembers?

Pontszám: 4,7/5 ( 46 szavazat )

Az általa említett visszaállításokat az okozta, hogy Sans felfedezte és legyőzte . Sans tudja, hogy valami folyamatosan visszaállítja az idővonalat, de Flowey-vel ellentétben nem tud menteni, és nem őrzi meg más idővonalak emlékeit. Nem tud Flowey kilétéről (vagy talán még a létezéséről sem) a játékon belüli idővonalon sem.

Sans tud a visszaállításokról?

Sans kap egy kis memóriát a nem valódi visszaállításokból, de szó szerint minden más fő karakter igen. Az egyetlen különbség az, hogy Sans TUDTA A VISSZAÁLLÍTÁSOK LÉTEZÉSÉVEL , és természetesen nagyobb jelentőséget fog tulajdonítani ezeknek a memóriadaraboknak. De ez még mindig nem jelenti azt, hogy szó szerint mindenre emlékszik.

A Papyrus tisztában van a visszaállításokkal?

Úgy tűnik, hogy a Sans és a Papyrus tisztában vannak a visszaállításokkal . Rajongás. Sans és Papyrus úgy tűnik, tisztában vannak a visszaállításokkal.

Sans abbahagyja a mosolygást?

Miután kigúnyolják a játékost, amiért hiányzott, Sanst egy utolsó ütés éri . Amikor ez megtörténik, mosolya sarkai leesnek – ez még mindig mosoly, de nagyon különbözik a megszokottól. Ha közelebbről megnézzük ezeket a sprite-okat, az látható, hogy Sans mosolya teljesen lapos a tetején.

Mi történik, ha visszaállítod Sans megölése után?

lesz .

Undertale emlékszik

43 kapcsolódó kérdés található

Mi történik a valódi visszaállítás után?

A True Reset egy olyan funkció, amely a True Pacifista Route befejezése után érhető el. Töröl minden adatot az alvilágból. ini fájl egy sor kivételével. Ha a népirtás útja befejeződik, az Első Ember elpusztítja a világot.

Hogyan harcoljak újra Sans-szal?

Egyszerű, itt a válasz, elölről kell kezdened, hogy mindenkit megölj, mielőtt megölnéd a torielt. Ezután ismételje meg a következő területeken . Miután felébredt a romokban, folytassa a játékot a szokásos módon, amíg el nem éri a szobát, ahol a levelekben van egy mentési pont. Ez a terület lehetővé teszi a játékos számára, hogy véletlenszerűen találkozzon szörnyekkel.

Miért csak 1 LE a Sans?

A Sansnak több mint 1 LE-je van! Tudniillik, ha a sans-t ellenőrzi a csatájában, akkor azt írja ki, hogy 1 HP-ja van, és mert ki tudja kerülni, az erőssé teszi . De a snowdini szállodában, ha beszélsz a bébi nyuszival, azt mondta, hogy az alvás hatására a HP Go magasabb lehet, mint a Max HP.

Meg tudja győzni a Sans Floweyt?

Miközben Sans harcol veled, megpróbálja megtörni az elhatározásodat, mint Flowey-val, de az elhatározásod erősebb, mint Floweyé . Így Sans sokszor megölte Floweyt, és emiatt Flowey egy idő után feladta.

Sans tényleg vérzik?

Nos , Sans vérzik , amikor megütjük . Ez hatással van a fizikai megjelenésére. ... Tehát ez azt jelentené, hogy Sansnak emberi lelke van. Nos, soha nem látjuk a lelkét, tehát ez azt jelenti, hogy lehetséges, hogy van emberi lelke.

Sans valóban törődik a Papyrusszal?

Az Igazi Pacifista Út végén Sans jó barátnak tartja őket . Ha a főszereplő megölte Papyrust, Sans nem törődik velük, amíg nem ítéli el őket az Utolsó Folyosón, ahol emlékezteti őket, hogy megölték a testvérét.

Ismeri Papyrus Floweyt?

(Ezt a Papyrus referenciaposztja említi.) Azonban nem valószínű, hogy a Papyrus mindent tud . Figyelembe véve, amit Papyrus mondott Sansnak, ismert, hogy Flowey a Papyrus információit táplálja, valószínűleg más idővonalak során szerzett tapasztalataiból, amelyeken átfutott, mielőtt Frisk elesett.

Papyrus barátja Floweynak?

Flowey egy stalker – Flowey követ téged az egész játék során, így biztosan tudnia kell a barátságodról Papyrusszal. 4. Azt mondja: Ez Papyrus, a szintén közös barátotok ." Lehet, hogy Flowey megpróbálta elhitetni veled, hogy ez tényleg csak papirusz, és egy kicsit túl keményen próbálkozott?

Sans törődik Frisk-vel?

Az út során Sans megmutatta, hogy törődik Frisk-vel . Lehet, hogy közömbös a körülötte zajló világ számos eseménye iránt - főleg eleinte -, de a Friskhez való kötődés révén (főleg a Pacifista Útvonalon) újra érdekelni kezdi. Megtanul reménnyel élni, nem pedig egyszerűen feladni.

Meg tudod-e kímélni Floweyt a népirtástól?

Ha népirtási úton jártál volna, megölted volna Floweyt . Egy Genocide újraindítás vagy egy True Reset után Flowey elveszti az emlékeit. Emiatt harcolhat az Omega Flowey-vel. Miután megverte, ölje meg.

Miért mondja Sans, hogy dögöljön meg?

Más szóval, amikor azt mondja, hogy megkönnyítené a dolgát, ha megkímélné , akkor azt mondja, hogy könnyebben megölne.

Sans megölte volna Frisket?

Sans említette , hogy megölték volna Frisket, ha nem ígérik meg Torielnek. ... Nem valószínű, hogy Sans részt vett a gyerekek megkímélésében, elfogásában vagy megölésében Frisk előtt. Végül is Papyrus még soha nem látott embert, és ő és Sans nagyjából egy időben érkeztek Snowdinba.

Ki az erősebb Sans vagy Papyrus?

Sans rendkívül erős . Úgy tűnik, hogy Papyrus onnan származik, mint Sans, és ezért nagyon valószínű, hogy ugyanolyan erős, ha nem nagyobb, mint a testvére. A papirusz az egyik legkedvesebb és legártatlanabb szörny az egész föld alatt. Sans testvére, aki szintén rendkívül erős.

Toriel tudja, hogy Flowey Asriel?

Flowey a Népirtás útvonalában folytatott párbeszéde alapján megtudjuk, hogy amikor először virágként ébredt, a szüleit hívta. Miután megszökik az Új Otthonról, megtalálja Torielt. Végül újraindul, mielőtt Asgore vagy Toriel tudta volna, ki ő. ... Frisk: Hát, hm... ő Asriel .

Van-e Sansnak emberi lelke?

Sansnak nincs lelke , így nem tűnt fel, amikor Asriel áttörte a sorompót.

Miért csak egy szeme van a SANS-nek?

azért van szeme , mert szerintem magába szívta az emberi lelkeket . ... a sans azért ilyen erős, mert emberi lelke van. Ezenkívül még egy bizonyíték az, hogy az asgore túl gyenge lehet ahhoz, hogy az emberi lelket magára vonja. elvégre az emberi lélek rendkívül erős, és csak annak nincs lelke (pl.

Mitől fél a horror sans?

A horror gyűlöli az Underground új uralkodóját, Undyne-t vagy "Undick királynőt" , ahogy ő nevezi. Sans azt is megemlítette, hogy Undyne jobban tenné, ha meghalna.

Tudsz harcolni sans nélkül népirtás nélkül?

És egy egyértelműbb válasz a kérdésre: Nem harcolhatsz sans nélkül népirtás nélkül . A Sans legyőzése után azonban visszaállíthatja a mentési adatokat az útvonal befejezése előtt, és elkerülheti a futás teljesítésének következményeit.

Ki ölte meg Sanst?

Sans legyőzi Gastert . Kettejüknek sikerül elhagyniuk a szobát; Gaster azonban (részben) materializálódik és megerősödik. Gaster legyőzése érdekében Sans értesíti Frisket, hogy adja át neki a lelkét. Frisk készségesen átadja neki a lelküket; sajnos Gaster elveszi helyette Frisk lelkét, és egy nagy fekete tüskével leszúrja Sanst.

Ki a legnehezebb főnök az Undertale-ben?

A Gaster a LEGNEhezebb HARC MINDENKÉPP! A harc olyan hosszú, mint Omega Flowey, olyan brutális, mint Sans, olyan túlszárnyaló, mint Asriel, és olyan kaotikus, mint Asgore. Gaster az utolsó próbatétel, amely csak a legjobbak előtt marad. Ha sikerül legyőzni Gastert, akkor valószínűleg te vagy az igazi bukott gyerek.