Ki az a lány a szűz média hirdetésében?

Pontszám: 4,9/5 ( 60 szavazat )

A gyorsabban közelebb hoz minket hirdetés: Lava La Rue az új kampányban | Virgin Media.

Kik a szereplői az új Virgin Media Advert 2021-ben?

A Virgin Media legújabb szpotja az apa és lánya közötti generációk közötti zenei kapcsolatot ünnepli. Lava La Rue kezdő énekes-dalszerző főszereplésével, Adam & Eve/DDB „Faster brings us closer” kampányának második része a zene iránti kölcsönös szeretet miatt két generáció találkozásáról szól.

Ki a fekete nő a Hulu reklámban?

Skylar Diggins-Smith Ki a fekete színésznő egy Hulu reklámban? Skylar az egyik legcsodálatosabb Hulu reklámszínésznő, akivel találkozni fog. Szerepelt a Hulu Has Live Sports Again tévéreklámban. Kipróbál valami újat, például portrékat fest, amikor azt mondják neki, hogy visszatértek az élő sportok.

Ki a fiú a Virgin Media Advert 2021-ben?

Knucklehead Maceo Frostja , aki maga egy neves drum and bass DJ fia, rendezte a reklámot. A Virgin Media kampánya pénteken 20:05-kor indul a brit ITV csatornán, és a tévében, mozikban, lekérhető videós, otthonon kívüli, sajtóban és közösségi médiában fut majd.

Mi a dal az új Virgin-reklámban?

Az új, 2021-es Virgin Media Advert zenéje egy „For You” című dzsungel dal 1996-ból .

A Faster közelebb visz minket – az Egyesült Királyság leggyorsabb szélessávú szolgáltatója

38 kapcsolódó kérdés található

Ki az a lány a Vodafone 2021 UK hirdetésében?

Vodafone Advert - Gina Mellotte .

A lány a VOXI-hirdetésben a Hívd a szülésznőt?

Ella Bruccoleri egy észak-yorkshire-i színésznő, aki az Oxford School of Drama-ban végzett. Ella azóta állandó szereplője lett a BBC One Call the Midwife című műsorának, mint kezdő apáca, Frances nővér.

Lily James szerepel egy reklámban?

Az új 30 másodperces tévéreklámban Lily James könnyed sétát tesz egy napsütötte sétányon, ami olyan egyszerű, mint a Sky Mobile-ra váltani. ... A kampány április 2-án indul TV-ben és VOD-ban az ITV-n, a Channel 4-en és a Sky Media-n, és hosszabb ideig tart.

Ki énekel 99 piros lufit a Szűz-reklámban?

A filmet ezután egy eredeti filmzenével emelték ki – egy csavar a 80-as évek klasszikus 99 Red Balloons-ján, amelyet Grace Carter művész újra vett fel –, hogy modern, epikus, filmes hangulatot adjon. „Amikor megtaláltuk a helyes utat, az csak egy változást hozott” – emlékszik vissza Linn Frost, a Virgin Red marketingigazgatója.

Ki az énekes a repülőgép-reklámban?

Jet: Keep On Moving szerző: isobel . Ez új ablakban nyílik meg. Egyedülálló felvonás egy klasszikus road movie témára – a kampányfilmben egy férfi zongora mellett „hajt” a drámai angol vidéken, aki Joe Jackson ikonikus 80-as évekbeli slágerét, a „Steppin' Out”-t játssza és énekli.

Hol forgatják a Jet2-reklámot 2020-ban?

A portugáliai Algarve-ban forgatott legnépszerűbb szállodáink közül néhány kiemelt helyen szerepel a hirdetésekben.

Hol forgatták a repülőgép-reklámot?

Az új JET Dove Retail White Rose előterében Barnsleyben és a lenyűgöző Peak District Nemzeti Parkban forgatott tévéreklám a sofőr szemével örökíti meg az utazást.

Mi a zene a Jet2 hirdetésében?

A hirdetésben szereplő zene A Jet2 Holidays hirdetésében szereplő zene egy „Hold My Hand” című dal, amelyet 2015-ben adott ki Jess Glynne angol énekes-dalszerző . A 'Hold My Hand' volt Glynne harmadik szóló kislemeze, amely három hétig ott maradt az Egyesült Királyság kislemezlistáján.

Kivel randizik Lily James 2020-ban?

2021-től Lily a Queens of the Stone Age basszusgitárosával, Michael Shumannal jár. A párost az év elején látták először együtt, a Valentin-napi hétvégén elhagyták a suffolki butikhotelt. Azóta úgy tűnik, megerősítették kapcsolatukat azzal, hogy büszkén sétálnak kéz a kézben Michael szülővárosában, Los Angelesben.

Lily James és Chris Evans még randevúznak?

A házaspár egy cetlit is átadott a paparazzóknak, amelyen ez állt: "A házasságunk erős, és még mindig nagyon együtt vagyunk. Köszönjük." Már tíz éve házasok ketten. Lily Amerika Kapitány sztárjával, Chris Evansszal Londonban készült képei idén is a címlapokra kerültek.

Lily James tényleg énekel?

Miután hallotta a "Mamma Mia" megindító előadását a hivatalos előzetesben, valószínűleg azon tűnődik, vajon Lily James valóban énekel a filmben? Nos, a rövid válasz: igen . Valójában James megkapta Streep jóváhagyásának pecsétjét a hihetetlen hangja miatt.

Miért ment el Trixie, hívja a szülésznőt?

Call the Midwife: A szereplők megvitatják az 1960-as évek Nagy-Britanniáját és a karácsonyt. Trixie Franklin (akit Helen George alakít) 2018-ban ideiglenesen elhagyta a Nonnatus House-t, miután bevallotta Julienne nővérnek (Jenny Agutter), hogy távol kell töltenie egy kis időt, hogy segítséget kapjon ivásproblémáihoz.

Ella bruccoleri olasz?

Ella elmeséli, hogy az apáca szerepe újdonsült vallási tiszteletet adott neki – szerepe azonban nem tudta visszacsábítani a hithez. „Katolikusnak nevelkedtem” – mondta. " Olasz családból származom .

Daniel Laurie Downs-szindrómás?

Down-szindrómával született . 2021-ben ez a színész 26 éves lett. Gyermekkora nagy részét Kensingtonban, Londonban, Angliában töltötte. Még egy Down-szindrómás gyermekek számára kialakított speciális iskolában is tanult Kensingtonban, Londonban, Angliában.

Daniel Laurie Leslie Grantham fia?

A Call the Midwife Daniel Laurie az EastEnders ikonikus gonosztevőjének, Leslie Granthamnek a fia, aki arról ismert, hogy a BBC szappanjában játszotta a Dirty Dent. Daniel leginkább Reggie Jackson alakításáról ismert a BBC One kedvelt korszakbeli drámájában, és 2017-ben csatlakozott a 6. sorozathoz.

Daniel Laurie van Verában?

A Vera főszereplője Adam Beecher volt, mielőtt Zacket alakította volna a Keeley Hawes vezette Alice megtalálása című vígjáték-drámában. Daniel szerepelt a Sötét torony című tévéfilmben is, de talán leginkább a Call the Midwife című filmben nyújtott alakításáért ismerik el leginkább, aki a hatodik sorozat óta Reggie Jacksont alakítja.