Ki az a ferde média?

Pontszám: 4,2/5 ( 16 szavazat )

A Crooked Media egy baloldali beállítottságú amerikai politikai médiavállalat. 2017-ben alapította Jon Favreau, Jon Lovett és Tommy Vietor, mindannyian Barack Obama egykori vezető munkatársai és a Keepin' it 1600 podcast korábbi társműsorvezetői.

Mit csinál Jason Concepcion a Crooked Media-val?

Jason Concepcion, aki korábban létrehozta és házigazdája volt az Emmy-díjas digitális sorozatnak, az NBA Desktopnak, valamint a Binge Mode for The Ringer népszerű rajongói podcastjának társházigazdája, most a Crooked Media-val közösen egy új, szórakoztató-központú podcastot készít.

Mi az a nap Gideon?

A műsorvezető: Akilah Hughes író-komikus és Gideon Resnick újságíró, a What a Day minden hétköznap körülbelül 20 percen keresztül fedezi fel a napi híreket és főcímeket. ... Az internetes személyiség az It's Akilah, Nyilvánvalóan című komikus YouTube-csatornája révén szerzett közönséget, ahol több mint 150 000 feliratkozója van.

Mi az a napi társgazda?

Minden reggel csatlakozzon Gideon Resnick, Josie Duffy Rice, Tre'vell Anderson és Priyanka Aribindi műsorvezetőkhöz, miközben elmondják a nap legnagyobb híreit, megosztanak fontos történeteket, amelyeket esetleg kihagyott, és megmutatják, hogyan hangozna a „Fox & Friends” ha olyan emberek látnák vendégül, akiknek a szülei gyerekként olvastak nekik.

Mi az a napi szponzor?

A napi szponzorált üzeneteknek személyesnek és nem promóciós jellegűnek kell lenniük . Például születésnapokat, évfordulókat stb. tisztelhetnek – például „köszönet a mai nap szponzorainak, Jillnek és Bob Smithnek, akik unokájuknak, Marynek boldog 5. születésnapot kívánnak”.

Peter Hamby elmagyarázza a Twitter újságírásra és politikára gyakorolt ​​negatív hatását | Offline podcast

25 kapcsolódó kérdés található

Ki Jon Lovitz partnere?

Lovitzot 2018 áprilisában a Floridai Egyetem Kiváló Fiatal Öregdiáknak nevezte ki. Philadelphiában él férjével, az NBC News meteorológusával, Steven Sosnával .

Jon Lovitz hányszor volt házas?

Azonban, mint Uproxx rámutatott, Lovitz még soha nem volt házas , és magánéletét rendkívül bizalmasan kezelte. Az 58 éves Lovitz 31 évvel idősebb "nyuszijánál", Lowndesnél, aki 27 éves.

Miért hagyta el Tommy Vietor a Fehér Házat?

Vietor 2013 márciusában elhagyta a Fehér Házat, Obama beszédírási igazgatójával, Jon Favreau-val együtt, hogy magánszektorbeli tanácsadói és forgatókönyvírói karriert folytasson. ... Nem sokkal a 2016. novemberi választások után Vietor, Lovett és Favreau úgy döntött, hogy teljes munkaidőben podcastokat és aktivizmust folytatnak.

Dan Pfeiffer otthagyta a Crooked Mediat?

Ők hárman 2017 januárjában megalakították a Crooked Media céget, a következő hónapban pedig új podcastot indítottak Pod Save America néven. Pfeiffer úgy döntött, hogy nem csatlakozik a társasághoz, helyette a műsor csütörtöki kiadásának társműsorvezetője volt. A Crooked Media nevét Donald Trump kedvenc kifejezéséről kapta.

Hol van Mallory Rubin?

Mallory Rubin amerikai szerkesztő és podcaster. Legismertebb a The Ringernél végzett munkája, valamint a Binge Mode popkulturális podcast, amelyet Jason Concepcionnal közösen vezet. A Csengő egyik alapító szerkesztője, jelenleg pedig főszerkesztőként dolgozik.

Ki vezeti a pod save America-t?

Ez a Crooked Media, a Favreau, Vietor és Lovett által alapított médiavállalat zászlóshajója. A műsort epizódonként átlagosan több mint 1,5 millióan hallgatják, és 2017 novemberéig több mint 120 millió alkalommal töltötték le.

Ki az a Jason Concepcion?

Jason Concepcion a The Ringer kreatív alkotója. Ő az Emmy -díjas NBA Desktop digitális sorozat házigazdája és alkotója, valamint Mallory Rubinnal együtt a népszerű podcast Binge Mode műsorvezetője, amelyet a Time Magazine 2017 legjobb podcastjának választott.

Miért gazdag Whitney Cummings?

Whitney Cummings nettó vagyona és fizetése: Whitney Cummings modell, komikus, színésznő, író és producer, akinek nettó vagyona 30 millió dollár . ... Producerként egy vagyont keresett a 2011-től 2017-ig tartó „2 Broke Girls” című sorozat sikerének köszönhetően (főleg szindikációs jogdíjak révén).

Kivel jár most Jessica Lowndes?

Lehet, hogy ő a „#TooOldToUseHashtags”, de úgy tűnik, Jon Lovitz mégis megnyerte Jessica Lowndes szívét. Lowndes először pénteken egy férfi keze által megmarkolt lábpattintással ugratja a feltételezett románcot, és ezt írta: „a kezei bölcsek, és ezer történetet mesélnek el…

Milyen podcastot szponzorál az Athletic Greens?

Az Athletic Greens és a Four Sigmatic egyaránt megjelenik a Hurdle podcastban és a The Tim Ferriss Show-ban is, tehát ez azt jelenti, hogy nincs kizárólagosság a két márka között. Elsőre úgy tűnik, hogy mindkét márka azonos típusú tartalmat szponzorál.

Hol van mit egy napi podcast?

Milyen nap | Podcast a Spotifyon .

Van napi hírpodcast?

Up First Az NPR Up First a hír, amire szüksége van a nap indításához. A nap három legnagyobb sztorija az NPR News riportjával és elemzésével – 10 percben. Megtekinthető hétköznap reggel 6 órától ET, műsorvezetők Rachel Martin, Noel King, Steve Inskeep és A Martinez. Szombatonként is elérhető 8:00 (ET) Scott Simonnal.