A vlc médialejátszó?

Pontszám: 4,8/5 ( 30 szavazat )

A VLC egy ingyenes és nyílt forráskódú, többplatformos multimédia lejátszó és keretrendszer , amely a legtöbb multimédiás fájlt és különféle streaming protokollokat játssza le.

Biztonságos a VLC médialejátszó?

A VLC program ikonja egy narancssárga forgalmi kúp. Általánosságban elmondható, hogy a nyílt forráskódú VLC médialejátszó program biztonságosan futtatható a rendszeren ; bizonyos rosszindulatú médiafájlok azonban megpróbálhatnak hibákat használni a programban, hogy átvegyék az irányítást a számítógép felett.

Mi a jobb médialejátszó vagy VLC?

Következtetés: Mivel a VLC Media Player egy sokoldalú lejátszó , amely különböző platformokon működik, a VLC Media Player némi előnnyel rendelkezik a Media Player Classichoz képest. ... A VLC Media audio vonatkozásai sokkal jobbak, mint a Media Player Classic. Míg az MPC csak a Windows számára készült, ez nagy előnyökkel jár a VLC Media számára.

A VLC és a VLC Media Player ugyanaz?

A VLC a VideoLAN fő termékének hivatalos neve, amelyet gyakran VLC-nek is neveznek. A VideoLAN Client a termék ősi neve. A VideoLAN Server a VideoLAN másik terméke, de már régóta nem gyártják.

A VLC a legjobb médialejátszó?

A VLC médialejátszó egy nyílt forráskódú, többplatformos multimédiás lejátszó. Ezzel az eszközzel a legtöbb multimédiás fájlt, valamint audio CD-ket, VCD-ket és DVD-ket is le tudja játszani. ... Ez az egyik legjobb médialejátszó a Windows 10 64 bites rendszerhez, amely a videotömörítési módszerek széles skáláját támogatja.

ÚTMUTATÓ: A PC-re készült VLC Player bemutatása

16 kapcsolódó kérdés található

Miért olyan jó a VLC?

A VLC Media Player óriási népszerűségnek örvend, és jó okkal – teljesen ingyenes , szinte minden fájlformátumot támogat további kodekek letöltése nélkül, optimalizálhatja a video- és hanglejátszást a választott eszközhöz, támogatja a streamelést, és szinte végtelenül bővíthető letölthető bővítmények.

A Windows 10 rendelkezik médialejátszóval?

A Windows Media Player elérhető Windows-alapú eszközökhöz . ... A Windows 10 egyes kiadásaiban opcionális funkcióként szerepel, amelyet engedélyezhet. Ehhez válassza a Start gombot, majd válassza a Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások és szolgáltatások > Választható szolgáltatások kezelése > Szolgáltatás hozzáadása > Windows Media Player lehetőséget, és válassza a Telepítés lehetőséget.

Miért ingyenes a VLC?

A VLC egy ingyenes és nyílt forráskódú, többplatformos multimédia lejátszó és keretrendszer , amely a legtöbb multimédiás fájlt, valamint DVD-ket, Audio CD-ket, VCD-ket és különféle streaming protokollokat játssza le. A VLC egy ingyenes és nyílt forráskódú, többplatformos multimédia lejátszó és keretrendszer, amely a legtöbb multimédiás fájlt és különféle streaming protokollokat játssza le.

Milyen formátumokat tud lejátszani a VLC?

Bemeneti formátumok MPEG (ES, PS, TS, PVA, MP3), AVI, ASF / WMV / WMA, MP4 / MOV / 3GP, OGG / OGM / Annodex, Matroska (MKV), Real, WAV (beleértve a DTS-t), Raw Audio : DTS, AAC, AC3/A52, Raw DV, FLAC, FLV (Flash), MXF, Nut, Standard MIDI / SMF, Creative™ Voice.

Melyik médialejátszónak a legjobb a videó minősége?

A legjobb videólejátszó listája
 • CyberLink PowerDVD 20 Ultra.
 • VideoLAN VLC médialejátszó.
 • GOM Player.
 • PotPlayer.
 • Klasszikus médialejátszó – házimozi.
 • Plex.
 • MusicBee.
 • Kodi.

Mi a legjobb helyettesítő a Windows Media Player számára?

3. rész. További 4 ingyenes alternatíva a Windows Media Playerhez
 • VLC médialejátszó. A VideoLAN Project által kifejlesztett VLC egy ingyenes és nyílt forráskódú multimédia lejátszó, amely minden típusú videoformátum, DVD-k, VCD-k, Audio CD-k és streaming protokollok lejátszását támogatja. ...
 • KMPlayer. ...
 • GOM Media Player. ...
 • Kodi.

Melyik videolejátszó képes minden formátumot lejátszani?

Egy rövid áttekintés az SMPlayerről Az SMPlayer egy ingyenes médialejátszó Windows és Linux rendszerekhez, beépített kodekekkel, amelyek gyakorlatilag minden videó- ​​és hangformátumot lejátszanak. Nem kell hozzá semmilyen külső kodek. Csak telepítse az SMPlayert, és minden formátumot lejátszhat a kodekcsomagok megtalálásával és telepítésével kapcsolatos gondok nélkül.

A VLC lemeríti az akkumulátort?

Ha laptopon vagy táblagépen VLC-t használ, feltétlenül engedélyeznie kell a hardveres gyorsítást. ... A 264 hardveres gyorsítású. A nem hardveres gyorsítású videók normál módon játszódnak le; A VLC csak a CPU-t fogja használni, és az akkumulátor élettartama nem javul .

A VLC káros a laptopokra?

A VLC Media Player egy legitim szoftver, amely megkönnyíti a médiatartalom lejátszásához szükséges összes eszközt. Bár kiváltott néhány rosszindulatú programra vonatkozó riasztást, nem tartalmaz rosszindulatú programokat , így a letöltés és a telepítés teljesen biztonságos.

Tényleg ingyenes a VLC?

A VLC egy ingyenes és nyílt forráskódú, többplatformos multimédia lejátszó és keretrendszer, amely a legtöbb multimédiás fájlt és különféle streaming protokollokat játssza le.

Kinek a tulajdonosa a VLC médialejátszó?

A VLC-t a VideoLAN non-profit alapítvány készítette. Diákprojektként indult a francia École Centrale-ban, Párizsban, de mára egy világméretű projekt 20 ország fejlesztőivel.

Mit jelent a VLC?

(1) Lásd a látható fény kommunikációját. (2) ( VideoLAN Client ) Nyílt forráskódú médialejátszó szoftver, amely a VideoLAN része, egy akadémiai videostreaming projekt, amely az 1990-es évek közepén indult Párizsban. A VLC az összes népszerű operációs rendszeren fut, és sokféle videóformátumot támogat.

Lejátszhatja a VLC bármely régió DVD-it?

A VLC bármely régióból lejátssza a DVD-ket, ha a meghajtó firmware-je régiómentesre fel van oldva . #2 Módosítsa a meghajtó régióját. Minden DVD-lejátszó lehetővé teszi, hogy a régiókódot legfeljebb 5-ször módosítsa, mielőtt az utoljára beállított régióban reteszelődik.

A VLC le tudja játszani a DVD-ket?

A VideoLAN munkatársai által kifejlesztett VLC Media Player egy sokoldalú multimédiás lejátszó; képes lejátszani a számítógépén vagy otthoni hálózatán tárolt zenéket és videókat, valamint DVD-ket, CD-ket és Blu-ray lemezeket . ... Indítsa el a VLC Media Playert, helyezzen be egy DVD-t, és automatikusan fel kell pörögnie.

Melyik a legjobb ingyenes médialejátszó a Windows 10 rendszerhez?

Ha nehezen találja ki a legjobb megoldást, itt vannak a Windows 10 rendszerhez elérhető legjobb ingyenes médialejátszók.
 1. VLC médialejátszó. A VLC Media Player a legnépszerűbb médialejátszó a világon. ...
 2. PotPlayer. A PotPlayer egy dél-koreai médialejátszó alkalmazás. ...
 3. Media Player Classic. ...
 4. ACG lejátszó. ...
 5. MPV. ...
 6. 5KPlayer.

Miért nem működik a Windows Media Player?

A Windows Media Player letiltása és újbóli engedélyezése a Windows szolgáltatásaiban. A Windows keresősávjába írja be a Windows funkciókat, és válassza a Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása lehetőséget. Keresse meg a Windows Media Player alkalmazást, és tiltsa le a jelölőnégyzet törlésével. Indítsa újra a számítógépet, és engedélyezze újra a Windows Media Playert.

Mi történt a Windows Media Playerrel?

Ez a FeatureOnDemandMediaPlayer néven emlegetett frissítés eltávolítja a Windows Media Playert az operációs rendszerből, bár nem szünteti meg teljesen a hozzáférést. Ha vissza szeretné kapni a médialejátszót, telepítheti a Funkció hozzáadása beállítással. Nyissa meg a Beállításokat, lépjen az Alkalmazások > Alkalmazások és szolgáltatások menüpontra, és kattintson az Opcionális funkciók kezelése elemre.

Még mindig le tudod tölteni a Windows Media Playert?

A Windows Media Player letöltése már egy ideje létezik, és néhány klasszikus funkciója továbbra is elérhető különböző verziókban . Tartalmaz egy olyan funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára CD-k és DVD-k írását.

Mik a VLC Media Player hátrányai?

A VLC hátrányai A zenei galériát nem lehet kezelni, és nehéz megtalálni a dalokat a könyvtárában . Ezenkívül nem lehet túlságosan testreszabni a programot, amikor a felületről van szó. Ez azt jelenti, hogy elakad a fekete-fehér megjelenés.