Mikor indul újra a Destiny 2?

Pontszám: 4,5/5 ( 17 szavazat )

A Destiny 2 heti visszaállítási ideje mindig kedd, 17 óra UTC . Ez minden kedden 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST / 19:00 CEST. Ha a világ más részén él, nézze meg, hogy mennyi az UTC 17 óra az Ön helyi idő szerint a Destiny 2 heti visszaállítási ideje.

Mikor van a heti visszaállítás a Destiny 2-ben?

A Destiny 2-ben a heti visszaállítási idő kedd a következő időpontokban: Egyesült Királyság: 17:00 (GMT) Európa: 18:00 (CEST) Keleti part USA: 13:00 (EST)

Mikor történik a heti visszaállítás?

Itt található az összes részlet a Destiny 2 heti visszaállításáról. Az alaphelyzetbe állítás délelőtt 10:00 Pacific (17:00 UTC) , míg a nyári időszámítás márciustól novemberig aktív.

Mennyi ideig tart a d2 visszaállítása?

A Destiny 2 heti visszaállításai mindig ugyanabban az időben történnek. Minden kedden 12 órakor a Csendes-óceán keleti részén / 9 órakor történik. Az alaphelyzetbe állítások ekkor történnek a ponton, így általában mindig azonnal látni fogja a változásokat, amikor bejelentkezik.

Mi történik, ha az évad visszaállítja a Destiny 2-t?

A szezonális alaphelyzetbe állítások számos tevékenység, szolgáltatás és esemény előrehaladását és jutalmait befolyásolják, beleértve a következőket: Iron Banner Seasonal Challenges . Klánszint és szezonális XP előrehaladás . Season Pass Progress .

Hogyan működik a Weekly Reset a Destiny 2-ben? 2020 (a Beyond Light DLC megjelenése előtt)

29 kapcsolódó kérdés található

A Destiny 2 minden évadjában visszaáll a rangja?

Minden szezon végén a Glory Rank és a pontok visszaállnak . Ez hasonló a Valor Points-hoz, és nem fogja tudni megakadályozni a visszaállítást. A Valor Rankhoz hasonlóan a Glory Rank bizonyos jutalmakhoz kapcsolódik, amelyeket Lord Shaxxtól kaphat.

A Destiny 2 minden évadjában visszaáll a teljesítményszinted?

Minden évszakban visszaáll . A 40-es szintig terjedő szintezési rendszert, amire valószínűleg hivatkozik, megszűnt, és egy szezonbérletes szintező rendszerre cserélték, amely minden szezonban visszaáll.

Hogyan állíthatom vissza a Destiny 2 Progress-emet?

Hogyan állíthatom vissza a játékot?
  1. A nyitó menüben válassza a Beállítások menüt.
  2. Az Opciók menüben válassza a Játékbeállítások lehetőséget.
  3. A Játékbeállítások képernyőn a képernyő alján megjelenik az Adatok mentésének visszaállítása opció.

Hogyan indíthatom újra a Destiny 2-t?

Ha újra akarod indítani, új karaktert kell létrehoznod . Ha nincs szabad helyed egy karakter számára, törölnöd kell az egyik karakteredet. Ehhez nem kell minden elemet törölnie.

Milyen gyakran állítják vissza a Spider jutalmakat?

Minden nap új jutalmak válnak elérhetővé a napi visszaállítással . A napi visszaállítás időzítése azonban attól függ, hogy a nyári időszámítás aktív-e. Amikor a nyári időszámítás aktív március és november között, a visszaállítás 12:00 CT-kor történik.

Mikor történik a heti visszaállítás a sorsban?

A heti visszaállítási idő a Destiny 2-ben minden kedden délután 5 óra UTC .

Milyen gyakran indulnak vissza a raidek?

Minden Max Raid minden nap 00:00 -ra áll vissza. A Nintendo Switch belső órájának módosítása nem változik a Max Raids alaphelyzetbe állításakor. Az összes max raid alaphelyzetbe áll, még azok is, amelyeken te farmolsz. Ez egy 24 órás intervallum, ha le akarja törölni a raideket, és nem akarja (vagy nem tudja) befejezni.

Mit árul az Eververse?

Az Eververse kozmetikai cikkeket szállít a gyámoknak . A gyámok háromféle módon szerezhetik meg ezeket a tárgyakat: Bright Dust, Silver és Engrams. ... Az engramokat Silverhez is megvásárolhatja. Bright Dust: Az Eververse elemek szétszerelése, amelyek fényes port juttattak a Guardians-ba.

Mikor indul újra az XUR?

Minden pénteken 13:00 ET -kor felállítja üzletét a galaxis körül elhelyezkedő három helyszín egyikén. Általában váltogatja az EDZ, Nessus és Tower célpontokat. Függetlenül attól, hogy hol lép fel, Xur azon a helyen marad, amíg a Destiny 2 újraindul a következő kedden 13 órakor ET.

Mikor jön a XUR?

Xur: A Kilencek ügynöke és egy eladó a Destiny 2-ben. Legendás és egzotikus tárgyakat árul legendás szilánkokért. Csak hétvégén jelenik meg pénteken 12:00 (EST) és kedden 12:00 (EST) között, és a tartózkodási helye minden héten változik.

Kezdheted újra a Destiny 2-ben?

Hogyan indítsunk újra egy karaktert a Destiny 2-ben? Egy karakter újraindítása a játékban olyan egyszerű, mint a régebbi karakter törlése, vagy egy másik elérhető hely használata új karakter létrehozásához. Közvetlenül a játék elindítása után a rendszer arra kér, hogy válasszon egy karaktert, amelyen keresztül játszani fog.

Hol van XÚR?

A Destiny 2-ben Xûr jelenleg az Európai Holt Zóna , a Titan, a Nessus, az Io és a The Tower hangárjának különböző helyein jelenhet meg.

Mi a teljesítmény sapka a Destiny 2-ben?

A Destiny 2 maximális teljesítménykorlátja a Season of the Lost esetében 1330 . Most ez a legmagasabb Pinnacle szint, amelyet csak Pinnacle felszerelés beszerzésével lehet elérni. A 15. évad kemény sapkája 1320. Ezt a kemény sapkát olyan őrzők érhetik el, akik különféle tevékenységek során erős felszerelést szereznek.

Minden szezonban visszaáll a Glory rangja?

A Mythic and Legend rangoknál a játékosoknak hetente legalább három meccset kell teljesíteniük, hogy megakadályozzák a rangromlást. Minden szezon végén az összes Glory rang és rangpont visszaáll .

Mi a Destiny 2 szezonális műtárgya?

A Wayfinder's Compass a Destiny 2: Season of the Lost szezonális tárgya. Ez az ereklye nagy súlyt kapott a fúziós puskákra, a lineáris fúziós puskákra, a kardokra, valamint a Stasis és a Solar képességekre. Nézzük meg, hogy az egyes oszlopokban mely modokat érdemes feloldanod, és mi vonzhat bizonyos játékstílusokat.